Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Kungen 59 şu anda 60 olcak birazdan Nafe 58 Jihan 58[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam [Bu mesaj Pirvan tarafından 27 Şubat 2005 13:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellmakerHL Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Aman diyim o kadar çok çabuk lvl atlarsanız oyundan bayarsınız :) .[signature][hline]SNN, Sylveria Hellmaker[HorseLords] Avalon, Mystra Xardas Fer'dean[HorseLords] DAoC Hellmaker Necromancer SWG Vymais Wavo Bounty Hunter of Yakinsehir WoW - - - - - - Orc Warrior Kimmiş "vakit" harcayan, değerlendirmek varken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Nafe 59 Kungen 59 Jihan 59 şu anda.. Kungen atlar biraz sonra. arkadan gelen bolca 56 57 görüyorum[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Bu saydığınız arkadaşların hepsi türk mü?[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Hayır türk Zatoichi ben elonia ve thoare var horde[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Kungen level 60 oldu Nafe 59 Jihan 59 Hehe[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 44.5 oldum bende ama baydım biraz ayıptır sölemesi.. Canım şöyle Low Pop. bir serverda, Human Female Warrior istiyor ama Pirvan döver valla :)[signature][hline]Fear Me!.. Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Tam bi hardcore leveling olayına girmiş adamlar. :P Tercih meselesi birazda tabi, mesela ben questleri cümle cümle okuyup sindire sindire yapmayı, ya da ne biliyim güzel manzaralı bir yerde değişik açılardan ss almayı seviyorum.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Valla bende SS alıyorum aslında, mesela SM'de, Whitemane Chapeau ve Triune Amulet'e 99 rolladığım zamanların SSleri var :P[signature][hline]Fear Me!.. Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 44 oldum ama 40 dan beri xp kasmamama rağmen 3 günde 4 level aldım. İlk olarak para kastım, sonra mail item ve thick leather kastim. Bi baktım 44 e dayanmisim lol. Zaten SM baştan yarattı karakterimi =) Level kasmıyorum artık tamamen lw abanıyorum ilk 300 dragonscale üreticilerinden biri olmak için. Horde shammy leri giydirecem galiba =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Aşk, şekerli sakız gibidir. Önceleri çok tatlıdır. Sonra tadı gider, yavanlaşır ve yormaya başlar. En sonunda bir kenara atılır. Bu sefer de insanın canı yeni bir tane ister. Bulamayınca kenarda sertleşen eskisine bile razı olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 zatoichi lamer özenti insandır ahaha bu arada 40 oldum mount aldım yeter bana 60 gerek yok muhaha[signature][hline]Burning Legion-Shindei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 mount alanlar zaten hafif bir bayıyor[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Ya zaten oyuna basladıgın zaman ilk amacın 40 olup mount almak ondan sonra ne gelir bilmem suan benım bir hedefim yok bakalım hemen 60 olma niyetim yok zaten yavaş yavaş[signature][hline]Burning Legion-Shindei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
munter Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Lind3r0th, 28 Şubat 2005 00:50 tarihinde demiş ki: zatoichi lamer özenti insandır ahaha bu arada 40 oldum mount aldım yeter bana 60 gerek yok muhaha ne zaman 40 oldun hll seyfo^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 servere 1.5 hafta geç başladık işte anca 30 olcam akşama 2 haftaya bi 50 olurum herhalde..[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>Elanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Olun Olun 30 Olun 60 OLUN SONRA NE OLACANIZ BILEMIYORUM ARTIK .Zevk alarak oynamak var bırde nefes almadan kasarak oynamak var hangısını yapıyorsunuz !!!!![signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Yok ben baya hafif kastım okul nedeniyle hobi gibi yani... 50 olcam bugün eğer hırs yaparsam hadi bakalım[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar