Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 tharkas tanışıyo muyuz? kaldan mısın sj den mi? güvenlik kamersında eli yumruk yapılmış havaya kalkmış ama kimseye vurmayan biri var o benim işte[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
Slat Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Hocam yavşamak ayrı bir kavram, hoşlanmak ayrı bir kavram.. Tabiki öyle birşey yapmam, gider konuşurum (hatta konuşmuştum)..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Ehah bak kötü olmuş , madem yakalanmışsın battı balık yan gider diye indirseydin yumruğu bari d:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 lan party de yokmuydun aket sj denim birde bowlingde gecen sene?[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
kermit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 yakışmadı el havada kalmak bizim burda kalkan yumruk mutlaka inmeli bi hedefe[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 hah resimlerden baktim simdi karistirmisim seni baska iriyle aketli biri daha vardi patide heheh[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 aketl ibiri daha? aslında senle tanışıp fair play pozları verelim sizin meşhur kameraya[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 lol olur o kamera calismiyor diye biliyordum heh. nicki seninkine benzeyen biri var aket-bisey sanirim .[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
kermit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 fotoları nerden görüyonuz bu arada bende bakayim bi[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 paticik aile albumunu bilmiyorum deme simdi kermit.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
kermit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 albümü biliyoz cnm kim olarak kayıtlı ?[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 abi kavganın fotoları yok tabi :)[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Kamera görüntüleri var isteyen izlesin ehu d:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
kermit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: Estel_Anorien, 20 Şubat 2005 20:15 tarihinde demiş ki: abi kavganın fotoları yok tabi :) ha ne biliyim bende bu adamlar eli havada olan benim fln deyince vardır heralde sandım[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 kameranız çalışıyomuş valla bizde zor yolsan öğrendik[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ah yanlış oldu pardon [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 20 Şubat 2005 20:28 tarihinde değiştirilmiştir]
reinforcement Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 yaws kizlar fln bo$ isler yaws en iisi sap dolasmak =)
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 bu kal in nufusu kac ki ? 2000 falan diyenler varda diger sayfalarda :) size ozerklik verelim be 2000 se :) bi de karisiyi bilmedigim icin soruorm. bu KaL ile Sj arasi cok mu yakinki ? ha diyince solugu orda aliyolar? Bizimle cagaloglu anadolu gibi heralde..gerci biz de kavga cikmiyo. zaten onnarin erkek yatili tayfasi bizim yatakhaneye geldigi icin bzm arklarla onnarin tayfa kanka oluyo, gecinip gidiorz :)[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr
Natural Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 aynı sokaktalar duvarlar bitişik neredeyse...[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 nerdeyse diil tam olarak bitişik siege ladderla geçebiliriz bizim okuldan :p[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal)
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 kal da guvenlik nasil ben okuldan kacmak icin kal in bahcesine atlasam cikarirlarmi kapidan? ben sjdenim falan desem uniformami gostersem[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Dorphs Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Boş şeyler arkadaşlar bunlar olmamasi gereken şeyler özelliklede bir kız için... Şahsen ben bir kız için kavga etmem aşık olmadığım sürece ;)
tamirci Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 yesinler biribirlerini[signature][hline]imzasız bir dünya için elele!!
NeHi_R Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 gercekten noluyo sankı bu yuzden sevgılısınden ayrılan cok ınsan var ona gore etmemelıler her neden olursa olsun[signature][hline]It's Better toburn of then to Fode away...!!
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Nehir imzana hasta oldum :D[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Öne çıkan mesajlar