Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Access kart reklamı

vasortflam

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar izlediniz mi bilmiyorum ama bir reklam var adam futbol topu alıyor kasiyer kız soguk bi şekilde neyle ödeyeceksiniz diyor sonra adam access diyince kız donup kalıyor adama bakıyor hayran hayran bu reklamın amacı nedir yani access kart kullananlar kasiyer kızları tavlar falan mı :P
Şaka bi yana siz ne düşünüyorsunuz bu reklam hakkında?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

sloganı yansıtmış. "access kazandırır" ama mesela kız düş gürmeseydi de tükkandan çıkarçıkmaz bi şekilde onu ünlü bi futbolcu falan yapsalardı daha güzel olurdu. ayrıca diğer reklamı daha etkili. ondada tshirt alıyo ünlü oluyo.[signature][hline]Alomatik_2k
Üye - ?

Toledor: Mikinde sorunmu var
Sosyal ağlarda paylaş

Bana epey saçma geldi reklam ve alla alla ne saçma reklma yapmışlar dedim ancaaaak...
Bunları derken reklamın ne üzerine olduğunu da kafama kazımış oldum yani reklam amacına da ulaştı bi bakıma.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Sosyal ağlarda paylaş

dün gece oscar töreni arasında da adam smokin alıyordu, kasiyer oscar törenine katılıp ödül aldığını görüyordu, adam teennnkk yuuu deyip halay çekiyordu filan.. :-p ben de cidden pek anlamadım, iyi olacakken olamamış..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...