Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cenk mi? Erdem mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya yeter bıktım kacırmaktan bıdahakı bolumude ızleyemessem kafayı yiicem artık[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Mesaj tarihi:
dün akşam elleri koğlı takılıyolardı,
en sonunda zayıf olan çakallık yapıp elemanın kırılacak değerli eşyalarını balkondan aşağı fln atıyo
en son uzaktan kumandalı arabayı atarken diğeri son anda yakalıyo kaybediyo :P[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
zayıfın adı cenk :D
ama işte orda asıl olay cenk in yeğeni midir nedir onun gelmesiydi...[signature][hline]It's pointless to resist my son -Darth Vader
I'm a person and my name is Anakin -Anakin Skywalker
At last we will reveal ourselves to the Jedi. At last we will have revenge -Darth Maul
I feel the force -Luke Skywalker
And you, young Skywalker; we shall watch your career with great interest -Palpatine
Mesaj tarihi:
Güzel bi program oldu. İzleyen arkadaşlar beni şifalı suyu test ederken görmüşlerdir :D. Sorularınızı yöneltemedim, sorun olmaz herhalde ...[signature][hline]Undeadler ölmez vatan bölünmez
Mesaj tarihi:
said:
uncla, 12 Şubat 2005 00:27 tarihinde demiş ki:
hangi kanalda çıkarlar nedir bunlar tam olarak ?
Mason bunlar mason ahuahuah *! Hızla Uzaklaşır *[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .!
Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
www.wildarea.gen.tr

[Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 22 Şubat 2005 14:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
rayka, 22 Şubat 2005 12:38 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar cenk benim eniştem ve sonuçlar yaklaşık 1 hafta önceden belli oluyor

Yoksa yoksaa!!!! Aman Allahım gözlerime inanamıyorum!!!

MENEMENN!!![signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Mesaj tarihi:
ctesi günü caddedeym bi baktm bi rahatsız gelio sünnet kıyafetinde caddede bi de kamera arkasından en işlet saat öğlen vakti röpörtaj yapıo. Kim olsa yeridir cenk miydi erdem mydi galiba erdemdi karştırıorm da :P koptm . Tam rahatsızlar ya . Sünnet kıyafeti dedim ama altta bşi yoktu :D[signature][hline]Resistance is futile
Mesaj tarihi:
Cenk Bey e her yerde reklamını yaptığımı söyledim yalan olmasın bari ... Evet kesin izleyin !!! Cuma gecesi 00 30 gibi bi saatte başlıyor ! Kaçırmayın :D[signature][hline]16 Şubat =======>
babam : "Şu kuşları örteyim bi.Ama erken galiba sat kaç ?"
Ben : 18:32
babam : Aaa erkenmiş daha ben 10 zannediyordum zaten kuşlar da şaşırdı.
Mesaj tarihi:
bu haftaki olay ne acaba?[signature][hline]It's pointless to resist my son -Darth Vader
At last we will reveal ourselves to the Jedi. At last we will have revenge -Darth Maul
And you, young Skywalker; we shall watch your career with great interest -Palpatine
Mesaj tarihi:
Ben 2 haftadır kacırıyorum bi turlu ızlıyemedım bı arkadasım 8-9 arası baslıyo demıstı. Ondan şaşırdım. sagolun[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Mesaj tarihi:
abi bu haftaki iddia kız tavlamaymış...[signature][hline]It's pointless to resist my son -Darth Vader
  • Yeni Oluştur...