Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Natural Born Killers bu akşam kanal türk'te

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
saat 21'de yayınlanacak ve kesmeyecekler? pek mümkün olmaz sanırım.. :) hmm bizim uyduda çıkmıyor galiba bu..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
Kanalturkun reklamları çok kısa sürüyor merak etmeyin.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Mesaj tarihi:
Şu an Kanaltürke mal mal bakıyorum jankis bugün pazar ve saat 21.07 ve atlatico bilbao maçı ve ikinci yarı yeni başladı. Eeee nerde Natural Born Killers??[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Mesaj tarihi:
biraz gecikmeli başladı 21.45'te

21.00 demişti bağırmayın :)

güzel .. tarantino müzikleri de besbelli eheh[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
Şu ormandaki görüntüleri çekerken farrkettimde, şu ünlü televizyoncunun malı kesikmi yoksa banamı öyle geldi??? Fermuarın arasından birşeyler sarkıyorda kırmızı kırmızı =)[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Mesaj tarihi:
medya eleştirisine hasta oldum ama tarantino hiçbir hikayesinde böyle birşeye başvurmamıştı o garibime gitti[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
  • Yeni Oluştur...