munter Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 45 usttu olan arkadaslar parti bulmakta cok zorlaniyorum eger 45+ varsa oyunda bana pm atsin zul farrak gibi yerde 6 tane questim var 2 gundur bi tanesini bile yapamadim ve bi tane adamda bulamadim kime sorsam full diyor herkese gl hf nick name zatoichi [Bu mesaj munter tarafından 25 Şubat 2005 09:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_turkey Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 .. [Bu mesaj Spirit_turkey tarafından 25 Şubat 2005 09:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Sen biraz aşmışsın kendini , normal.Friendlist'ime eklediğim bi adam vardı ilk günde lvl 15 olmuştu şuanda lvl45+- nicki Neji onu ben hızlı bilirdim aueha onu da geçmişin yani hakkaten bravo.[signature][hline]Arloth Gregorn Orc/Warlock "You shall burn in flames"... dL|Chavez/Damne[dL]egion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 2 güne kadar level 45 e vururum ben bir aksilik olmazsa, bu hızla iyi gidiyorum 4.5 gün play time sonucu Level 41 Orc Hunter ım var. Tabi bide ırkın da önemli :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Eheh ben ilk gün 17 idim şu an 5 günlük play time ım war ama 33 üm :D.Koca gün aylak aylak dolanıyom :D.Zaten 60 gnome mage i gorunce moralim bozuldu.Session un 80% si travel a gidiyor genelde :D.Helal olsun size :D.60 olunca bi haber werinde sewinelim türklerden de 60 ı gördük die...[signature][hline]Hayat zor! Sizcede Öyle deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
munter Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 undead rogue guild tsa level 47 sadece parti icin guilde giriyorum ve adamlar surekli bana lazim olan itemlere roll yapiorlar cok sinir bozucu o yuzden turk arkadaslar ile parti yapmak istiyorum [Bu mesaj munter tarafından 25 Şubat 2005 10:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: FiTi, 25 Şubat 2005 10:30 tarihinde demiş ki: Eheh ben ilk gün 17 idim şu an 5 günlük play time ım war ama 33 üm :D.Koca gün aylak aylak dolanıyom :D.Zaten 60 gnome mage i gorunce moralim bozuldu.Session un 80% si travel a gidiyor genelde :D.Helal olsun size :D.60 olunca bi haber werinde sewinelim türklerden de 60 ı gördük die... Sen TN de asansörden atlamaya devam et. :P [Bu mesaj OffChu tarafından 25 Şubat 2005 10:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Onlarla uuraşiom işte ^^.Keşke kassaydım ilk günkğ gazımla ama...Sıkılıyorum gorev yaparken :D.Dünya büyük Fity küçük...[signature][hline]Hayat zor! Sizcede Öyle deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: Asphodel, 25 Şubat 2005 10:24 tarihinde demiş ki: 2 güne kadar level 45 e vururum ben bir aksilik olmazsa, bu hızla iyi gidiyorum 4.5 gün play time sonucu Level 41 Orc Hunter ım var. Tabi bide ırkın da önemli :P play time'a nerden bakıyoruz[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 /played Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: play time'a nerden bakıyoruz Walla bende saat add-on u war onun üstüne getirince gösterio ama ne kadar sağlıklı sonuç emin deilim...[signature][hline]Hayat zor! Sizcede Öyle deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Elonia, Thoare ve Pyotr Bize ulaşabilirsin..[signature][hline]Fear Me!.. Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serpherus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 munter yani zatoichi sen andoria isimli uo serwerında gm din yanlış hatırlamıyorsam aynı adammısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 anir 8. günde lvl 60 idi[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 43 olurum bu akşam daha ya heh. İlk başlarda baya ilerisindeydim guildin ve cidden kötü bir durum solo quest yapmak. Çok sıkıcı. Şimdi instance yaptığım bi grup var, gayet zevkli bence instance, gerek yok quest muest, beğendiklerimi yapıorum sadece[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Aşk, şekerli sakız gibidir. Önceleri çok tatlıdır. Sonra tadı gider, yavanlaşır ve yormaya başlar. En sonunda bir kenara atılır. Bu sefer de insanın canı yeni bir tane ister. Bulamayınca kenarda sertleşen eskisine bile razı olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Level 46 orc hunterım ama okuldan dolayı durdum. Yani 5 günde 40 oldum, 8gündür daha 46 olabildim üstelik item problemi de yaşıorum bu okul ne bela bişeydir ya :)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaximanrus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Instance olayı nedir?[signature][hline]Gogito ergo sum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 5 günde 40 lvl sağlığa zararlı:) her lvlin tadını çıkara çıkara oynamak lazım:-p[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Bencede zevk çıkarmak önemli bakın bana lvl30 anca.(gerçi bu kadar yavaş ilerlememin bir nedenide solo olayı)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: FiTi, 25 Şubat 2005 10:30 tarihinde demiş ki: Eheh ben ilk gün 17 idim şu an 5 günlük play time ım war ama 33 üm :D.Koca gün aylak aylak dolanıyom :D.Zaten 60 gnome mage i gorunce moralim bozuldu.Session un 80% si travel a gidiyor genelde :D.Helal olsun size :D.60 olunca bi haber werinde sewinelim türklerden de 60 ı gördük die... 2-3 saat önce 60 oldum, serverda üçüncüyüm. 1-Anir 2-Porphyria 3-Odium 4-Grindpa 5. henüz yok Anir 1. ama iki kişi bi accountu oynadıkları için kimse birinci saymıyor. Porp benden 10-15dk önce 60 oldu.. 3 gün önce o level 54 dü ben 51 dim, solo takıldığı için 3 gün uyumadan kasmak zorunda kaldı. Biz Grindpa ile aoe takıldık, çok daha kolay oldu. Saatte 50k xp alıyoduk ama dün ve bugün epey bi ara verdik. [Bu mesaj odium tarafından 27 Şubat 2005 05:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 çift mesaj .. [Bu mesaj odium tarafından 27 Şubat 2005 05:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ehe ben naga keserken tepemden hava yollarıyla geçen level 52 odium sendin demek :D tebrikler valla darısı bizim başımıza gerçi ben kendi adıma pek ümitli değilim :) grindpa da süper nickmiş ehe[signature][hline]Gnome Warrior? WTF? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 thotbot+solid group boşa zaman harcamak yok, böyle yapılabilir. birde quest işi çok zaman kaybı. gir bir instance a kas orda defalarca sonra başka bir instance gene kas saatlerce. bu şekilde lvl almak çok kolay ayrıca düşen itemlerde ekstra. quest yaparak lvl almak gerçekten çok zor gereksiz görüyorum.[signature][hline]50 vampiir [Bu mesaj Glatheros tarafından 27 Şubat 2005 05:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 sadece isine yarayan quest leri yapicaksin birde slain ve item toplama quest leri olabilir oda bir nevi grind olayina giriyor. 1 item icin saatlerce kasabiliyorsunuz. thottbot.com yada wow.allakhazam.com devamli acik olacak nerde ne quest var hangi item siime yarar bileceksiniz nerden item dusuyor satilacak neresi iyi exp icin camp lanir bunlari bilmek lazim. exp grind daha hizli yol ama pek sevmiyorum saatlerce swg de jedi kastiktan sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 zatoichi turk demek[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar