Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni başladım ilk kez açmayı beceremedim kırılmış clien fln dio

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu paticik in bi yerindeki sölenenleri izleyerek yapmaya çalıştım ancak spheresvr dosyasını çalıştırınca aşağdaki hataları verio

WARNING:(sphere.ini,490)'c:spherescriptsspherestatusbase.html' not found...
ERROR:(sphere.ini,490)Can't open web page input 'spherestatusbase1.htm'
WARNING:'c:spherescriptsspheretables.scp' not found...
FATAL:Error opening table definitions file.
FATAL:The sphere.INI file is corrupt or missing
FATAL:Server terminated by error -3!

kırılmış client lazım fln demiş bi link te vermiş ama sayfa açılmıo
bu işte baya yeniyim hatta daha bugün başladım yardım ederseniz çok sevinirim....
Mesaj tarihi:
kırılmış client dediği client 2.0.3 filan onu bul dene.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
Mesaj tarihi:
ya yeter arkadaslar bu da sorulacak soru mu google da client 2.0.3 diye arat indir işte bu kadar ya.[signature][hline]Mike Shinoda

Ölüm Nereden Nasil Gelirse Gelsin!

Gerçekçi Ol , Imkansizi Iste!!!
Mesaj tarihi:
ok kızma daha indirmem gerekenin tam olarak ne olduğunu bile bilmiodum ondan... yoksa boşuna topic açmayı boşunda konuşmayı sevmem
Mesaj tarihi:
.kill yazıp kendine tıkla ekran siyah beyaz oluyor :P

Şaka bi yana öğrenirsin o kadar zor bişi değil ama fazla kaptırma dışarda börtü böcük var.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

msn : [email protected]
Mesaj tarihi:
c:spherescriptsspherestatusbase.html
c:spherescriptsspheretables.scp
Bu ikisi bulunmuyor kimbilir ne kadar kurcaladın veya oynadın.Arkadaşlardan birinden ilk önce doğru çalışan bir sphere temin et veya arama yaparak kendin bul daha sonra o kısımların yerleriyle oynamadan silmeden çalışmalarını yürüt
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
biraz basit bişi olcak ama bu paticik kapalı olduğu için bakamıorum uo yu komple sildim. arada login.cfg de gitti onun içine ne yazıoduk acaba?
  • Yeni Oluştur...