Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün bnm doumgünüm..

Clementine

Öne çıkan mesajlar

Her zaman güzel yazabilmeyi istemişimdir.. Belki de tüm zamanımın rol yapmakla geçtiği bu dünyada hiç değilse yazdığım zaman dürüst, tüm her şeyden arınmış, ben olabiliceğim bir yere ulaşma ümididir bu... Gelin görün ki yazamıyorum... Bu yazdıklarımsa son bir yılda içimde sıkışmış, tüm çabalarıma rağmen içimden atamadıklarımın bir parçası, küçük bir başlangıç...

Geçen yıl bugünlere kadar hep bazı belirli şeyler önemliydi hayatımda, hep kendimi özel hissetme ihtiyacındaydım... Belki de her şeye sahiptim.. ama hiç bir şeyim yoktu..

2004 ün şubatıydı... Odama çekilmiş Vampir Lestat'ı okuyordum.. Nasıl bir şey olurdu vampir olmak? Sonsuzluğa giden yolda başkalarının tadıyla kendi acılarını unutabilmek? İstemezdim ama.. Ölüm vazgeçilmez bir tad olsa gerekti..

O anda gelmişti işte en beklenmedik zaman.. Bu boktan hayatı sallamamak gerektiğini bana öğreten, beni anlayan belki de tek insan olan tek amcamdı o.. Farklıydı.. Şimdi gitmişti oysa.. üstelik bir daha dönmeyecekti de..

Kitabı elime almamak üzere kapattım o gece.. Bugün aradan tam bir yıl geçti işte.. Hayat bazen soğuk bazen sert ama yinede hayat işte.. Her nefesimde devam ediyor.. İnsanlar istemeden de kırıcı olabiliyorlar...İnsancıklarsa her yerde zaten.. Ama onlara uzak durmaya çalışıyorum.. anlıycaklarmıda?.. Sen anlıyorsun ama değil mi?..

Seni çok özledim amca...

ve evet bugün bnm doumgünüm...[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Sosyal ağlarda paylaş

hayatı sallamamak,
gerçekten öğrenilmesi gereken en önemli derslerden biriydi bu ve sen başarıyla geçmişsin, herkesin kayıpları olacaktır bu deneyim sırasında ama göreceksin ki bir şekilde kayıplarını daima hatırlamak suretiyle acılarını gömmeyi öğreniyorsun
belki duyarsızlaşıyorsun hayata karşı ama bir şekilde koşullar seni buna zorluyor, o yüzden şu anda elinde olan şeyin kıymetini bilmelisin

bu arada, mutlu yıllar
daha nice yıllar var önünde zorlukların üstesinden geleceğin:)

normalde böyle konuşmam, içimden geldi:)[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki:
Trouble that we've come to know will stay with us

bad religion xxx tarihinde demis ki:
A smile on the lips and a hole in the head
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...