Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski okuldan kız...

vasortflam

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar ben eski okulumdan bi kıza aşık oldugumu farkettim son gunlerde 3 4 kez gorustuk ama baş başa değildik. Kızla cok iyi arkadasım şimdi boyle birşeyler var içimde, cok hoslanıyorum hatta belki de aşığım. Sonunda olacakları dusunerek ne yapmalıyım? İyi bir arkadaslık sonebilir. Cok muallakta kaldım yardım edin lütfen.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslik daha cok önemlidir.İlişkinize bi ad vermek zorunda değilsin.Bişey olacaksa zaten o kendiliğinden olur.Fazladan bi çabaya gerek yok.Midyata pirince giderken elinde ki bulgurdan olma[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
Sosyal ağlarda paylaş

said:
reampage, 25 Şubat 2005 20:40 tarihinde demiş ki:
haa bu arada tecavüzün ingilizcesi neydi video ariyim biraz

Oha. Neyse merakını gidereyim. Rape diye arat.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- O_o
Sosyal ağlarda paylaş

said:
reampage, 25 Şubat 2005 20:40 tarihinde demiş ki:
said:
fordcus, 25 Şubat 2005 20:36 tarihinde demiş ki:
tecavüzet :)

Olamaz böyle birşeyi aklından bile geçirmemelisin...

haa bu arada tecavüzün ingilizcesi neydi video ariyim biraz

:D:D:D:D:D:D:D
fazla taqılma video ya:D:D:D:[signature][hline]Saygılarımla....
Xeir................
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer duygularından emin değilsen aşık da değilsindir zaten. Aşk dediğin şey hayatın boyunca ya 1 kez başına gelir ya da 2. daha fazla olmaz.

Ha şimdi ne yapmalısın? Bu arkadaşlık muhabbettine bir süre daha devam et. Sonra bir gün bayana beraber takılmayı öner. Zaten gönlü yoksa gelmek de istemeyecektir. Diyelim ki geldi. Kıza yumulmicaksın "ben seni seviyorum" deyip her şey kendiliğinden gelişmiş gibi durmalı her zaman için (gerçi istisnalar kaideyi bozmaz ama). Ne bileyim sinemaya gidin çıkışta filmden falan bahsederken romantik bi şekilde (su kaçırmadan) bazı laflarla birlikte elini falan tut. Zaten bu kadarını anlamadıysa ya kızda bir problem vardır ya da......anla işte sen.[signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le...
Sosyal ağlarda paylaş

anlatsaydın kıza derdini
babacum sana dermiydi
"ey oğul sen kendini alıştır kendine
bırak bu işleri başla 31 çekmeye"

*!şak şukaa şakada şukaaa*[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...