Hassan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 mage le priest e yenılık gelmesınıde anlamadım şahsen.[signature][hline]Shaem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Huntera da yenilik isterim bana ne.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Ruthlessness- With 3 points you have a 60% chance of gaining a combo point when performing a finishing move. Lies. I think the proc is bugged because I almost never get that point. It is in my template, but it needs to be fixed. Rogue'un bu abilitysi icin bole bi yazi buldum..Dogrumudur kullananlar?[signature][hline]www.gitarci.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Kesinlikle blizzard ın hunterlara karşı garezi var sanırım. Neyse zaten 60 olunca mage başlıcam baştan.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: Olath, 26 Şubat 2005 11:18 tarihinde demiş ki: Ruthlessness- With 3 points you have a 60% chance of gaining a combo point when performing a finishing move. Lies. I think the proc is bugged because I almost never get that point. It is in my template, but it needs to be fixed. Rogue'un bu abilitysi icin bole bi yazi buldum..Dogrumudur kullananlar? doğru oldugunu sanmıyorum, şöyle ki 2/3 ruthlessness var ve evisden sonra çoğu zaman +1 combo alıyorum. %40 sanırım şu an bende[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atahan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: Pirvan, 26 Şubat 2005 11:39 tarihinde demiş ki: Kesinlikle blizzard ın hunterlara karşı garezi var sanırım. Neyse zaten 60 olunca mage başlıcam baştan. sonuna kadr arkandayım beast masteri hiç bir işe yaramıyo ya[signature][hline]HAYAT BİR SINAVDIR UĞRAŞMAYA DEYMEZ OYNA OYUNUNU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Hunterla ilgili işe yarayacak ne varsa buglı. level 45 im, 42 warlock geldi şimdi üstüste dual wield(sword of omen+vanquisher sword) 7-8 defa miss yazdı üstüste. yumruk atsam daha ii valla zaten unarmed 150 olmuş warriorların disarmından....[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 dual wieldda miss olayı gerçekten sinir bozucu. o yüzden rogue charımla artık tek dagger kullanıyorum ve dual wielddan daha iyi sonuç alıyorum. umarım düzeltilir bu[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... [Bu mesaj Phlox tarafından 26 Şubat 2005 12:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Betada rogue oynamıştım, eğer dual wield'daki miss azaltılırsa uber olurlar.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner | Narcosis of Burning Legion[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 hala warlock fixleri gelmedi soulshard olayına çözüm bulamıyorlar, ayrıca petlerin hızıda sizden düşük geride kalıyorlar.[signature][hline]50 vampiir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 shaman ve paladinlere nerf isterem. özellikle şu kaçma konusundaki üstün başarıları çok abartı olmuş. paladin öldürmek hayal oldu bana. biraz dengesiz. adam varını yoğunu koyyor ortaya ,yırtınıp dayanıyorum ..aha öldürcem diyorum.. ama nafile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ruthlessness'da sorun yok bence 2/3 su anda gayet aliyorum ekstra action point'i ama mesela openerlar (en azindan ambush ve cheap shot'ta bunu gordum) bugli bazen gereken a.p.leri vermiyor[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Bence biraz Sabredin server zaten yeni açıldı :P Zamanla bütün bugları teker teker fixlerler sonra birde classlar arası dengesizlikler oluyor diyorsunuz onuda işallah hallederler..örnek Hunterin beast mastery de petler playerlardan ilerlemesi gibi..[signature][hline]Diyorlar ki bazen gözlerimden deliler doluşmuş bakıyor birer birer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 bende ona güveniyorum elbet bütün herşey bir dengeye kavuşcaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 güzel olacak güzel.....[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Warrior düzelsin warrior, az kaldı açmama, 2 haftaya 60 olurum rahat :)[signature][hline]Fear Me!.. Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Cheap shot vuruyorum normalde 2 combo point, talentla 3 combo point kazanmam gerekirken bakıyorum ellerim bomboş 0 combo al sana rogue ne işin var oynasana başka class diyor blizzard. Vanish oluyorum bakıyorum arkamdan bir fireball geliyor ve beni yere indiriyor. Bununla ilgili 100 sayfa yazı yazdılar us forumlarına bir o kadarda eu ya yazılmıştır herhalde ama nafile ya uğraşmıyor yada düzeltemiyor blizzard sağolsun bu patchden de elimiz boş döndük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar