Mavi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 hahah haftasonumu şenlendiren arkadaşa burdan selamlarımı yollarım sınıftan bir bayan arkadaşım vardı sana birini ayarlayayım diyip duruyordu iyi peki ayarla dedim kimdir nedir nasıl bir kız dedım çok güzel, ist te oturuyor, tam birbirinize yakışırsınız yurttan oda arkadaşım dedi peki ver numarasını ben tanışırım dedim aldım numarasını aradan 1 hafta geçti mesaj atayım artık dedim merhaba ben blabla mehtab'ın arkadaşıyım bahsetmiştir sanırım benden lafı daha fazla uzatmadan seni daha yakından tanımak istiyorum uygunsa görüşelim. şeklinde bir msj attım aradan 1 gün sonra cevap geldi merhaba bu kadarını ummuyordum açıkcası garip geldi bilemiyorum ben cvp olarak : sana bir kahve ısmarlayıp seninle tanışmak istememin nesi garip anlayamadım. yazdım ve yolladım odun bayandan gelen cevap : garip iste bak gene garip dedim ama garip geldi : ) hem ben kahve sevmem ki.şaka bir yana tam olarak bilemiyorum. benden giden cevap : hmm tamam o zaman zorlamayalım seni fazla gelen cevap : peki tanışalım o halde ama şartlandırmayalım kendimizi arkadaşça oturup sohbet edebiliriz sanırım iyi geceler benden giden cevap : tamam seni cmtesi arayacagım biraz işlerim var onları halletmem gerek.şartlandırma tabiki yok dikkat edersen tanışmak istedim. cumartesi gelir ve ben bu odun arkadaşımızı ararım. konuşma şöyledir : ben : selam naber o : saol iyiym sen ben : yarın saat 1 gibi uygunsa görüşelim o : yarın mehtap'larla uludaga cıkıcaz ben : hm tamam. bu konusma cmtesı gunu oldu pazar sbahı uyandım telefonuma bır mesaj baktım bu odun'dan gelmiş ve şöyle yazmış ya kusura bakma ama cok buyuk bi risk ben bu riski göze alamam.En iyisi bu belkide ikimiz içinde. aahaha ben gülmekten yerlere yattım tabiki neyse diyeceğim kaçtane böyle tip var dünya üzerinde ? 5 - 10 - 15 ?[signature][hline] Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 loool odun hatun =P salak cevaplar vermi$ baya.. sende hemen atlami$sin tabi o da ayri bilemicem latifecim.. gerci bende hemen tanimadigim birisinle görüsmeyi kabul etmezdim =P ya ayi,maganda falan cikarsa noolcak di mi yanii..[signature][hline] I was lost in the pages Of a book full of death Reading how we'll die alone... [Bu mesaj vaniLLe tarafından 27 Şubat 2005 16:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ilginç...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 hayır dikkat edersen ortak arkadaşımız var ve sürekli tanıştırayım tanıştırayım diye bidi bidi olayı var ortak arkadaşımız benim hakkımda magandamıyım neyim ne değilim onu aydınlatmıştır sen hiç merak etme klasik naz, ben gralım tripleri.[signature][hline] Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ortak arkadaşınız madem bu kadar tanıştırma manyaı, seni niye uludağa çağırmadı ki, bahar geliyor bahar, etraf şenleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ortak arkadaşımızda odun o ayrı bir olay.[signature][hline] Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ha bende odun olabilirim böyle odunların lafına geldiğim için.[signature][hline] Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 kizin cekingen ve korkak oldugu verdigi kaygili,ikilem dolu cevaplarindan anla$iliyo zaten =) öyle ki arkada$ bulma sorunu oldugundan,arkada$i ona birilerini bulmaya cali$io.. ama biraz daha cesaretli olsaydi,gül gibi cocuu kacirmazdi.. yazik üzülüyorum böyle hatunlara ya =P sonucu evde kalmaya kadar gider bu cekingenligin... dimi latife?[signature][hline] I was lost in the pages Of a book full of death Reading how we'll die alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 son msj ayrılak bu ilişki yürümeyecek zaman bizi deiştidi tadında olmuş[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 valla bence ortada bi odun varsa oda sensin, kız kibarca refuse etmeye çalışmış seni ama bitürlü anlamamışsın diretmişsin kızda ne diyecegini bilememiş nazikçe bişeyler gevelemiş.[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 peki, anlaman için tekrar tekrar oku kafanda kişileri canlandır. sanırım bu şekilde anlarsın tekrar anlamazsan özel mesaj at özel olarak anlatalım sana.[signature][hline] Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 tekrar okudum ve tekrar aynı yanıtı veriyorum çok anlatmak istiyosan buyur öm at hea bu arada kızın cevaplar çok dogru ve yerinde cevaplar degil orası kesin ama olayda sadece kızda odunluk yok. [signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG [Bu mesaj supersonicmemed tarafından 27 Şubat 2005 17:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 beni refuse etmeye çalışmadı biraz düşünsen naza çektiğini çok iyi anlarsın. ortak arkadaşımız geliyor ayarlıyayım,buluşturayım, tanışın diye beni zorluyor [bu konuşmaların hepsinden o bayanında kesinlikle haberi oluyor] ben msj atınca kahve sevmem hede hödö ayağına yatıyor.[signature][hline] Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: supersonicmemed, 27 Şubat 2005 17:12 tarihinde demiş ki: tekrar okudum ve tekrar aynı yanıtı veriyorum çok anlatmak istiyosan buyur öm at hea bu arada kızın cevaplar çok dogru ve yerinde cevaplar degil orası kesin ama olayda sadece kızda odunluk yok. peki sen şunu söyle ben nerde odunluk yapmışım burda nerde diretmişim ? pastele yukarıdaki konuşmalardan bakalım.[signature][hline] Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 heh çöpçatan işi bılmesse bole olur...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 bak şimdi öncelikle kız seni tanımıyor belki ortak arkadaşınız belki az bişey anlatmıştır ama yinede yeterli degil sonrasında sen msg atıyosun tanışalım arkadaş olalım fln diye kız sersem oluyor, geveliyor. sonra tamam seni zorlamayalım fln dediginde kız ayıp olmasın diye olabilir fln diyor ama içine sinmiyor. akabinde buluşmaya karar verdiginiz zaman ekmek için bahane bulamıyor yine geveliyor. 3-4 kere tekrar ediyor bu refuse olayı. bunları yazdıklarına göre söylüyorum eksik yada yanlış bir yer varsa yazdıklarında ozmn olay tamamen degişebilir.[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 bu artık en odun kim yarışmasına döncek bence bırak işte odun olan odun kalsın:D[signature][hline] Her an her tuvalete dalabilirim Korkun benden Bodrack The Tuvalet Psycho is back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 kızın sersem olamasına gerek yok kız zaten herşeyi biliyor ortak arkadaş bahsediyor benden ona kız muhabbetlerini bilmezmisin bıdı bıdı sabah 5 lere kadar muhabbet ettik falan diyor bana düpedüz naz olayı var burda.[signature][hline] Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 valla hala naz oldugunu varsayman enteresan çünkü objektif birşekilde bakıyorum olaya fakat sen galiba inanmışsın onun için fazla tartışmaya gerek yok. bol şans[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mavi olay işletme olabilirmi? =)[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak msnicq freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 yok işletme değilde hedef şaşırtmaca olabilir ;)[signature][hline] Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 you got the point![signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Kız kesinlikle ve kesinlikle odun.. hatta kalas desek daha doğru olur. Mavi'nin diyaloglarda da görüldüğü üzere herhangi bir diretmesi yok. Kız ne istediğini bilmiyo sadece olay bu. Kendisi kaybeder![signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ya da kız kimseden böyle bi teklif almadığı için "feleğini" şaşırmış olabilir[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız [Bu mesaj faint tarafından 27 Şubat 2005 19:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 garip :)[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar