Buzi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Oynayasım geldide :) Bu tip antika oyunları indirebilecegim bir adres varmı? Arasam Antalyada bulabilecegimi sanmıyorum :
xantia Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Selam dostum bende bulsam eye of the beholder , black crypt oyunlarını tekrar oynayıp dungeons lar içinde koşasım geldi ama bulamadım malesef :( Eşime Jazz Jackrabbit 2 yi kurdum onu oynuyor ara ara bende tıngırdıyorum takıldığı yerlerde .Bilmeyenler için eski bir platform oyunu .
Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 rage of mages antika? tıngırdamak? ha ne nasıl yani? rage of mages 2 çok uyduruk bir oyundu oynadığım kadarıyla. eski oyunlar için: http://www.the-underdogs.org linkine bakın, abandonware olmuş oyunlar hep orda...[signature][hline]Beş Hececiler
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Dos oyunları kadar antika değil tabi ama genede eski :) .Zaten ilkini oynamıştım 2. yi görmedim hiç. Link için teşekkür :)
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Ya bulamadım :( Başka bu tür site varmı bulabileceğim? Bu tür şeyleri sormak yasaksa şimdiden özür diliyorum.
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 oyun abandonware olmuşsa bi sorun yok olmamışsa download linkini vermek yasak bakamicam şimdi olup olmadığına eheh abandonware ise burada güzel bi kaç site yazıyor[signature][hline]Gnome Warrior? WTF?
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 98 yapımı,olmuştur heralde : Saol bakıcam oraya :)
Öne çıkan mesajlar