Core Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Yorum yok, buyurun.. http://www.telekom.gov.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=287[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 sorun ne ?[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 İmkanı yok başarılı olamazlar... Adamlar taa bölge müdürlüğüne gitmeni istiyor yaw. Onun yerine ben netten alırım paşa paşa ne kasacağım...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 kesinlikle öyle. fiyatlarıda oldukça kazıktı. hem uyduruk bir hatta barınacağım hemde iğrenç hizmet ha :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:168/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 bölge müdürlüğü konusu pratikliği bozuyor doğru, fakat herkezin ttneti kullandığını düşünürsek iğrenç kötü boktan gibi lafları aptalca kacıyor. Ayrıca şuanda dslmail.ttnet.net.tr çalışmıyor iken nasıl ttnetin web hizmetine güveniceğimizi kara kara düşünüyorum :)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 tek laf : o da guzel.[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 bu site uzun zamandır yokmu benim çocukluğumda bile bunlar yazıyordu diye hatırlıyorum lol[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: orc_lord, 27 Şubat 2005 21:37 tarihinde demiş ki: kesinlikle öyle. fiyatlarıda oldukça kazıktı. hem uyduruk bir hatta barınacağım hemde iğrenç hizmet ha :-p +1 :D[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar