Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hem Güvenilir olan Hem de uygun fiyatları olan bilgisayar satıcısı? (nedemekse :))

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Var mı Gold PC nin kazıkçı çirkef olduğunu söyleyen 3 kişiden sonra gold PC den almaktan vazgeçmiş bulunmakta ve yeni bilgisayar satıcısı aramaktayım... Link Piliz :)[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki:
frp dediğin de konuşmalı barbut dimi?
Mesaj tarihi:
cidden mi? abi kazıklayanları yazmayın allah için ya...[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki:
THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki:
muahaha :(

Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim)
Mesaj tarihi:
Etap var bide. Yazıcı da giriş katında uygarın hemen sağında. Teknik servisindeki eleman çok kafa. Ayrıca fiyatları da iyi çıkarıyolar.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
yazıcıda probe dan kaçın derim adamlar bozuk parça veriyolar geri getirdiğindede deneme ücreti alıp parça bozuk diolar :) falan filan
bence eksene git bana ii geliyo
Mesaj tarihi:
www.mavibilgisayar.com la www.mavidonanim.com aynı mı?[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki:
THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki:
muahaha :(

Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim)
Mesaj tarihi:
Ben cpu, anakart, ram ve kasayı EXA'dan aldım. Yazıcıoğlu'nun solunda. Acaip bi yer. Böyle masalar var işte satış elemanları. En arkada'da parçaların verildiği ve ödeme yapılan bi yer var.

Mcdonalds daki gibi bekliosun parçaları para ödeyip ahhaha.[hline]This Cat Scratches Free.
  • Yeni Oluştur...