eddy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 ya arkadaşlar ben çok sıkışınca cm4 de çanakkale geçilmez yapıyorum ve 0-0 bitiriyorum maçı yani full defans ile ama bu halde bile bazı takımlardan gol yiyorum full defans oynamama rağmen, bildiğiniz hiç gol yemememi sağlayacak güzel bir tactik var mı_?[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı-
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 defansa 4 kişi defansive midfielder bölgesine 3 kişi ortasahaya 2 kişi attacking midfield yerine de 1 kişi koy sonra ultra defansive mentality yi. counter attack yaparsan da hoş olabilir hehe ki tavsiye etmem full defans yapmanı.. saçma oluyor[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere
stirner Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 5 defender 3 dm 2 midfielder 1 strikerla Beşiktaş'la deplasmanda bir sürü büyük Avrupa klubünden puan aldım,işe yarayabiliyor zaman zaman...long ball ve counter attack kullanmıştım sanırım...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için...
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Asla gol yemiyceğin bir taktik bilmiyorum warsada zaten bugdır çanakkale geçilmez yapsan bile her zaman gol yeme şans vardır :=)
eddy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 saolun bir deneyeyim bakalım inter deplasmanından 1 puanla dönersem çok iyi olur.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı-
eddy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 OHH İnter'le onun sahasında berabere kaldım kendi sahamda 3-0 yendim çok iyi oldu. Fenerbahçe ile şampiyonlar ligi kupasını aldım. Kaka diye bir oyuncu aldım 17 milyon dolara sizce nasıl iyi bir adam mı_? Soru: sizce fiyat-performans bakımından en iyi oyuncu hangisi_?[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı-
eddy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Kaka'dan iyimidir sence_? birde oyuncunun ortalaması kaç civarıdır. yani 7-8-9 gibi.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı-
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Fizban farnerudu nereye kouyorsun en verimli mevkisi neresi adamın? Ya bir de arkadaşlar sizden şöyle ucuz bir dmc istiyorum... 14 trilyonum war ona göre hesaplayın...[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied.
-SacrificE- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Kleberson diye bi adam var 5m na almıştım ben sağlamdan fazla valla ortalama 8.5 la oynuyo bende[hline]?
eddy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Kallestrom bence çok iyi ve çok ucuz[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı-
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Ben su anda Orduspor la oynuom valla 1.Sene :Orduspor 2.lig B Kategorisinde kume dusmemeye calıstı ve dusmedi. 2.Sene:Orduspor acık ara farkla lider B Kategorisinde 3.Sene:A kategorisinde 4 hafta oncede cıkmayı garantiledim :)
XanThie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Nameless ' a alkış istiyorum! gerçek ten büyük başarı ama ben Mençıstır yunaytıdı alıp şampiyon olmayı daha çok seviyorum veya reyal madrit veyahutta yuventus olabilir...
XanThie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Bişey deil canım. Büyük başarı :D :D :D :D :D :D sana neyi hatırlatıyor???
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 bu basarıı yarınki yapıcagımız mactır heralde bosver konumuzu saptırmyalaım Orduspor dan Murat isamiloglunu deneyin bende her sene gol kralı oldu
eddy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Abi ya cm4 de bir de şöyle birşey var ben İstanbulspor'u 5-0 yendim sonra oyun hata verdi çıktım. Aynı kadro aynı tactik yapdım ama bu sefer 1-0 yenildim ne iş ya...[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı-
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ya oyun sapıttı ya da ben aşmış oynuyorum... Juventusla 5 sezon oynadım 5 lig 5 CL (ki şampiyonlar ligi 2. sezondan itibaren tek grup ve elemelere döndü???) 5 italya kupası 4 süper kupa kazandım. Load/Save kesinlikle yapmadım. Son sezon 34 maçta 34 galibiyet aldım. 184 gol attım 10 gol yedim. David Trezeguet 5 sezonda toplam 600 gol attı. Bankada 100.000.000$ varken kulüp bir anda iflas etti ve receivers kulübe el koydu. Takımda iyi kim varsa sattım ve yerine alt yapıdan genç koydum gene kazanıyorum... taktiğim 4-4-2 ve bir sezonda minimum 7 kere 10+ gol atıyorum bir maçta... :) Bu arada son patch yüklü. Bir de tabi italya liginde ki takımların hemen hemen hepsi bankcrupcy durumunda... Milan-inter-roma-parma-lazio hepsi... Dediğim gibi ya oyun sapıttı ya da beni Fenerin başına falan getirmeleri gerekiyor :)
eddy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ya benim cm hep hata vermeye başladı neden olabilir.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı-
behran Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: SM0KE, 11 June 2003 10:15 tarihinde demiş ki: ya oyun sapıttı ya da ben aşmış oynuyorum... Juventusla 5 sezon oynadım 5 lig 5 CL (ki şampiyonlar ligi 2. sezondan itibaren tek grup ve elemelere döndü???) 5 italya kupası 4 süper kupa kazandım. Load/Save kesinlikle yapmadım. Son sezon 34 maçta 34 galibiyet aldım. 184 gol attım 10 gol yedim. David Trezeguet 5 sezonda toplam 600 gol attı. Bankada 100.000.000$ varken kulüp bir anda iflas etti ve receivers kulübe el koydu. Takımda iyi kim varsa sattım ve yerine alt yapıdan genç koydum gene kazanıyorum... taktiğim 4-4-2 ve bir sezonda minimum 7 kere 10+ gol atıyorum bir maçta... :) Bu arada son patch yüklü. Bir de tabi italya liginde ki takımların hemen hemen hepsi bankcrupcy durumunda... Milan-inter-roma-parma-lazio hepsi... Dediğim gibi ya oyun sapıttı ya da beni Fenerin başına falan getirmeleri gerekiyor :) resim varmı?[hline]Dj KeSh pazar 13-15 arası............. biras hareketlenmek isteyenlere isteks->20474989
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 var ama şimdi şirketteyim akşam koyarım bi yerlere
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Team instructions4-4-2Trezeguet on fire aha da süper sezon :)[Bu mesaj SM0KE tarafından 11 June 2003 19:47 tarihinde değiştirilmiştir]
eddy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 son patch i nerden indirebilirim birde son 4.04 patc i için diğer patch lerin hepsini yüklemem gerekli mi_?[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı-
eddy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 abi biri söylesin yaa. son patch i nerden indirebilirim link lütfen... bir de bende cm4.exe hep hata verip duruyor neden olabilir ve nasıl düzeltilir.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı-
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: -NaMeLeSs-, 10 June 2003 23:30 tarihinde demiş ki: Ben su anda Orduspor la oynuom valla 1.Sene :Orduspor 2.lig B Kategorisinde kume dusmemeye calıstı ve dusmedi. 2.Sene:Orduspor acık ara farkla lider B Kategorisinde 3.Sene:A kategorisinde 4 hafta oncede cıkmayı garantiledim :) İşte hayranı olduğum oyuncu tipi. Sizi tebrik ederim. Umarım Türkiye süperligi şampiyonu da olursunuz.
Öne çıkan mesajlar