Clementine Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Her zaman güzel yazabilmeyi istemişimdir.. Belki de tüm zamanımın rol yapmakla geçtiği bu dünyada hiç değilse yazdığım zaman dürüst, tüm her şeyden arınmış, ben olabiliceğim bir yere ulaşma ümididir bu... Gelin görün ki yazamıyorum... Bu yazdıklarımsa son bir yılda içimde sıkışmış, tüm çabalarıma rağmen içimden atamadıklarımın bir parçası, küçük bir başlangıç... Geçen yıl bugünlere kadar hep bazı belirli şeyler önemliydi hayatımda, hep kendimi özel hissetme ihtiyacındaydım... Belki de her şeye sahiptim.. ama hiç bir şeyim yoktu.. 2004 ün şubatıydı... Odama çekilmiş Vampir Lestat'ı okuyordum.. Nasıl bir şey olurdu vampir olmak? Sonsuzluğa giden yolda başkalarının tadıyla kendi acılarını unutabilmek? İstemezdim ama.. Ölüm vazgeçilmez bir tad olsa gerekti.. O anda gelmişti işte en beklenmedik zaman.. Bu boktan hayatı sallamamak gerektiğini bana öğreten, beni anlayan belki de tek insan olan tek amcamdı o.. Farklıydı.. Şimdi gitmişti oysa.. üstelik bir daha dönmeyecekti de.. Kitabı elime almamak üzere kapattım o gece.. Bugün aradan tam bir yıl geçti işte.. Hayat bazen soğuk bazen sert ama yinede hayat işte.. Her nefesimde devam ediyor.. İnsanlar istemeden de kırıcı olabiliyorlar...İnsancıklarsa her yerde zaten.. Ama onlara uzak durmaya çalışıyorum.. anlıycaklarmıda?.. Sen anlıyorsun ama değil mi?.. Seni çok özledim amca... ve evet bugün bnm doumgünüm...[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 doğum gününü mü kutlasam geçmiş olsun mu desem kara vermedim.[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hayatı sallamamak, gerçekten öğrenilmesi gereken en önemli derslerden biriydi bu ve sen başarıyla geçmişsin, herkesin kayıpları olacaktır bu deneyim sırasında ama göreceksin ki bir şekilde kayıplarını daima hatırlamak suretiyle acılarını gömmeyi öğreniyorsun belki duyarsızlaşıyorsun hayata karşı ama bir şekilde koşullar seni buna zorluyor, o yüzden şu anda elinde olan şeyin kıymetini bilmelisin bu arada, mutlu yıllar daha nice yıllar var önünde zorlukların üstesinden geleceğin:) normalde böyle konuşmam, içimden geldi:)[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 nese ben senin dogumgününü kutliim.. Nice mutlu yillara ...:)[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 neyse seni tanıomuom ama bir patinin dogum gununu kutlamak boynumuzn borcudur...:9 iiki dogmsun :)[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn : [email protected]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Human being is a disease , We're cancer of this planet[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!! [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 10 Şubat 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 haklısın hayat zor takma kafanı, doğum günün kutlu olsun.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hayat zor ama yasayip ona kafa tutmak gerek , dogum gunun kutlu olsun kafa tutmaya devam...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 kutlu olsun[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 oof of stres dolu bi yaşam ya..[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bugün benim de dogum günüm[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 şu anki kafamla pek bişi anlamadım ama doumgünün kutlu olsun senin de mix[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. [Bu mesaj Dungeon_Master tarafından 10 Şubat 2005 21:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Nice mutlu yıllara[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ne bu hüzün bu topicde? hep pörtlek Clementiiinnnee :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 mutlu ve saglıklı yıllar.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar... Saiden iyiki warsınız! .. Bu arada Mix doumgünün kutlu olsun!![signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 seninde kutlu olsun mix[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bozma moralini. doğumgünün kutlu olsun.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bende doumgününü kutliyim:) Hepi Pörtlek :tebrikz:[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
curie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 her ölüm yeni bir doğumudur aslında..dünyanın dengesi böyle. yaşamdan zevk almaya bak ve bugünü yaşa..mutlu ol... DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 tesekkurler herkese benimkini de kutlayan clementine seninkide kutlu olsun[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 doğumgünleriniz kutlu olsun ))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Geç oldu biraz ama kutlu olsun ikinizinde. Nice mutlu yıllara.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prudentia Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Kutlu olsun :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Clementine ve mix dogum gununuz kutlu olsun Ne kadar huzunlu yazmisin clementine yaw :([signature][hline]=o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar