Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe vs Akçaabat Sebatspor

Fistan

Öne çıkan mesajlar

Zaragoza gazisi :P Fenerbahçe bu hafta ligde yine kendi evinde!
Geçen hafta Kayseri'ye 7 atan Fenerbahçe güçlü Türkiye Liginde Galatasaray'ında Samsunspor'a yenildiği bu haftada zirvede yalnızmı kalacak?
Akçaabat'a Kayseri tarifesi yeterli mi?
Hepsi yarın Şükrü Saraçoğlu'nda...
9-0 benim tahminim.
Sosyal ağlarda paylaş

fistan yapma dedim dinletemedim yahu :p
neyse kazanmak zorunda olduğumuz bi maç daha....rakibi küçümsemeden ciddiyeti elden bırakmadan alacağımız bi galibiyet büyük moral olur...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

cs:WooK[cVk]wook o'hara
Sosyal ağlarda paylaş

1-0 olsun bizim olsun farkı 5 e çıkartmamız lazım .
Artık avrupada yok tüm konsantremizi lige vermemiz lazım...
bugünkü puan kaybıyla birlikte Şükrü Saraçoğluda dolar gibime geliyor.
Hep destek tam destek ![signature][hline]icraatlerimin hepsi suistimal edilip ihtilal başlatılırsa istila talebi olmaz ancak iticat talebeleri kabulumüz içtimaya hazır olunuz iştiradeyim ben iftiraya kapılana istinaden ihtiyarladım ben ve kalbim ihtiyacınızın yüzde yüzünü karşılar savaşta cephe kelimesi kesmekte kıspet kenefini engeller bu nispet olacak hepinize ferinizi kenefinize dikecek eleyecek hepinize gösterecek tersten buraları mesken tuttuk sen uyurken cismen tersten geldik geçtik bu testten ve yelken açtık uçtuk resmen...
Sosyal ağlarda paylaş

Kadıköyde ligdeki maçlarda , 7 maçtır gol yemiyoruz herhalde.[signature][hline]icraatlerimin hepsi suistimal edilip ihtilal başlatılırsa istila talebi olmaz ancak iticat talebeleri kabulumüz içtimaya hazır olunuz iştiradeyim ben iftiraya kapılana istinaden ihtiyarladım ben ve kalbim ihtiyacınızın yüzde yüzünü karşılar savaşta cephe kelimesi kesmekte kıspet kenefini engeller bu nispet olacak hepinize ferinizi kenefinize dikecek eleyecek hepinize gösterecek tersten buraları mesken tuttuk sen uyurken cismen tersten geldik geçtik bu testten ve yelken açtık uçtuk resmen...
Sosyal ağlarda paylaş

yanlışın var
rüştü penaltından olmayacak o kaleden kaleye atcak
12 - 0 olcak hatta diğer ikisini de daum atcak töbe töbe[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 26 Şubat 2005 22:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

1-0 olsun bizim olsun.[signature][hline]Lucas

çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan...
Sosyal ağlarda paylaş

anelka hat-trick yapsın 3-2 olsun bizim olsun :D[signature][hline]icraatlerimin hepsi suistimal edilip ihtilal başlatılırsa istila talebi olmaz ancak iticat talebeleri kabulumüz içtimaya hazır olunuz iştiradeyim ben iftiraya kapılana istinaden ihtiyarladım ben ve kalbim ihtiyacınızın yüzde yüzünü karşılar savaşta cephe kelimesi kesmekte kıspet kenefini engeller bu nispet olacak hepinize ferinizi kenefinize dikecek eleyecek hepinize gösterecek tersten buraları mesken tuttuk sen uyurken cismen tersten geldik geçtik bu testten ve yelken açtık uçtuk resmen...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
raingman40, 26 Şubat 2005 23:44 tarihinde demiş ki:
mahallenin kabadayısı sebata 10 tane atar

o kadar a bile gerek yok puan farki açilsinda 1-0 olsun..:)[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...