Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cenk mi? Erdem mi?

b1vRiP

Öne çıkan mesajlar

dün akşam elleri koğlı takılıyolardı,
en sonunda zayıf olan çakallık yapıp elemanın kırılacak değerli eşyalarını balkondan aşağı fln atıyo
en son uzaktan kumandalı arabayı atarken diğeri son anda yakalıyo kaybediyo :P[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

zayıfın adı cenk :D
ama işte orda asıl olay cenk in yeğeni midir nedir onun gelmesiydi...[signature][hline]It's pointless to resist my son -Darth Vader
I'm a person and my name is Anakin -Anakin Skywalker
At last we will reveal ourselves to the Jedi. At last we will have revenge -Darth Maul
I feel the force -Luke Skywalker
And you, young Skywalker; we shall watch your career with great interest -Palpatine
Sosyal ağlarda paylaş

said:
uncla, 12 Şubat 2005 00:27 tarihinde demiş ki:
hangi kanalda çıkarlar nedir bunlar tam olarak ?
Mason bunlar mason ahuahuah *! Hızla Uzaklaşır *[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .!
Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
www.wildarea.gen.tr

[Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 22 Şubat 2005 14:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rayka, 22 Şubat 2005 12:38 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar cenk benim eniştem ve sonuçlar yaklaşık 1 hafta önceden belli oluyor

gerçekte de böyle mi?[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Sosyal ağlarda paylaş

ctesi günü caddedeym bi baktm bi rahatsız gelio sünnet kıyafetinde caddede bi de kamera arkasından en işlet saat öğlen vakti röpörtaj yapıo. Kim olsa yeridir cenk miydi erdem mydi galiba erdemdi karştırıorm da :P koptm . Tam rahatsızlar ya . Sünnet kıyafeti dedim ama altta bşi yoktu :D[signature][hline]Resistance is futile
Sosyal ağlarda paylaş

Cenk Bey e her yerde reklamını yaptığımı söyledim yalan olmasın bari ... Evet kesin izleyin !!! Cuma gecesi 00 30 gibi bi saatte başlıyor ! Kaçırmayın :D[signature][hline]16 Şubat =======>
babam : "Şu kuşları örteyim bi.Ama erken galiba sat kaç ?"
Ben : 18:32
babam : Aaa erkenmiş daha ben 10 zannediyordum zaten kuşlar da şaşırdı.
Sosyal ağlarda paylaş

bu haftaki olay ne acaba?[signature][hline]It's pointless to resist my son -Darth Vader
At last we will reveal ourselves to the Jedi. At last we will have revenge -Darth Maul
And you, young Skywalker; we shall watch your career with great interest -Palpatine
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu haftaki iddia kız tavlamaymış...[signature][hline]It's pointless to resist my son -Darth Vader
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...