vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Arkadaslar izlediniz mi bilmiyorum ama bir reklam var adam futbol topu alıyor kasiyer kız soguk bi şekilde neyle ödeyeceksiniz diyor sonra adam access diyince kız donup kalıyor adama bakıyor hayran hayran bu reklamın amacı nedir yani access kart kullananlar kasiyer kızları tavlar falan mı :P Şaka bi yana siz ne düşünüyorsunuz bu reklam hakkında?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 sloganı yansıtmış. "access kazandırır" ama mesela kız düş gürmeseydi de tükkandan çıkarçıkmaz bi şekilde onu ünlü bi futbolcu falan yapsalardı daha güzel olurdu. ayrıca diğer reklamı daha etkili. ondada tshirt alıyo ünlü oluyo.[signature][hline]Alomatik_2k Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Bana epey saçma geldi reklam ve alla alla ne saçma reklma yapmışlar dedim ancaaaak... Bunları derken reklamın ne üzerine olduğunu da kafama kazımış oldum yani reklam amacına da ulaştı bi bakıma.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Çok salak bi reklam[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 bende ne alnlatmaya çalıştığını anlayamadım[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 yok reklamın demek istedi muhtemelen[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Slogan ile reklam uymuş ama uyuz oluyorum reklama..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Slogan ile uymus olabilir ve biz begenmemiş gıcık kapmıs olabiliriz ama sonucta bunu burda tartısıyorsak reklam gercek amacına ulaşmıs bir arkadasımızın dediği gibi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Kötülerin kötüsü bi reklam[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 zaga daki kızzz[signature][hline]Deviant art gallery Somebody tell me. Why it feels more real when I dream than when I am awake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Kötü ama amacına ulaşmış ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 dün gece oscar töreni arasında da adam smokin alıyordu, kasiyer oscar törenine katılıp ödül aldığını görüyordu, adam teennnkk yuuu deyip halay çekiyordu filan.. :-p ben de cidden pek anlamadım, iyi olacakken olamamış..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar