alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: Xanthe, 26 Şubat 2005 14:31 tarihinde demiş ki: elfçe öğrenıp napıcaksınız dıcem sonra kafam terllık yıcem yemeden kaçıyım bari... bncede kac:) benim gibi elf fanatikleri varsa bence direk kac:P beyler bu sozlukler cok ise yaradı cok saolsun valla[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Güzel hosda yasanmamis olmamis seyleri anlatip sonra bide yapay dil yazip ego tatmin etmekten baska birsey degil..[signature][hline]God is a Dj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 elf sözlüğü varmıdır acaba şüpheli ama :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:167/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: Solinari, 26 Şubat 2005 13:01 tarihinde demiş ki: Sole UNi lerde elf dili ve edebiyatı bolumu acılsada gitsek :) Yutdışında var seçmeli ders olarak.Arkadaş gitmişti sıyırdı ve aynı zamanda kaldı.Bayağı karışık dedi.Yani heves yapıp gidilecek bi şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Babylon'da vardı galiba elfçe kelimeler...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Böyle bir topiği alya alan zihniyetleri kınıyorum ve garbage ya da konu dışında espri yapmalarını rica ediyorum... Linkleri vercektim de Fırtınam vermiş :)[signature][hline]harvester 10 Şubat 2005'te 05:30'da okey masasında demişki: "Anaaaa ortadan da taş çekiliyomuş!!!" Cheester, 13 Şubat 2005 03:14 tarihinde demiş ki: şimdi orc a msn de yawsıom vercekmi acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: paspatur, 26 Şubat 2005 12:50 tarihinde demiş ki: Bütün Elf aleminden ve elfçeye gönül vermiş herkesden özür diliyorum.;) hehe bu güzel espiriydi[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: Solinari, 26 Şubat 2005 13:01 tarihinde demiş ki: Sole UNi lerde elf dili ve edebiyatı bolumu acılsada gitsek :) Hepinizi Orta Dünya Teknik Universitesine (ODTÜ) bekleriz =P p.s. eksideki bi entryden alıntıdır hehe aynısını gordum dayanamadım =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 elf alfabesi aslında çok kolay bir alfebedir 5dersde elfce yazmayı öğrenmek isteyenler özel mesaj atsınlar toplam 150milyona legolas kadar güzel yazarsınız elfceyi[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EnginAYAZ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Elessar Tinúviel miş benim de adım Till Proudneck of Tuckborough ahanda bu da hobit olayı :D çat pat elfçe olayı da aşağıda :) ni mela le Ránëwén im meleth lecin Petunia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EnginAYAZ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 sheref ahah yardın beni yaa türkçe bilmiyoruz doğru düzgün 10 kelime ile konuşuyoruz günlük a.q ve bilimum quotelerle :D bi de elfçene mi öğrencez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Efendim lütfen böle gavur dilelre kaymıytalim satanist işi bunlar yanacaksiniz hepiniz neden orkca ögrenmiosunuz bakınz --Menkalinan[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 sen burda oyalanma git setting yap,cafe aç hade bakiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: SteelBB, 26 Şubat 2005 12:34 tarihinde demiş ki: Birde adını yazıyorsun senin adını elfçe ye falan çeviren yerler vardı. adres bilen varmı? yalan o sallıyorlar isimleri hatta cafercan aksu yazmıştım(nedense bu isim bana çok komik geliyor bi futbolcu bu arada) kraliyet soyundan çıkmıştı cafercan düşünsenize gondorun varisi cafercan.. hehe[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 belki bazılarınız gulcek ama ben elfce ogrenmek isterim.. eger bana ogretmek isteyen olablirse sewnirim... tabi eger elfceyi bilen varsa.. ve varsa bile ogretmek isteyen varsa... cvap bekliorm[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: madjai, 26 Şubat 2005 11:59 tarihinde demiş ki: bana güzel bi elf sölüğü önerebilecek olan var mı? elfçe diye bir dil yok...[signature][hline]Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Gothic_Angel, 27 Şubat 2005 19:12 tarihinde demiş ki: said: madjai, 26 Şubat 2005 11:59 tarihinde demiş ki: bana güzel bi elf sölüğü önerebilecek olan var mı? elfçe diye bir dil yok... bence Elfce diye bi dil var... bunu baslatan Tolkien daha sonra bunun ustune gidip gelistirenler var[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Ne güzel türkçemiz var yaaa ne bu entel dantel şeyler...[signature][hline]Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 bu entellik deil.. sadece merak edip.. o merakı bastırmak.. bende benim gibi bu merakı olan arkadasları kutluorm!![signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heracless Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: voic3, 26 Şubat 2005 12:33 tarihinde demiş ki: bilginiz yoksa konu hakkında abuk subuk mesajlar atıp rahatsız etmeyın kullanıcıları. burayı bırakan üyelerin %80 i bu tarz mesajlar yüzünden bırakıyor. kimsenin bişeyi bıraktığı yok bırakan bi bölük insan var onlar da genelde paticike ya da post kasmaya veya pc ye ilgi kaybeden hayata dönen insanlar hem zaten sonra biz böyle topicler olmasın diyoruz millet bağırıyo çağırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Yemişim tolkieni bende şimdi iki üç yazı yazsam sonra kasıp sözlük yapsam dil olucakmı ? Hayır çünkü kimse kullanmıyacak...[signature][hline]Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Gothic_Angel, 27 Şubat 2005 19:24 tarihinde demiş ki: Yemişim tolkieni bende şimdi iki üç yazı yazsam sonra kasıp sözlük yapsam dil olucakmı ? Hayır çünkü kimse kullanmıyacak... senin yuzuklerin efendisini okumadıın belli be kardes... okusan bole demessin.. simdi sen sozluk yapsan kitap yazsan olay olmas.. ama adam bunu yaklasık yarım asır once yapmıs!!!!!! sen o zmanda yasasan bi dunyayı yoktan yaratavilir mydin???? oek zannetmiorm goth[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 heh sen yazssanda kımse almazdı be gothic...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Gothic_Angel, 27 Şubat 2005 19:24 tarihinde demiş ki: Yemişim tolkieni bende şimdi iki üç yazı yazsam sonra kasıp sözlük yapsam dil olucakmı ? Hayır çünkü kimse kullanmıyacak... Esperanto nedir bir araştır bakalım.[signature][hline]Cultist of LagChecker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: alukard666, 27 Şubat 2005 19:09 tarihinde demiş ki: belki bazılarınız gulcek ama ben elfce ogrenmek isterim.. eger bana ogretmek isteyen olablirse sewnirim... tabi eger elfceyi bilen varsa.. ve varsa bile ogretmek isteyen varsa... cvap bekliorm öğrendikten sonra kimle konuşacan peki? :D yok abi şaka yaptım, karizma olur öğrensen. elfçe falan küfür edersin millete :D[signature][hline]Éärenwén the Nightwalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar