egem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bu paticik in bi yerindeki sölenenleri izleyerek yapmaya çalıştım ancak spheresvr dosyasını çalıştırınca aşağdaki hataları verio WARNING:(sphere.ini,490)'c:spherescriptsspherestatusbase.html' not found... ERROR:(sphere.ini,490)Can't open web page input 'spherestatusbase1.htm' WARNING:'c:spherescriptsspheretables.scp' not found... FATAL:Error opening table definitions file. FATAL:The sphere.INI file is corrupt or missing FATAL:Server terminated by error -3! kırılmış client lazım fln demiş bi link te vermiş ama sayfa açılmıo bu işte baya yeniyim hatta daha bugün başladım yardım ederseniz çok sevinirim....
egem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 arada smile lar çıkmış onları anlarsınız işte...
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 kırılmış client dediği client 2.0.3 filan onu bul dene.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
egem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 peki onu nerden bulurum? böle gerekli dosyaları bulabilceğim bi site fln varmı? hepsini ayrı yerden indiriorum
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 sphere.ini ayarlarini yap diyo Burdakosede var.bak ayarla isde.[signature][hline]
egem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 client nerden bulurum bilen varmı
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Al Bakalim burdan indirebilirsin[signature][hline]
MicHeaL Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ya yeter arkadaslar bu da sorulacak soru mu google da client 2.0.3 diye arat indir işte bu kadar ya.[signature][hline]Mike Shinoda Ölüm Nereden Nasil Gelirse Gelsin! Gerçekçi Ol , Imkansizi Iste!!!
egem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ok kızma daha indirmem gerekenin tam olarak ne olduğunu bile bilmiodum ondan... yoksa boşuna topic açmayı boşunda konuşmayı sevmem
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 burasi neresi ??? uo emülatörleri deilmi ? ee adam sordu usenemdik yazdik daha ne hesap soruyorsun ?[signature][hline]
egem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 çok saolun ilk kez açabildim... şimdilik sadece kendi kendime page atıp okuyabiliorum ama öğrenecem yavaş yavaş. saolun
Albert Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 sende saol :)[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim!
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 .kill yazıp kendine tıkla ekran siyah beyaz oluyor :P Şaka bi yana öğrenirsin o kadar zor bişi değil ama fazla kaptırma dışarda börtü böcük var.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. msn : [email protected]
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 sende spheretables.scp yok diyor onu nbl scriptlerini al icine at sphere nin scriptler yok galiba
muratgurel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 spherenin c de sphere klasörünün içinde olduguna emin ol
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bak sana full sphere yollayalim istersen ?!?!? tek tik server acik.[signature][hline]msn:[email protected] ! - >Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.>
vav_heroin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 c:spherescriptsspherestatusbase.html c:spherescriptsspheretables.scp Bu ikisi bulunmuyor kimbilir ne kadar kurcaladın veya oynadın.Arkadaşlardan birinden ilk önce doğru çalışan bir sphere temin et veya arama yaparak kendin bul daha sonra o kısımların yerleriyle oynamadan silmeden çalışmalarını yürüt
egem Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 biraz basit bişi olcak ama bu paticik kapalı olduğu için bakamıorum uo yu komple sildim. arada login.cfg de gitti onun içine ne yazıoduk acaba?
Öne çıkan mesajlar