Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

internet cafe'de wow oynamak

Bone

Öne çıkan mesajlar

Gelip bir izleyeyim sizi, hiza felanda bakayim eger gercekden iyise bende katilirim araniza DAU FORCE olarak nam salariz alemlerde :). Netix, Okulun karsisindaki alev pastanesinin sokagina gir, tekant marketin karsisi, berberin az ilerisi.

[Bu mesaj cursed_knight tarafından 22 Şubat 2005 21:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cursed_knight, 22 Şubat 2005 21:12 tarihinde demiş ki:
Gelip bir izleyeyim sizi, hiza felanda bakayim eger gercekden iyise bende katilirim araniza DAU FORCE olarak nam salariz alemlerde :). Netix, Okulun karsisindaki alev pastanesinin sokagina gir, tekant marketin karsisi, berberin az ilerisi.

[Bu mesaj cursed_knight tarafından 22 Şubat 2005 21:15 tarihinde değiştirilmiştir]

Bi de camiden sağa dön deseymişsin klasik bir türk adres tarifi olucakmış :)
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe 3 gündür oynuyorum rastlamamışsın bana demek ki :)

bugün çok kötüydü bağlantı, biraz bekledim düzelir diye.
7000lere çıktı dayanamadım ben de netixten çıktım.

birisi http-tunnel'la oynanır dedi ama nasıl olcak valla, okulun uyduruk bağlantısı bile daha iyidir sanırım[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

yarın sabah tekrar gitmeyi düşünüyorum
gel istiyorsan
normalde 800-1000 arası gidip geliyor, oyunda pek zorlanmıyorsun. ama bugün 5000-7000lere çıktı, deli etti beni. haftasonu olduğu için belki de.
bi de kaçta açılıo ki orası..[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar.. herşey iyi güzel de.. ben de int cafeden oynuyorum (Türkiye) gereken herşeyi yazmışsınız bişi haric o da para :P bu oyun öle dierleri gibi 3-5 saat oynayıp kalkılcak gibi bi oyun diil harbiden. cafe sahibi "hadi kalkın kapatıos" demese sabahlar olur bil. başında.. yani uzun lafın kısaı int. cafeden baya bi masraflı olabilir haberiniz olsun (bana olduğu gibi) Gerçi siz Kıbrıslı dostlarımız pek de sallamayabilirsiniz bu money olayını neyse yine de dikkat edin :P
Sosyal ağlarda paylaş

Evet haklisin tabi ama birde benim acimdan bak mezuniyete bu donem dahil 2 donem kalmis ayrica birde yaz okulu yapmak zorundayim, dolayisi ile evde yani istanbulda gecirebilecegim max sure 1 yilda 2 hafta olacak, o 2 haftalik surede ise wow oynayabilecegim konfigurasyonda bilgisayar yok ayrica bizim orda adsl uyeligi icin simdilik yer kalmamis, kablonet desen hala bizim oraya kablotv altyapisi gelmedi. Hadi butun bu harcamalari yapdim desem nerden baksan 1000 dolarlik masraf. Ki nete nasil baglancagim hala bir muamma.Dolayisi ile tek alternatif net cafe.

Yani gordugun gibi butun olumsuz kosullarla karsi karsiyayim. Ayrica ben maymun istahli bir insanimdir oyunu soyle 1 veya 2 ay oynasam bir daha yuzune bakmam. BU ARADA KİBRİSDA OLUPDA ELİNDE FAZLA WOW OLAN YADA KENDİ WOW HESABİNİ SATMAYİ DUSUNEN VEYA KİRALAMAYİ DUSUNEN ( evet aslinda iyi fikir) VARSA irtibata gecerse sevinirim.

[Bu mesaj cursed_knight tarafından 28 Şubat 2005 12:23 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj cursed_knight tarafından 28 Şubat 2005 12:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...