eddy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 ya arkadaşlar ben çok sıkışınca cm4 de çanakkale geçilmez yapıyorum ve 0-0 bitiriyorum maçı yani full defans ile ama bu halde bile bazı takımlardan gol yiyorum full defans oynamama rağmen, bildiğiniz hiç gol yemememi sağlayacak güzel bir tactik var mı_?[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 defansa 4 kişi defansive midfielder bölgesine 3 kişi ortasahaya 2 kişi attacking midfield yerine de 1 kişi koy sonra ultra defansive mentality yi. counter attack yaparsan da hoş olabilir hehe ki tavsiye etmem full defans yapmanı.. saçma oluyor[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 5 defender 3 dm 2 midfielder 1 strikerla Beşiktaş'la deplasmanda bir sürü büyük Avrupa klubünden puan aldım,işe yarayabiliyor zaman zaman...long ball ve counter attack kullanmıştım sanırım...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Asla gol yemiyceğin bir taktik bilmiyorum warsada zaten bugdır çanakkale geçilmez yapsan bile her zaman gol yeme şans vardır :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 saolun bir deneyeyim bakalım inter deplasmanından 1 puanla dönersem çok iyi olur.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 OHH İnter'le onun sahasında berabere kaldım kendi sahamda 3-0 yendim çok iyi oldu. Fenerbahçe ile şampiyonlar ligi kupasını aldım. Kaka diye bir oyuncu aldım 17 milyon dolara sizce nasıl iyi bir adam mı_? Soru: sizce fiyat-performans bakımından en iyi oyuncu hangisi_?[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Kaka'dan iyimidir sence_? birde oyuncunun ortalaması kaç civarıdır. yani 7-8-9 gibi.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Fizban farnerudu nereye kouyorsun en verimli mevkisi neresi adamın? Ya bir de arkadaşlar sizden şöyle ucuz bir dmc istiyorum... 14 trilyonum war ona göre hesaplayın...[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SacrificE- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Kleberson diye bi adam var 5m na almıştım ben sağlamdan fazla valla ortalama 8.5 la oynuyo bende[hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Kallestrom bence çok iyi ve çok ucuz[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Ben su anda Orduspor la oynuom valla 1.Sene :Orduspor 2.lig B Kategorisinde kume dusmemeye calıstı ve dusmedi. 2.Sene:Orduspor acık ara farkla lider B Kategorisinde 3.Sene:A kategorisinde 4 hafta oncede cıkmayı garantiledim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XanThie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Nameless ' a alkış istiyorum! gerçek ten büyük başarı ama ben Mençıstır yunaytıdı alıp şampiyon olmayı daha çok seviyorum veya reyal madrit veyahutta yuventus olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Tesekkurler Xantie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XanThie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Bişey deil canım. Büyük başarı :D :D :D :D :D :D sana neyi hatırlatıyor??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 bu basarıı yarınki yapıcagımız mactır heralde bosver konumuzu saptırmyalaım Orduspor dan Murat isamiloglunu deneyin bende her sene gol kralı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Abi ya cm4 de bir de şöyle birşey var ben İstanbulspor'u 5-0 yendim sonra oyun hata verdi çıktım. Aynı kadro aynı tactik yapdım ama bu sefer 1-0 yenildim ne iş ya...[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ya oyun sapıttı ya da ben aşmış oynuyorum... Juventusla 5 sezon oynadım 5 lig 5 CL (ki şampiyonlar ligi 2. sezondan itibaren tek grup ve elemelere döndü???) 5 italya kupası 4 süper kupa kazandım. Load/Save kesinlikle yapmadım. Son sezon 34 maçta 34 galibiyet aldım. 184 gol attım 10 gol yedim. David Trezeguet 5 sezonda toplam 600 gol attı. Bankada 100.000.000$ varken kulüp bir anda iflas etti ve receivers kulübe el koydu. Takımda iyi kim varsa sattım ve yerine alt yapıdan genç koydum gene kazanıyorum... taktiğim 4-4-2 ve bir sezonda minimum 7 kere 10+ gol atıyorum bir maçta... :) Bu arada son patch yüklü. Bir de tabi italya liginde ki takımların hemen hemen hepsi bankcrupcy durumunda... Milan-inter-roma-parma-lazio hepsi... Dediğim gibi ya oyun sapıttı ya da beni Fenerin başına falan getirmeleri gerekiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ya benim cm hep hata vermeye başladı neden olabilir.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: SM0KE, 11 June 2003 10:15 tarihinde demiş ki: ya oyun sapıttı ya da ben aşmış oynuyorum... Juventusla 5 sezon oynadım 5 lig 5 CL (ki şampiyonlar ligi 2. sezondan itibaren tek grup ve elemelere döndü???) 5 italya kupası 4 süper kupa kazandım. Load/Save kesinlikle yapmadım. Son sezon 34 maçta 34 galibiyet aldım. 184 gol attım 10 gol yedim. David Trezeguet 5 sezonda toplam 600 gol attı. Bankada 100.000.000$ varken kulüp bir anda iflas etti ve receivers kulübe el koydu. Takımda iyi kim varsa sattım ve yerine alt yapıdan genç koydum gene kazanıyorum... taktiğim 4-4-2 ve bir sezonda minimum 7 kere 10+ gol atıyorum bir maçta... :) Bu arada son patch yüklü. Bir de tabi italya liginde ki takımların hemen hemen hepsi bankcrupcy durumunda... Milan-inter-roma-parma-lazio hepsi... Dediğim gibi ya oyun sapıttı ya da beni Fenerin başına falan getirmeleri gerekiyor :) resim varmı?[hline]Dj KeSh pazar 13-15 arası............. biras hareketlenmek isteyenlere isteks->20474989 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 var ama şimdi şirketteyim akşam koyarım bi yerlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Team instructions4-4-2Trezeguet on fire aha da süper sezon :)[Bu mesaj SM0KE tarafından 11 June 2003 19:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 son patch i nerden indirebilirim birde son 4.04 patc i için diğer patch lerin hepsini yüklemem gerekli mi_?[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 abi biri söylesin yaa. son patch i nerden indirebilirim link lütfen... bir de bende cm4.exe hep hata verip duruyor neden olabilir ve nasıl düzeltilir.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: -NaMeLeSs-, 10 June 2003 23:30 tarihinde demiş ki: Ben su anda Orduspor la oynuom valla 1.Sene :Orduspor 2.lig B Kategorisinde kume dusmemeye calıstı ve dusmedi. 2.Sene:Orduspor acık ara farkla lider B Kategorisinde 3.Sene:A kategorisinde 4 hafta oncede cıkmayı garantiledim :) İşte hayranı olduğum oyuncu tipi. Sizi tebrik ederim. Umarım Türkiye süperligi şampiyonu da olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar