mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Evet patiler bu seriyi belkide daha önce hiç duymadınız. Bende tesadüfen arkadaşta keşfettim dün, biraz izledim ve direk sardı benide. Şimdi zaman uzay çağıdır, insanlar kadınlar ve erkekler arası bir savaşla 2'ye bölünmüşlerdir. İlk bölümü biraz izledim orada da sağlam savaşlar oluyordu. Neyse tabi insan düşünüyor kızlara erkekler çocuk hayali gibi bu ne diye ama öyle değil, izlenmesi gerek. Keyfin ve merakın her bölümde artığını ifade edersem yanlış olmaz. Toplamda 43 bölüm şuradan bir göz atabilirsiniz. Vandread ilk 13 bölüm[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 43? ben 13+13 iki sezon diye biliyordum. ikinci sezonu izleyebildim franszı kanalında, hoşuma gitti. fazla bişi anlayamadım tabii ana olay haricinde, bir şekilde izleyeceğim doğru düzgün.. :) meia'nın hastasıyız ayrıca! 8-)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 sam şimdi şöyle 13, sonra bir 13 daha 3 tane 1 bölüm , filmdir sanırım sonra bir 13 ve son bir film olaraktan 43 oluyor. yada 39 + 4 diyebiliriz.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SilverSurfer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 oha neara yapmışlar ya bende 25-30 bölüm anca var dahada izlemdim değermi bilmiyorm[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 second stage'den sonra yeni bir sezon daha mı çekmişler? ilginç.. hmm, animenfo'dan baktım evet dediğin gibiymiş ama vandread 2 ve vandread second stage ayrı 13'er bölümmüş. şu japonlar da doğru düzgün isimlendirse şu sezonları.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Değebilir, bunca yıllık gözlemci, az çok çizer ve okur olarak , böyle bir tarz ve ciddi işlenen bir konuya hiç rastlamamıştım.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GEd Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 nedense benim pek hosuma gitmedi ilk 5 bolumu izleyip biraktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kender Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 çok iyi bir seri değil.. SPOILER : sadece ilginc birsahne vardı.kızların arasındaki erkek eleman bir asansörde çocuk doğurtuyordu:) hiçbir animede rastlamadığım bir olaydı:) birde kadın kaptan sonradan erkek olduğu filan ortaya filan çıkıyordu:) =================== [signature][hline]1000 küsür cd den ve anime dvdlerinden oluşan listemi görmek için mail atın:) [email protected] www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com türkçe anime altyazıları için http://animetr.port5.com/altyazilar.html uğrayın sizide türkçe altyazı yazmaya davet ediyoruz.. [Bu mesaj sharky tarafından 31 Temmuz 2004 18:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj sharky tarafından 31 Temmuz 2004 18:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… wraog Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Kender Hani bana mail atacaktın listeni?[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 kendercim yani şurda desene seriyle ilgili bilgi içerir diye, limon sıktın biraz...[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 valla benim bildiğim vandread (daha izleyemedim malesef dloadlı duruyo köşede ) 1st ve 2nd stage .. ayrica her stage arasi 1 adet movie .... 2x13+2 ova olması lazım ...28 bölüm yani .. www.animenfo.com a bakmak lazım[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda edit notu : 1st stage 2nd stage ova1 ova2 [Bu mesaj hired_gun tarafından 31 Temmuz 2004 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 kender spoiler yazsan çok daha ii olacaktı en azından animeyi izleyenler aaa bu erkekmiş deseydi.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 hafta sonra ... Sam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 second stage'i izledin dün&bugün, gayet hoştu. hayatın anlamı yok ama keyifli, bol eşkın ve yerinde bir mizaha sahip.. meia'ya hastayız ayrıca söylemiş miydim.. :horace:[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 biriktirmekteyim 43 bölüm bitince izlemeye başlayacağım witch hunter a da öyle yaptım gerçi 26 bölümüde var daha 15 tane izlemişimdir hehe[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ytse Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Vandread 48 bolum deil nerden cikardin sen onu.. hired gun in dedigi gibi 13x2 + 2 ova animenfo yu yanlis okumussunuz.. vandread2 ile vandread second stage ayni seri 43 bolum biriktirmeye calisirsan bayaa beklersin hocam... [Bu mesaj Ytse tarafından 14 Ağustos 2004 18:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 1 ay sonra ... mexinth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 13'lük ilk seri elime geçti 4 bölüm izledim beğendim seriyi, eğlenceli ve keyifli olmuş. Dreadlerin de tasarımı ve görsellikde tam puan aldı.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 5 ay sonra ... mexinth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 seriyi bitirdim dün, 2nd stage ide güzeldi bence. İzleyenlerin fiikirlerini merak ettim[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 bayağı zaman almış hepsini bitirmen.. :) hoştu iki seri de, çok iyi değil ama eğlenceli olduğu yerler vardı. başroldeki çocuk pek hoşuma gitmedi doğrusu ne yalan söyleyeyim.. ama meia için izlenir.. 8-) şimdi farkına vardım da ova'ları indirmemişim, onlara da bakayım.. ekleme: baktım da zaten onlar özeti filanmış, kayda değer yeni içerik yoksa kalsın..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 26 Şubat 2005 18:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nightstalker Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 İlk açıldığında görmemiş olan varsa kesin izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… madhal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 sürüsüne bereket karakteriyle haraketli ve eglenceli bir anime. ikinci sezon daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 sam sürdü evet ama tamamı elimdeydi serinin, genede vakit yarattım işte 2,5 saat izledim bitirdim. Love Hina nın çoğunu çektim 16'ya kadar var ama 4 ve 15 yok, o konserler ve love hina again 1,2,3 te çektim bitireyim hele. Sonra birde kenshin izlemem gerekli ama başa mı sarsam diyorum 44 te kaldım. yada hergün tv imiş gibi mi izlemeli, yok vakit yok peeh Gene de Vandread e dönersek hele hele 15 ve 16 daki yoğun savaşlar beni bayağı açtı, o filolar filan direk hoşuma gitti. Zaten robotech çekmeye kasamadım ama o da sırada. Gerçi çeksekte birde izlemesi var :)[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 15 ve 16 12 ve 13. bölümler olacak 2nd stage den[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Çizgi Dünyası Vandread × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 sam şimdi şöyle 13, sonra bir 13 daha 3 tane 1 bölüm , filmdir sanırım sonra bir 13 ve son bir film olaraktan 43 oluyor. yada 39 + 4 diyebiliriz.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 oha neara yapmışlar ya bende 25-30 bölüm anca var dahada izlemdim değermi bilmiyorm[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 second stage'den sonra yeni bir sezon daha mı çekmişler? ilginç.. hmm, animenfo'dan baktım evet dediğin gibiymiş ama vandread 2 ve vandread second stage ayrı 13'er bölümmüş. şu japonlar da doğru düzgün isimlendirse şu sezonları.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Değebilir, bunca yıllık gözlemci, az çok çizer ve okur olarak , böyle bir tarz ve ciddi işlenen bir konuya hiç rastlamamıştım.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GEd Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 nedense benim pek hosuma gitmedi ilk 5 bolumu izleyip biraktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kender Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 çok iyi bir seri değil.. SPOILER : sadece ilginc birsahne vardı.kızların arasındaki erkek eleman bir asansörde çocuk doğurtuyordu:) hiçbir animede rastlamadığım bir olaydı:) birde kadın kaptan sonradan erkek olduğu filan ortaya filan çıkıyordu:) =================== [signature][hline]1000 küsür cd den ve anime dvdlerinden oluşan listemi görmek için mail atın:) [email protected] www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com türkçe anime altyazıları için http://animetr.port5.com/altyazilar.html uğrayın sizide türkçe altyazı yazmaya davet ediyoruz.. [Bu mesaj sharky tarafından 31 Temmuz 2004 18:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj sharky tarafından 31 Temmuz 2004 18:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… wraog Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Kender Hani bana mail atacaktın listeni?[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 kendercim yani şurda desene seriyle ilgili bilgi içerir diye, limon sıktın biraz...[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 valla benim bildiğim vandread (daha izleyemedim malesef dloadlı duruyo köşede ) 1st ve 2nd stage .. ayrica her stage arasi 1 adet movie .... 2x13+2 ova olması lazım ...28 bölüm yani .. www.animenfo.com a bakmak lazım[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda edit notu : 1st stage 2nd stage ova1 ova2 [Bu mesaj hired_gun tarafından 31 Temmuz 2004 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 kender spoiler yazsan çok daha ii olacaktı en azından animeyi izleyenler aaa bu erkekmiş deseydi.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 hafta sonra ... Sam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 second stage'i izledin dün&bugün, gayet hoştu. hayatın anlamı yok ama keyifli, bol eşkın ve yerinde bir mizaha sahip.. meia'ya hastayız ayrıca söylemiş miydim.. :horace:[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 biriktirmekteyim 43 bölüm bitince izlemeye başlayacağım witch hunter a da öyle yaptım gerçi 26 bölümüde var daha 15 tane izlemişimdir hehe[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ytse Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Vandread 48 bolum deil nerden cikardin sen onu.. hired gun in dedigi gibi 13x2 + 2 ova animenfo yu yanlis okumussunuz.. vandread2 ile vandread second stage ayni seri 43 bolum biriktirmeye calisirsan bayaa beklersin hocam... [Bu mesaj Ytse tarafından 14 Ağustos 2004 18:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 1 ay sonra ... mexinth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 13'lük ilk seri elime geçti 4 bölüm izledim beğendim seriyi, eğlenceli ve keyifli olmuş. Dreadlerin de tasarımı ve görsellikde tam puan aldı.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 5 ay sonra ... mexinth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 seriyi bitirdim dün, 2nd stage ide güzeldi bence. İzleyenlerin fiikirlerini merak ettim[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 bayağı zaman almış hepsini bitirmen.. :) hoştu iki seri de, çok iyi değil ama eğlenceli olduğu yerler vardı. başroldeki çocuk pek hoşuma gitmedi doğrusu ne yalan söyleyeyim.. ama meia için izlenir.. 8-) şimdi farkına vardım da ova'ları indirmemişim, onlara da bakayım.. ekleme: baktım da zaten onlar özeti filanmış, kayda değer yeni içerik yoksa kalsın..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 26 Şubat 2005 18:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nightstalker Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 İlk açıldığında görmemiş olan varsa kesin izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… madhal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 sürüsüne bereket karakteriyle haraketli ve eglenceli bir anime. ikinci sezon daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 sam sürdü evet ama tamamı elimdeydi serinin, genede vakit yarattım işte 2,5 saat izledim bitirdim. Love Hina nın çoğunu çektim 16'ya kadar var ama 4 ve 15 yok, o konserler ve love hina again 1,2,3 te çektim bitireyim hele. Sonra birde kenshin izlemem gerekli ama başa mı sarsam diyorum 44 te kaldım. yada hergün tv imiş gibi mi izlemeli, yok vakit yok peeh Gene de Vandread e dönersek hele hele 15 ve 16 daki yoğun savaşlar beni bayağı açtı, o filolar filan direk hoşuma gitti. Zaten robotech çekmeye kasamadım ama o da sırada. Gerçi çeksekte birde izlemesi var :)[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 15 ve 16 12 ve 13. bölümler olacak 2nd stage den[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Çizgi Dünyası Vandread × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Değebilir, bunca yıllık gözlemci, az çok çizer ve okur olarak , böyle bir tarz ve ciddi işlenen bir konuya hiç rastlamamıştım.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 nedense benim pek hosuma gitmedi ilk 5 bolumu izleyip biraktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 çok iyi bir seri değil.. SPOILER : sadece ilginc birsahne vardı.kızların arasındaki erkek eleman bir asansörde çocuk doğurtuyordu:) hiçbir animede rastlamadığım bir olaydı:) birde kadın kaptan sonradan erkek olduğu filan ortaya filan çıkıyordu:) =================== [signature][hline]1000 küsür cd den ve anime dvdlerinden oluşan listemi görmek için mail atın:) [email protected] www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com türkçe anime altyazıları için http://animetr.port5.com/altyazilar.html uğrayın sizide türkçe altyazı yazmaya davet ediyoruz.. [Bu mesaj sharky tarafından 31 Temmuz 2004 18:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj sharky tarafından 31 Temmuz 2004 18:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Kender Hani bana mail atacaktın listeni?[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 kendercim yani şurda desene seriyle ilgili bilgi içerir diye, limon sıktın biraz...[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 valla benim bildiğim vandread (daha izleyemedim malesef dloadlı duruyo köşede ) 1st ve 2nd stage .. ayrica her stage arasi 1 adet movie .... 2x13+2 ova olması lazım ...28 bölüm yani .. www.animenfo.com a bakmak lazım[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda edit notu : 1st stage 2nd stage ova1 ova2 [Bu mesaj hired_gun tarafından 31 Temmuz 2004 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 kender spoiler yazsan çok daha ii olacaktı en azından animeyi izleyenler aaa bu erkekmiş deseydi.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 second stage'i izledin dün&bugün, gayet hoştu. hayatın anlamı yok ama keyifli, bol eşkın ve yerinde bir mizaha sahip.. meia'ya hastayız ayrıca söylemiş miydim.. :horace:[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 biriktirmekteyim 43 bölüm bitince izlemeye başlayacağım witch hunter a da öyle yaptım gerçi 26 bölümüde var daha 15 tane izlemişimdir hehe[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ytse Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Vandread 48 bolum deil nerden cikardin sen onu.. hired gun in dedigi gibi 13x2 + 2 ova animenfo yu yanlis okumussunuz.. vandread2 ile vandread second stage ayni seri 43 bolum biriktirmeye calisirsan bayaa beklersin hocam... [Bu mesaj Ytse tarafından 14 Ağustos 2004 18:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 1 ay sonra ... mexinth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 13'lük ilk seri elime geçti 4 bölüm izledim beğendim seriyi, eğlenceli ve keyifli olmuş. Dreadlerin de tasarımı ve görsellikde tam puan aldı.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 5 ay sonra ... mexinth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 seriyi bitirdim dün, 2nd stage ide güzeldi bence. İzleyenlerin fiikirlerini merak ettim[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 bayağı zaman almış hepsini bitirmen.. :) hoştu iki seri de, çok iyi değil ama eğlenceli olduğu yerler vardı. başroldeki çocuk pek hoşuma gitmedi doğrusu ne yalan söyleyeyim.. ama meia için izlenir.. 8-) şimdi farkına vardım da ova'ları indirmemişim, onlara da bakayım.. ekleme: baktım da zaten onlar özeti filanmış, kayda değer yeni içerik yoksa kalsın..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 26 Şubat 2005 18:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nightstalker Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 İlk açıldığında görmemiş olan varsa kesin izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… madhal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 sürüsüne bereket karakteriyle haraketli ve eglenceli bir anime. ikinci sezon daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 sam sürdü evet ama tamamı elimdeydi serinin, genede vakit yarattım işte 2,5 saat izledim bitirdim. Love Hina nın çoğunu çektim 16'ya kadar var ama 4 ve 15 yok, o konserler ve love hina again 1,2,3 te çektim bitireyim hele. Sonra birde kenshin izlemem gerekli ama başa mı sarsam diyorum 44 te kaldım. yada hergün tv imiş gibi mi izlemeli, yok vakit yok peeh Gene de Vandread e dönersek hele hele 15 ve 16 daki yoğun savaşlar beni bayağı açtı, o filolar filan direk hoşuma gitti. Zaten robotech çekmeye kasamadım ama o da sırada. Gerçi çeksekte birde izlemesi var :)[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 15 ve 16 12 ve 13. bölümler olacak 2nd stage den[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Çizgi Dünyası Vandread × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 biriktirmekteyim 43 bölüm bitince izlemeye başlayacağım witch hunter a da öyle yaptım gerçi 26 bölümüde var daha 15 tane izlemişimdir hehe[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Vandread 48 bolum deil nerden cikardin sen onu.. hired gun in dedigi gibi 13x2 + 2 ova animenfo yu yanlis okumussunuz.. vandread2 ile vandread second stage ayni seri 43 bolum biriktirmeye calisirsan bayaa beklersin hocam... [Bu mesaj Ytse tarafından 14 Ağustos 2004 18:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 13'lük ilk seri elime geçti 4 bölüm izledim beğendim seriyi, eğlenceli ve keyifli olmuş. Dreadlerin de tasarımı ve görsellikde tam puan aldı.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 seriyi bitirdim dün, 2nd stage ide güzeldi bence. İzleyenlerin fiikirlerini merak ettim[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 bayağı zaman almış hepsini bitirmen.. :) hoştu iki seri de, çok iyi değil ama eğlenceli olduğu yerler vardı. başroldeki çocuk pek hoşuma gitmedi doğrusu ne yalan söyleyeyim.. ama meia için izlenir.. 8-) şimdi farkına vardım da ova'ları indirmemişim, onlara da bakayım.. ekleme: baktım da zaten onlar özeti filanmış, kayda değer yeni içerik yoksa kalsın..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 26 Şubat 2005 18:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 İlk açıldığında görmemiş olan varsa kesin izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madhal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 sürüsüne bereket karakteriyle haraketli ve eglenceli bir anime. ikinci sezon daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 sam sürdü evet ama tamamı elimdeydi serinin, genede vakit yarattım işte 2,5 saat izledim bitirdim. Love Hina nın çoğunu çektim 16'ya kadar var ama 4 ve 15 yok, o konserler ve love hina again 1,2,3 te çektim bitireyim hele. Sonra birde kenshin izlemem gerekli ama başa mı sarsam diyorum 44 te kaldım. yada hergün tv imiş gibi mi izlemeli, yok vakit yok peeh Gene de Vandread e dönersek hele hele 15 ve 16 daki yoğun savaşlar beni bayağı açtı, o filolar filan direk hoşuma gitti. Zaten robotech çekmeye kasamadım ama o da sırada. Gerçi çeksekte birde izlemesi var :)[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 15 ve 16 12 ve 13. bölümler olacak 2nd stage den[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar