madjai Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 bana güzel bi elf sölüğü önerebilecek olan var mı?[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor Etrafımı yıkmam diyor Şanı büyük Osman Paşa Plevne'den çıkmam diyor... ----------------------------------------- Eclipse: Khas'bin Qebex-->Novice Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RakipUsta Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 milli egitim bakanlıgının yayınladıgı bi tane var o guzel :D[signature][hline]nightmareibo, 04 Şubat 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Grizleri nerden bulabilirzzzz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 O var bide Diyanet İşleri Başkanlığının yayınlamış olduğu : "Büyük Elf İlmihali" var.[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Saçmalamayalım lütfen. Elfçe yazım Elfçe sözlük[signature][hline]0110001001101111011100100110010101100100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Birde adını yazıyorsun senin adını elfçe ye falan çeviren yerler vardı. adres bilen varmı?[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Yukardaki iki arkadaşın mesajlarına bakıp bakıp gülmelerini sonrada yarım kilo hamsinin üstüne yoğurt yiyip ölmelerini istiyorum[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Venus/Earendil ilginç[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Bütün Elf aleminden ve elfçeye gönül vermiş herkesden özür diliyorum.;)[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? [Bu mesaj paspatur tarafından 26 Şubat 2005 12:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Ya burası linux forumları değil.. Bak adam cevabını almış arada 3 tane esprili mesaj olsa ne olur abartılmadığı sürece.. Ben buraya "aaa bilgi alayım, hedehödö nedir" diye girmiyorum ki, eğlenmek için giriyorum. edik: sazanlar atlamasın, tabii ki bilgi alışverişide olacak, ama arada 3-5 tane esprili mesajın zararı yok yaarı bile var.. [signature][hline] [Bu mesaj nedanko tarafından 26 Şubat 2005 12:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: SteelBB, 26 Şubat 2005 12:34 tarihinde demiş ki: Birde adını yazıyorsun senin adını elfçe ye falan çeviren yerler vardı. adres bilen varmı? Burdan[signature][hline]0110001001101111011100100110010101100100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solinari Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Lotr da elf ler mantıklı bi sekilde mi konusuolar?Yoksa hebele hubele sallıolar mı?[signature][hline]|Sözum Amerikan sinemasına;yıllardır uzaylıyı bir öcu gibi gösterdin... Uzaylıda olsa insan insandır!| Mail | Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Filmde mi? Kitapta tamamen mantıklı da filmde dikkat etmedim. Yönetmen dikkat etmiştir bence hatta meraklılar için bir kaç easter egg falan koymuş olabilir filme elfçe :P[signature][hline]0110001001101111011100100110010101100100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 oldukça bilinçli ve mantıklı konuşuyolar. gausafkkfaj falan demiyolar belki goblinler diyodur ama. tolkien yıllarını harcamış kendi romanında yeni diller yaratmak için, elfçe, cüce dili... ingilizceyi bozarak kuzey dilleriyle bir uyum sağlatmış kendi dilini yaratmış. bir dilbilimcinin temelsiz basit işler yapabilmesi normal değil yani, hele hele hayatını buna adayan biri için[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solinari Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Sole UNi lerde elf dili ve edebiyatı bolumu acılsada gitsek :)[signature][hline]|Sözum Amerikan sinemasına;yıllardır uzaylıyı bir öcu gibi gösterdin... Uzaylıda olsa insan insandır!| Mail | Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 filmde ne deniyosa türkçe dublajdada aynı şey söyleniyo bide galiba (elçeden elfçe manasında)[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: voic3, 26 Şubat 2005 13:01 tarihinde demiş ki: said: nedanko, 26 Şubat 2005 12:54 tarihinde demiş ki: Ya burası linux forumları değil.. Bak adam cevabını almış arada 3 tane esprili mesaj olsa... burada katı resmiyet kuralları yok zaten. eski bir üye olduğuna göre hangi topicde eğlenilir , geyik yapılır hangi topicde yapılmaz bilmen lazım. ki yukarıda yapılan sadece post kasmak ve buda bizi eğlenceli bir forum değil post kasan boş adamlarla dolu bir forum yapar. 1)Ben hangi topic e ne yazacağımı çok iyi bilirim sana sormicam. 2)Post kasmıyorum kassam bi senede 5000 postum olurdu. 3)Nerde geyik yapılacağını ve bunun dozajını da nasıl ayarlayacağımı çok iyi bilirim yine sana sormicam. 4)Boş adam lafını aynen sana iade ediyorum tepe tepe kullan....[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ismim elfcede "Elessar Elensar" karizmatik miş ben bunu nick olarak kullansam iyi olur aslında Özel isim ingilizceye çevirilmez ama ingilizce ismimi "Elrohir Palantír" [signature][hline]Marijuana I Love LinkinTalicA [Bu mesaj Gladros tarafından 26 Şubat 2005 13:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Aranel Ringëril mis benim adimda :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 çok süper bir olay ben nickimin elfcesine bi bakıyım[signature][hline]Marijuana I Love LinkinTalicA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Angrod Elendil = o.ç :D çocuğunu almadı bende okunuşları böyle olsun diye chocughu diye yazdım[signature][hline]Marijuana I Love LinkinTalicA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: paspatur, 26 Şubat 2005 13:26 tarihinde demiş ki: 2)Post kasmıyorum kassam bi senede 5000 postum olurdu. Penth okusun burayı :)[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 elfçe öğrenıp napıcaksınız dıcem sonra kafam terllık yıcem yemeden kaçıyım bari...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Kürt'çede o dile benziiyor kurtarmazmı bu dil ? :D[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Üfle güneşi sönsün, kalbim karataşın ayazına dönsün seni azrailim öpsün, tek dönümsün ömrüm!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: paspatur, 26 Şubat 2005 13:26 tarihinde demiş ki: 1)Ben hangi topic e ne yazacağımı çok iyi bilirim sana sormicam. 2)Post kasmıyorum kassam bi senede 5000 postum olurdu. 3)Nerde geyik yapılacağını ve bunun dozajını da nasıl ayarlayacağımı çok iyi bilirim yine sana sormicam. 4)Boş adam lafını aynen sana iade ediyorum tepe tepe kullan.... Bence birine sorsan iyi edersin. Çünkü sandığının aksine ne hangi konuya ne yazacağını ne de nerede geyik yapıp nerede yapmayacağını hiç bilemiyorsun şu yukardaki mesajına bakarsak...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 senden akıl almam... işine bak...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar