kralweb Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 arklar. pvp esnasında çantadaki ihtiyacımız olan potiyi içmek için potiyi tıklamak oldukça zmaan alıyor. bilindiği gibi pvp de kazanmanın yolu hızlı olmak. şimdi istedimiz bi ptionu çantaya tıklamadan içmenin bi yolu var mı yani macroya almaya. ben bunu her serverda kullanabilmek istiyorum. bazı serverlar .healpoti gibi komutlu sistemler ekliyor. bunun olmadı serverlarda oynayanlar için varmı bi macro sistemi felen? [Bu mesaj kralweb tarafından 27 Şubat 2005 13:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 injekşın[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 injekşın =? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 injection =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 injection nedir kardeşim. anlamı iğne enjeksiyon demek ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 easyuo diye bişey var ama o kadar scriptini indirdim adam gibi çalışanını bulamadım veya ben çalıştıramadım[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illusion Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Pvp becerin budur zaten :) Tu$larla ko$arken, içmeyi dene daha kolay oluyor[signature][hline] Ne yaLanIm Ne døLanIm $an $öhret sIzIn øLsun ben faLanIm fILanIm.. Hardgamer Illusion Sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 [function healpotion] findid.i_potion_heal.dclick [function curepotion] findid.i_potion_cure.dclick[signature][hline]Level Sistemi + 80 yeni yaratık + 20 yeni silahlar + 20 yeni zindan + 20 yeni binek + hergün bir event... daha neler neler... www.chaos.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NastakSK Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Valla ßencede Gayet Yararlı ßi $iy En Azından ßandaj Targettan Kaymıyor. Fakar öLede oLursa PwP Cıvkı Cıkar. Adam Cat Cut $urup içicek En Azından Macroları Yokken ßi Duruorlar.. Ama Sana kaLmı$ ßi $iy. Fakat i Player Cekersin :P[signature][hline]N@StA!_35½ KsK!__KsK'li TeKo! Andoria Staff Nuxdelf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Bu yaziyi yazmak icin cok ugrastin mi?[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Tcpip, 27 Şubat 2005 17:08 tarihinde demiş ki: [function healpotion] findid.i_potion_heal.dclick [function curepotion] findid.i_potion_cure.dclick adam script istemio pvp yaparken nasi icerim dio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 uoasist var onda yapabilion sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ziplayan_kestane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: NastakSK, 27 Şubat 2005 17:25 tarihinde demiş ki: Valla ßencede Gayet Yararlı ßi $iy En Azından ßandaj Targettan Kaymıyor. Fakar öLede oLursa PwP Cıvkı Cıkar. Adam Cat Cut $urup içicek En Azından Macroları Yokken ßi Duruorlar.. Ama Sana kaLmı$ ßi $iy. Fakat i Player Cekersin :P arkadaş serverında kullanmak için değil kendi herhangi bi serverda kullanmak için istemiş galiba ;) ayrıca bunu scp bazında kendi serverına koyan birisi olursa saçmalık eder. o zaman oyun diabloya döner. koşarken bas 1,2,3,4 e iç potion ını hiç ölme. saçma.[signature][hline]zıplayan kestane! a.k.a. mysterio & kancik a member of nMe, a Jedi Academy, Diablo II, Starcraft, Warcraft III & Call of Duty clan Anatolian Sunrise, Gnome Mage & Dwarf Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wasabi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 finitevents set %aid_timer 0 loop: ;gosub medi onhotkey C GOSUB HEAL onhotkey GOSUB STAM onhotkey B GOSUB CURE onhotkey V gosub BANDAJ onhotkey F gosub tame goto loop ;===================== SUB CURE FINDITEM NUF C IF #FINDKIND = 0 { SET #LOBJECTID #FINDID EVENT MACRO 17 0 } RETURN ;===================== SUB HEAL FINDITEM UUF C IF #FINDKIND = 0 { SET #LOBJECTID #FINDID EVENT MACRO 17 0 } RETURN ;===================== ;===================== SUB STAM FINDITEM ZUF C IF #FINDKIND = 0 { SET #LOBJECTID #FINDID EVENT MACRO 17 0 } RETURN ;===================== ;===================== SUB BANDAJ FINDITEM ZLF C IF #FINDKIND = 0 { SET #LOBJECTID #FINDID EVENT MACRO 17 0 TARGET EVENT MACRO 23 0 } RETURN ;===================== sub tame ;set !target %1 finditem QMH C if #findkind = -1 return set #ltargetkind 1 set #ltargetid !target set #lobjectid #findid event macro 17 return sub medi MEDI: IF #MANA >= 50 { RETURN } if G in #charStatus { EVENT MACRO 6 0 } IF #MANA < 50 { EVENT MACRO 13 46 } GOTO MEDI return initevents set %aid_timer 0 loop: ;gosub medi onhotkey C GOSUB HEAL onhotkey b GOSUB STAM onhotkey v GOSUB CURE onhotkey F gosub BANDAJ onhotkey - gosub tame goto loop ;===================== SUB CURE FINDITEM NUF C IF #FINDKIND = 0 { SET #LOBJECTID #FINDID EVENT MACRO 17 0 } RETURN ;===================== SUB HEAL FINDITEM UUF C IF #FINDKIND = 0 { SET #LOBJECTID #FINDID EVENT MACRO 17 0 } RETURN ;===================== ;===================== SUB STAM FINDITEM ZUF C IF #FINDKIND = 0 { SET #LOBJECTID #FINDID EVENT MACRO 17 0 } RETURN ;===================== ;===================== SUB BANDAJ FINDITEM ZLF C IF #FINDKIND = 0 { SET #LOBJECTID #FINDID EVENT MACRO 17 0 TARGET EVENT MACRO 23 0 } RETURN ;===================== sub tame ;set !target %1 finditem QMH C if #findkind = -1 return set #ltargetkind 1 set #ltargetid !target set #lobjectid #findid event macro 17 return sub medi MEDI: IF #MANA >= 50 { RETURN } if G in #charStatus { EVENT MACRO 6 0 } IF #MANA < 50 { EVENT MACRO 13 46 } GOTO MEDI return Beyler bunu EasyUo ya yapıştırıp clienti easyuo dan acınca oluo dilar ama olmadı veya ben yapamadım size kolay gele.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Asistle yapabilirsin sen bir yerden asist bul ben sana ayarını sölerim.[signature][hline]~®âi ~ Tık Tık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Aslında hiç gerek yok buna bi elin klavyede koşarken diğer elinle mausla potion çekemiyormusun?[signature][hline]~®âi ~ Tık Tık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 durupta icebilirsin ;)[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 alwaysrun macrosu ayarla durmanada gerek kolmaz koştur koştur iç :D[signature][hline]~®âi ~ Tık Tık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Lakers, 27 Şubat 2005 21:39 tarihinde demiş ki: Asistle yapabilirsin sen bir yerden asist bul ben sana ayarını sölerim. :( :( nerden nası sülicen. nası haberleşcez. yav bazı arklar scrip sanmışlar. ben herhangi bi serverda kullanabilceğim pvp sırasında işe yarıcak bi yardımcı ....şeyi... arıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onur_ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: cenkgala, 27 Şubat 2005 18:30 tarihinde demiş ki:adam script istemio pvp yaparken nasi icerim dio :) O zaman scripti oynadığı shardın yetkililerine soylesin, onlar da yapsın. Ondan sonra macroya bağlar, .healpotion diye :D[signature][hline]B@b senle k3nk olakmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 www.forumunited.com a koyacam dosyalar bölümünden al[signature][hline]~®âi ~ Tık Tık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Lakers, 27 Şubat 2005 23:38 tarihinde demiş ki: alwaysrun macrosu ayarla durmanada gerek kolmaz koştur koştur iç :D herkes akıl edemıyor herhalde bunu ı$te.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 eğer klavye ile koşamıyosan pvp yapma zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 bizde var o komutlar (sylveria) .healic .cureic .ghealic .gcureic .manaic .gmanaic gibi bandaj kullanmakda var .bandajkullan komutu mesela optionsdan say e bunu yazıp 2. sinede targetself koyunca kendine bandaj atıyorsun rahatlıkla yani cevap: alabilirsin[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar