UcuBe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Dünkü bölüm gerçekten çok güzeldi ama hepsini izleyemedim Olaylar kurgulu ama tamamı kurgulu değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ya olamaz ilk defa kaçırıdım ne oldu iddia neydi uzunca anlatabilecek biri lüften:)[signature][hline]Every fart has a beginning. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ya yeter bıktım kacırmaktan bıdahakı bolumude ızleyemessem kafayı yiicem artık[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 dün akşam elleri koğlı takılıyolardı, en sonunda zayıf olan çakallık yapıp elemanın kırılacak değerli eşyalarını balkondan aşağı fln atıyo en son uzaktan kumandalı arabayı atarken diğeri son anda yakalıyo kaybediyo :P[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 zayıfın adı cenk :D ama işte orda asıl olay cenk in yeğeni midir nedir onun gelmesiydi...[signature][hline]It's pointless to resist my son -Darth Vader I'm a person and my name is Anakin -Anakin Skywalker At last we will reveal ourselves to the Jedi. At last we will have revenge -Darth Maul I feel the force -Luke Skywalker And you, young Skywalker; we shall watch your career with great interest -Palpatine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Sen de konuş sen de kazan :)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Benim Hala Anlayamadığım Cenk miiiii? Erdem miiii? *kaçar*:-p[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jkidd Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Güzel bi program oldu. İzleyen arkadaşlar beni şifalı suyu test ederken görmüşlerdir :D. Sorularınızı yöneltemedim, sorun olmaz herhalde ...[signature][hline]Undeadler ölmez vatan bölünmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 harika ya türk tv lerınde boyle programlara özlem duyuyodum iyi oldu.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 cenki tercih ederim:D[signature][hline]In the name of desperation I call your name A lamentation I sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 arkadaşlar cenk benim eniştem ve sonuçlar yaklaşık 1 hafta önceden belli oluyor[signature][hline]kiss the rain when ever you need me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Olsun eylendiriyorlar.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: uncla, 12 Şubat 2005 00:27 tarihinde demiş ki: hangi kanalda çıkarlar nedir bunlar tam olarak ? Mason bunlar mason ahuahuah *! Hızla Uzaklaşır *[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr [Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 22 Şubat 2005 14:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: rayka, 22 Şubat 2005 12:38 tarihinde demiş ki: arkadaşlar cenk benim eniştem ve sonuçlar yaklaşık 1 hafta önceden belli oluyor gerçekte de böyle mi?[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: rayka, 22 Şubat 2005 12:38 tarihinde demiş ki: arkadaşlar cenk benim eniştem ve sonuçlar yaklaşık 1 hafta önceden belli oluyor Yoksa yoksaa!!!! Aman Allahım gözlerime inanamıyorum!!! MENEMENN!!![signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkun97 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 çok geyik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ctesi günü caddedeym bi baktm bi rahatsız gelio sünnet kıyafetinde caddede bi de kamera arkasından en işlet saat öğlen vakti röpörtaj yapıo. Kim olsa yeridir cenk miydi erdem mydi galiba erdemdi karştırıorm da :P koptm . Tam rahatsızlar ya . Sünnet kıyafeti dedim ama altta bşi yoktu :D[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 onlardır:)[signature][hline]In the name of desperation I call your name A lamentation I sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 bir dahaki program ne zaman ? hangi kanalda ? okudum yazılanları izliyeyım bakayım bi merak ettim.:=)[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jkidd Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Cenk Bey e her yerde reklamını yaptığımı söyledim yalan olmasın bari ... Evet kesin izleyin !!! Cuma gecesi 00 30 gibi bi saatte başlıyor ! Kaçırmayın :D[signature][hline]16 Şubat =======> babam : "Şu kuşları örteyim bi.Ama erken galiba sat kaç ?" Ben : 18:32 babam : Aaa erkenmiş daha ben 10 zannediyordum zaten kuşlar da şaşırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bu haftaki olay ne acaba?[signature][hline]It's pointless to resist my son -Darth Vader I'm a person and my name is Anakin -Anakin Skywalker At last we will reveal ourselves to the Jedi. At last we will have revenge -Darth Maul I feel the force -Luke Skywalker And you, young Skywalker; we shall watch your career with great interest -Palpatine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Bi saniye ya gercekten 00.30'damı baslıyo ?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 o civarlarda ne oldu[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Ben 2 haftadır kacırıyorum bi turlu ızlıyemedım bı arkadasım 8-9 arası baslıyo demıstı. Ondan şaşırdım. sagolun[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 abi bu haftaki iddia kız tavlamaymış...[signature][hline]It's pointless to resist my son -Darth Vader I'm a person and my name is Anakin -Anakin Skywalker At last we will reveal ourselves to the Jedi. At last we will have revenge -Darth Maul I feel the force -Luke Skywalker And you, young Skywalker; we shall watch your career with great interest -Palpatine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar