Jump to content
Paticik Patreon - Birlikte Siteyi Açık Tutalım ×
Paticik Forumları

cm4-çanakkale geçilmez

eddy

Öne çıkan mesajlar

ya arkadaşlar ben çok sıkışınca cm4 de çanakkale geçilmez yapıyorum ve 0-0 bitiriyorum maçı yani full defans ile ama bu halde bile bazı takımlardan gol yiyorum full defans oynamama rağmen, bildiğiniz hiç gol yemememi sağlayacak güzel bir tactik var mı_?[hline]www.merlininkazani.com
-Merlin Yazarı-
Sosyal ağlarda paylaş

defansa 4 kişi
defansive midfielder bölgesine 3 kişi
ortasahaya 2 kişi
attacking midfield yerine de 1 kişi koy

sonra ultra defansive mentality yi. counter attack yaparsan da hoş olabilir hehe

ki tavsiye etmem full defans yapmanı.. saçma oluyor[hline]Fizban (9:08 PM) :
şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek
Fizban (9:08 PM) :
ama hala sana böle bi kanım ısındı demek
Fizban (9:08 PM) :
kıl olurum şirin diyenlere
Sosyal ağlarda paylaş

5 defender 3 dm 2 midfielder 1 strikerla Beşiktaş'la deplasmanda bir sürü büyük Avrupa klubünden puan aldım,işe yarayabiliyor zaman zaman...long ball ve counter attack kullanmıştım sanırım...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için...
Sosyal ağlarda paylaş

OHH İnter'le onun sahasında berabere kaldım kendi sahamda 3-0 yendim çok iyi oldu. Fenerbahçe ile şampiyonlar ligi kupasını aldım. Kaka diye bir oyuncu aldım 17 milyon dolara sizce nasıl iyi bir adam mı_?

Soru: sizce fiyat-performans bakımından en iyi oyuncu hangisi_?[hline]www.merlininkazani.com
-Merlin Yazarı-
Sosyal ağlarda paylaş

ya oyun sapıttı ya da ben aşmış oynuyorum...
Juventusla 5 sezon oynadım 5 lig 5 CL (ki şampiyonlar ligi 2. sezondan itibaren tek grup ve elemelere döndü???) 5 italya kupası 4 süper kupa kazandım. Load/Save kesinlikle yapmadım. Son sezon 34 maçta 34 galibiyet aldım. 184 gol attım 10 gol yedim. David Trezeguet 5 sezonda toplam 600 gol attı. Bankada 100.000.000$ varken kulüp bir anda iflas etti ve receivers kulübe el koydu. Takımda iyi kim varsa sattım ve yerine alt yapıdan genç koydum gene kazanıyorum... taktiğim 4-4-2 ve bir sezonda minimum 7 kere 10+ gol atıyorum bir maçta... :) Bu arada son patch yüklü.
Bir de tabi italya liginde ki takımların hemen hemen hepsi bankcrupcy durumunda... Milan-inter-roma-parma-lazio hepsi...
Dediğim gibi ya oyun sapıttı ya da beni Fenerin başına falan getirmeleri gerekiyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SM0KE, 11 June 2003 10:15 tarihinde demiş ki:
ya oyun sapıttı ya da ben aşmış oynuyorum...
Juventusla 5 sezon oynadım 5 lig 5 CL (ki şampiyonlar ligi 2. sezondan itibaren tek grup ve elemelere döndü???) 5 italya kupası 4 süper kupa kazandım. Load/Save kesinlikle yapmadım. Son sezon 34 maçta 34 galibiyet aldım. 184 gol attım 10 gol yedim. David Trezeguet 5 sezonda toplam 600 gol attı. Bankada 100.000.000$ varken kulüp bir anda iflas etti ve receivers kulübe el koydu. Takımda iyi kim varsa sattım ve yerine alt yapıdan genç koydum gene kazanıyorum... taktiğim 4-4-2 ve bir sezonda minimum 7 kere 10+ gol atıyorum bir maçta... :) Bu arada son patch yüklü.
Bir de tabi italya liginde ki takımların hemen hemen hepsi bankcrupcy durumunda... Milan-inter-roma-parma-lazio hepsi...
Dediğim gibi ya oyun sapıttı ya da beni Fenerin başına falan getirmeleri gerekiyor :)

resim varmı?[hline]Dj KeSh pazar 13-15 arası............. biras hareketlenmek isteyenlere
isteks->20474989
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-NaMeLeSs-, 10 June 2003 23:30 tarihinde demiş ki:
Ben su anda Orduspor la oynuom valla
1.Sene :Orduspor 2.lig B Kategorisinde kume dusmemeye calıstı ve dusmedi.
2.Sene:Orduspor acık ara farkla lider B Kategorisinde
3.Sene:A kategorisinde 4 hafta oncede cıkmayı garantiledim :)

İşte hayranı olduğum oyuncu tipi. Sizi tebrik ederim. Umarım Türkiye süperligi şampiyonu da olursunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...