Horrible Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Önce gözlerinizi kapatın Bir iki sanye düşünün Açın ve etrafınıza bakın En umutsuz zamanınızda bile En nefret dolu anlarınızda bile sizi sevenlerin olduğunu Anlayacaksınız. İnanın sadece inanın Bir yağmur tanesine,bi kırmızı şaraba Ama ne olursa olsun o güneşin parıltısına Siz yeterki inanın Hayatta sadece yalnızlığın olmadığını Üzgünlüğün bile bir sonu olduğunu Elbet bugün ağlıyosanız yarın güleceğinizi Sakın ama sakın unutmayın. Yaşamı sevin, Sevin ki oda sizi sevsin. Siz sevin ki bu hayat,bu çevre Herşeyden önemlisi İlkbaharda açan çiçekler Öten kuşlar Sizi sevsin... Gözlerinizi açın ve sahte yaşantınızdan çıkın Hayatı yaşamaya bakın...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 yorum....evet ben..bişiler yazmak istiyorum bu yazı hakkında.ama kelimeler yetmio....[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 öle anlarda sevenlerin olduğunu umursamam şahsen. inanmak için bir neden aradığımdan gelir öle anlar. unutulası şeyler olduğu için, hatırlanası şeyler olduğu için sevemediğim için yaşamı ilkbaharı öten kuşları görüp gülümseyip gözlerimin açık olduğunun farkında olmanın burukluğuyla umursamam sevenlerin olduğunu. yaşamı. veya beni. oluo öle arada. yine de iyi deneme.. (yazı olarak çok güzel, demek istediğim o değil.)[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 bağlandıkmı çevremize sonsuz bir duygu ile yoktur artık çıkış yolu- gerçek yalnızlıklarda[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 yine de insan bazen "aslında bunların hiçbiri olmasa" diyor, "mutluluğu tatmasam bile, üzülmezdim en azından." ama üzülmeden de öğrenilmiyor hayat. acıyla olgunlaşıyor insan.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar