Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gimp mage lere ne oldu?

GladricSpirit

Öne çıkan mesajlar

said:
baaluo, 24 Şubat 2005 22:10 tarihinde demiş ki:blinkle zipla dön bas dotu , basarsin adam orda sana vurcam diye yanina gelmeye kasmar ama pek akillarina gelmiyor tekrardan vanish olup seni bön bön bekletmek :)

Aaa dur simdi aklima geldi, damage over time haliyle rogue vanish olabiliyor mu? Benim bildigim rogue'a DOT verdiginde dot bitene kadar ortadan kaybolamiyor.

aman birak gelmesin, ondan sonra ugras durki rogue efendi tekrar ciksin ortaya, :) Flare gibi bisi gerek aslinda, engineerlara craft ettirseler iyi olcak. sadece hunter'a yetmiyo, pvpde gerek.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope...

[Bu mesaj Befounder tarafından 24 Şubat 2005 22:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Befounder, 24 Şubat 2005 22:25 tarihinde demiş ki:
Aaa dur simdi aklima geldi, damage over time haliyle rogue vanish olabiliyor mu? Benim bildigim rogue'a DOT verdiginde dot bitene kadar ortadan kaybolamiyor.

dotu verdiysen zaten rogue = ölü
adam akilli rogue dotu yememeli yenmek istiyorsa , ki yenmeyede biliyor dediğim gibi , birazda kabiliyet meselasi el kol tutacak oyle elin ayagin titriyip apisiyosan pvpde cok kotu , rogue oynamadirek derim oyle olana :)
ilerde trinketlariniz olcak tomarlan çantanizda (ben 7 tane vardi) herclass a karsı pvp de kullanilabilecek
mesela rogue a sunu atarsan ölmüstür direk
http://www.thottbot.com/?i=8672

bide yukardaki güzel arkadasim , daha 'stun lock falan yalan mage eziyor' demeyin iste ezilmiyen adam varmi ? var . 10 mage pvp sinden 8 ini kazanan varmi ? var e o zaman sizde kendinize göre taktik bulun iste
rogue isen mage - priest ile pvp yapiyosan tek sansin stundan cikarmamak rakibi baska bi sans malesef yok
fear veya sheep yedinmi götürüyorlar direk =/
Sosyal ağlarda paylaş

40dan sonra bulunmaya baslanir , ilerde questlerden ve instancelarda genelde bosslardan ,ve bazen random world drop olaraktan rasgele eciş bücüş moblardan düşüyor .
bi ring veya necklace gibi değil olaylari (3-5 stat falan vermiyorlar yani ) genelde çoğu use itemlar , iste targete random 500-1300 arasi vurur aoe 500 vurur , 3 tane ibiş summoner eder onlar targete dalar ,ne bileyim önüne bir canon çikarti canon bi müddet önündeki moblara dalar (conic aoe, ilerde bazi moblardada var bu aoe tarzi (bkz. rend blackhand)) falan filan
genelde pvp ye yönelik , ama herclass için pasif trinketlarda var.
ama 55 den önce adam gibi trinket beklemeyin =/
carrot on a stick var şaka gibi , mount speed +3% (ama sadece uçan mountlarda >.< )
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu edinmeye çalışıyorum, aman şimdi ben de oyunu bilmiyosun lafını yemiyim de :) kağıt üzerinden konuşuyorum, improved sap oyun içinde neden gerekli, sap koyduktan sonra stealth kalmaya yarıyor yazıyor guidelarda, neden önemli bu oyunda?[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ]

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bişeye anlam veremeiyorum baal daha geçen gün arkadaşın biriyle nerdeyse küfüre varacak şekilde tartışmalar geçti aranızda hatta topic kitlendi ve oradaki arkadaş deliler gibi rogue nin dagger kullanmasından yanaydı sende tam tersi combat rogue nin daha iyi olduğunu adamları stundan çıkarmadan kestiğini hatta kestiğin kişilerin sana yaltaklanıp işte template in ne gibi sorular sorduğundan bahsetmemişmiydin şimdide yalan diyosun combat rogue pvp de...[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Sosyal ağlarda paylaş

bu yazdiklarinin proff bi mage le alakasi bile yok sen noob bi mage anlatmisin hic bi mage bosuna mana harcamaz ilk vurusunu bekler bunu bi kenara yaz :) ilk vurusta vurdugun 300 500 dmg mana shield i gecemez sen vanish yaparsin blinkten sonra isini biliyosan ki oyle demisin mage bi mana shield daha atar rogue un vanish yaptigi yonun aksina yonelir (frost mage ise ice barrier de acar) senin dedigin gibi okuz gibi etrafina bakmaz bos bos sheep yapayim diye... timer dolar veya dolmaz farketmez sap vurursun stun edersin daha mana shieldi belki gectin adam bundan sonra mal mal dolasmaz frost nova atar uzaklasir sheep eder... neyse yazdiklarin bastan sona yanlis seyler eger su oyunu azicik biliyosan mage in eninde sonunda sheep edecegini bilmen gerek durdurmak icinde pek bi secenegin yok. vede sheep olduktan sonra rogue oludur. tek kurtulma sansi mage mesafeyi uzun tutarsa sprint ile kacabilir. lutfen noob mage leri kesip kesip burda stundan cikarmadan kesiyorum diyede anlatma komik oluyo cidden

said:
baaluo, 24 Şubat 2005 20:02 tarihinde demiş ki:
said:
Taskiranus, 24 Şubat 2005 19:48 tarihinde demiş ki:
said:
baaluo, 24 Şubat 2005 19:27 tarihinde demiş ki:
said:
Taskiranus, 24 Şubat 2005 15:39 tarihinde demiş ki:
Rogue mage i nasıl kesicek stundan çıkarmadan anlamadım vallahi bende rogue yim imkansız gibi geldi..

ilerde oynamayı öğrenince anlarsin

Ya senin kadar oyun deneyimim olmadığına eminim fakat bende az çok oynuyorum bu oyunu blink+nova ya karşı nasıl bir teknik geliştirdin çok merak ettim acaba bizi biraz aydınlatabilirmisin.(kesinlikle alay ettiğimi düşünme ciddiyim)

karsimizdakinin cok prof bir mage oldugunu hesaba katarak ;
stealth ile basladik , adam ortalikta geziniyor arcane exp atarak stealthi bozma amaclı , ilk basta 1 dakika kadar cok uzaktan
manasini harcamasini izliyoruz (arcane exp cok az bi mana ama olsun takilsin o ) sonra sprint e basip bo$ bir zamanini yakalayip distract atip o yone bakmasini ve yurumesini 1 saniyelik engelliyoruz , cheap shot ile giriyoruz aradan bir iki tanede vurduk (kafadan 350-500dmg , benim lvlima gore yaziyorum dmg lari ) amca direk blink oldu , olur olmaz basiyoruz vanish'i, o orda durup etrafina bakicak sheep atiyim diye yuzu nereye donukse oraya blink attacagi icin o yone dogru kosuyoruz tekrardan ve veriyoruz sap i , suan zaten 3 cp miz oldu 2 saniye bekeyip (adam suan 15 sn lik blink cooldownunu bekliyor) energy doldurup veriyoruz hemen sinister gouge u , oldu 4 cp adam halen stun bekliyor , hemen bir sinister strike , cold blood + 5cp evis , şuan 1/4 hp ye indi mage büyü müyü atma gibi bir sansi yok arada , hemen verdik blind i , suan mal mal dolaniyor , blink in cooldown i doldu ama
adam Blind oldugu icin blink gibi bi sansi yok .
basiyoruz preperation a butun cooldownlarimiz resetlendi
adam mal mal yürüyor , hemen sprint - vanish , cheap shot , 3 cp miz var ve cok hizliyiz adamin blink olacagi yer belli oraya 1-2 adim atip 10 yardlik blind rangine her türlü girer adam birak yanina gitmeyi , verdik blind i , cp miz vardi 1 gouge attik adam dikilirken ac cold bloodu ver eviscerate i , öldü , arada heal potion içtigini saysak bile öldü , şuan zaten yaklasik 5k falan dmg vurduk magin krali olsa 3.5k ustu hp goremez.
bu taktik öyle 'adam armut mu topluyor ?' gibi bi savunmayida kabul etmez çünkü adam elinden geleni yapti zaten . 'adamda shield vardi vurdun yavaşlamadın mı ? ' gibi bi bahanede yok vanish e bastik 2 kere vurduktan sonra , instant-sheep ederse nolcak gibi bi bahanede yok büyü atma olasiligi bir kere gecti eline ondada 0.5 saniye sonrasinda 2k dmg vurup interrupt ettik . 'neden kick yok' demeyin adami stun etmiyor - kacma sansi veriyor - cp vermiyor .
bu kadar basit. şans şuns luk bi olay yok sadece 350- ping olsun yeterli

[Bu mesaj baaluo tarafından 24 Şubat 2005 20:03 tarihinde değiştirilmiştir]
[signature][hline]Gladric RR10L3 Mercenary ML7 Banelord - Kay
Anchorite lvl 44 Çoban - Shadow Moon
Sosyal ağlarda paylaş

fesupanallah yarappi yaresuallah
belki sen noob roguelar ile kapistin ?
benim senin shieldini gecmem 2 saniye sürer
dikkatini çekiyorum 2 saniye , 3 değil
beni kimse kolay kolay sheep edemiyor , 30 dan fazla mage ile pvp yaptim , oynadigim serverin en iyileri , 8/10 gibi bi galibiyet yüzdesi var diyorum gelmiş ne diyosun
yazinda tek dogru buldugum yön , sheep yerse rogue = ölü
vanish yaptigi yöne dogru kacar demissin vanish yaptigi yön ne demek ? o yöne blink attiysan e haliyle o yone kacican
2 x blind + 2 x varnish varken asil sheep i yiyen rogue büyük bi çaba sarfetmiş olmali hemencecik .
Sosyal ağlarda paylaş

baaluo u tanimam ama lvl 60 rogue oldugunu biliyorum bu da demekki bazi seyleri gorupmus tecrubesi cogu kisiye gore daha fazla adam diyo sole yapiliyo bole yapiliyo diye niye kimse inanmiyo? hala mage sole yapar bole deniliyo?adam kendi lvl ina gore konusuyo lvl 20-40 arasindaki pvp ile 60 arasinda milyon kadar fark var..anlayamiyorum yani :)yani bole olmaz sole olmaz diyeceginize tecrubeli adamlardan faydalanmaniz lazim..tabi mage acan birisinin kendi class inin kotu oldugunu kabul etmesi sacma bisi ama bence isini bilen bi rogue mage i de alir x i de alir y i de alir..bu demek deigldir ki rogue acan uber biri olur onune geleni oldurur.. olay yetenege bakiyo..oyunda kisisel yetenegi en cok gosteren class rogue bence..benim dusunceme gelince mage olacagima oyundaki basla her turlu class olurum hic sevemedim sevmeyecem..
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Mage veya Rouge kavgasından ötürü bişey söylicem..

Herkesin zevki farklıdır kimisi Rouge ile oynar kimisi mage ile kimisi paladin ile vs vs bu insanın kendi zevkidir..Bence insan zevk aldığı karakterle oynamalıdır ki eğer öyle yaparsanız bence geçemeyeceğiniz engel yoktur kimi zamanlar gelir öldürür kimi zamanlar gelir ölürsünüz..Aslında burda fazla tartışılcak bişey yok şahsen ben bi mage olsam tek başına gezmem mutlaka team olarak gezerim böylesi daha zevkli olur..Rouge olsam ki Rouge tercihim gene team olarak gezerim karşı tarafın Zayıf playerlarını indirdikten sora arkadaşlara yardım ederim..Yani bence herkes kafasına göre takılsın en iyisi..[signature][hline]Diyorlar ki bazen gözlerimden deliler doluşmuş bakıyor birer birer..
Sosyal ağlarda paylaş

konustugum kisinin lvl 60 olmasi bana bisey ifade etmez butun mmorpglerde bu boyledir adamin zamani vardir kasmistir lvl 60 olmustur ki herkes olur lvl 60 sonunda bu demek degildirki o adam oyunu iyi biliyo... ne adamlar vardir senelerce bi oyunu oynamistir ama hala adam gibi oynayamaz.. bilgi olayindada bilgisinden faydalanabilecegim cok daha akli basinda insanlar var.. en azindan oyunu gercekten bilipte konusan insanlar. gercek disi seyler anlatip bunlari usteleyen kisiler degil kesinlikle[signature][hline]Gladric RR10L3 Mercenary ML7 Banelord - Kay
Anchorite lvl 44 Çoban - Shadow Moon
Sosyal ağlarda paylaş

Oynadığım bütün roguelara kaybettim.
Oynadığım bütün priestlere kaybettim.

Bir Mage'sen, rogue veya priest gördüğünde hiç oynama :)
Kimse kalkıpta sen beceremiyorsun, şudur budur demesin, mage birebirlerin adamı değil. Blink + nova + fireblast + bla bla bla diye saymanında bir anlamı yok.[signature][hline]Fear Me!..
Elonia of Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gangren, 26 Şubat 2005 19:01 tarihinde demiş ki:
Oynadığım bütün priestlere kaybettim.

Bir Mage'sen, rogue veya priest gördüğünde hiç oynama :)
Kimse kalkıpta sen beceremiyorsun, şudur budur demesin, mage birebirlerin adamı değil. Blink + nova + fireblast + bla bla bla diye saymanında bir anlamı yok.

bu laflarindan sonra tek bisi dicem git super mario oyna sen[signature][hline]Astinus Darksoul Lvl 50 paladin 7L1 us Kay
Sosyal ağlarda paylaş

said:
WhiteRobe, 24 Şubat 2005 19:57 tarihinde demiş ki:
bende mage ve warlock arasında gidip geliyorum araya priest te girdi ama ben sanal tanrının priesti olmam :) .Warlock bana pvp ve pve de daha rahat kullanılır bir class gibi geldi .MAgeler ise bence yıllardır hep aynı kalıplar içerisinde dönüp duruyor blizzard bence bir yenliki getirememiş v 97 den beri magele takılan ben biraz sıkılmaya başladım yine aynı şeyleri yapmak istemiyorum.
sana hemen bi gerçek tanrı yaratalım onun priesti ol nası? :)[signature][hline]zıplayan kestane! a.k.a. mysterio & kancik
nMe, a Jedi Academy, Diablo II, Starcraft, Warcraft III & Call of Duty clan
Anatolian Sunrise
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rice17, 26 Şubat 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
said:
Gangren, 26 Şubat 2005 19:01 tarihinde demiş ki:

bu laflarindan sonra tek bisi dicem git super mario oyna sen

arkadaş lafı ii demiş..
ama gangren priest konusunda haklı eğer ii organize olmuş bir shadow priestle karşı karşıyaysan kazanman çok zor, %90 fln derim ben.[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Sosyal ağlarda paylaş

mage,priest pvpsine beklerim herkesi ;)
her turlu rogue a da acigim,potion serbest ;)

-absolution,60 priest[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta)
Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta)
Mae 4x Elven Hunter(Warsong-US version)

[Bu mesaj Dreamfury tarafından 26 Şubat 2005 23:48 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Dreamfury tarafından 26 Şubat 2005 23:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...