Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Birkaç yenilik

Coldwind

Öne çıkan mesajlar

Ruthlessness- With 3 points you have a 60% chance of gaining a combo point when performing a finishing move. Lies. I think the proc is bugged because I almost never get that point. It is in my template, but it needs to be fixed.

Rogue'un bu abilitysi icin bole bi yazi buldum..Dogrumudur kullananlar?[signature][hline]www.gitarci.com
Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle blizzard ın hunterlara karşı garezi var sanırım. Neyse zaten 60 olunca mage başlıcam baştan.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Olath, 26 Şubat 2005 11:18 tarihinde demiş ki:
Ruthlessness- With 3 points you have a 60% chance of gaining a combo point when performing a finishing move. Lies. I think the proc is bugged because I almost never get that point. It is in my template, but it needs to be fixed.

Rogue'un bu abilitysi icin bole bi yazi buldum..Dogrumudur kullananlar?

doğru oldugunu sanmıyorum, şöyle ki 2/3 ruthlessness var ve evisden sonra çoğu zaman +1 combo alıyorum. %40 sanırım şu an bende[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pirvan, 26 Şubat 2005 11:39 tarihinde demiş ki:
Kesinlikle blizzard ın hunterlara karşı garezi var sanırım. Neyse zaten 60 olunca mage başlıcam baştan.

sonuna kadr arkandayım beast masteri hiç bir işe yaramıyo ya[signature][hline]HAYAT BİR SINAVDIR UĞRAŞMAYA DEYMEZ OYNA OYUNUNU
Sosyal ağlarda paylaş

Hunterla ilgili işe yarayacak ne varsa buglı. level 45 im, 42 warlock geldi şimdi üstüste dual wield(sword of omen+vanquisher sword) 7-8 defa miss yazdı üstüste. yumruk atsam daha ii valla zaten unarmed 150 olmuş warriorların disarmından....[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

dual wieldda miss olayı gerçekten sinir bozucu. o yüzden rogue charımla artık tek dagger kullanıyorum ve dual wielddan daha iyi sonuç alıyorum. umarım düzeltilir bu[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...

[Bu mesaj Phlox tarafından 26 Şubat 2005 12:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bence biraz Sabredin server zaten yeni açıldı :P Zamanla bütün bugları teker teker fixlerler sonra birde classlar arası dengesizlikler oluyor diyorsunuz onuda işallah hallederler..örnek Hunterin beast mastery de petler playerlardan ilerlemesi gibi..[signature][hline]Diyorlar ki bazen gözlerimden deliler doluşmuş bakıyor birer birer..
Sosyal ağlarda paylaş

Cheap shot vuruyorum normalde 2 combo point, talentla 3 combo point kazanmam gerekirken bakıyorum ellerim bomboş 0 combo al sana rogue ne işin var oynasana başka class diyor blizzard. Vanish oluyorum bakıyorum arkamdan bir fireball geliyor ve beni yere indiriyor. Bununla ilgili 100 sayfa yazı yazdılar us forumlarına bir o kadarda eu ya yazılmıştır herhalde ama nafile ya uğraşmıyor yada düzeltemiyor blizzard sağolsun bu patchden de elimiz boş döndük.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...