Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 Ünlü Okul Arasındaki " Kız Kavgası "

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tharkas tanışıyo muyuz? kaldan mısın sj den mi?

güvenlik kamersında eli yumruk yapılmış havaya kalkmış ama kimseye vurmayan biri var o benim işte[signature][hline]Aket Atum
"so hoder, why don't they let you shoot at your brother?
here, take this arrow, i'll help you aim..."
Mesaj tarihi:
Hocam yavşamak ayrı bir kavram, hoşlanmak ayrı bir kavram.. Tabiki öyle birşey yapmam, gider konuşurum (hatta konuşmuştum)..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:
Ehah bak kötü olmuş , madem yakalanmışsın battı balık yan gider diye indirseydin yumruğu bari d:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without
What we take for granted every time we open our eyes...

Grieux
Mesaj tarihi:
yakışmadı el havada kalmak
bizim burda kalkan yumruk mutlaka inmeli bi hedefe[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
hah resimlerden baktim simdi
karistirmisim seni baska iriyle

aketli biri daha vardi patide heheh[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Mesaj tarihi:
aketl ibiri daha?

aslında senle tanışıp fair play pozları verelim sizin meşhur kameraya[signature][hline]Aket Atum
"so hoder, why don't they let you shoot at your brother?
here, take this arrow, i'll help you aim..."
Mesaj tarihi:
lol olur

o kamera calismiyor diye biliyordum heh.

nicki seninkine benzeyen biri var
aket-bisey sanirim .[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Mesaj tarihi:
fotoları nerden görüyonuz bu arada
bende bakayim bi[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
albümü biliyoz cnm
kim olarak kayıtlı ?[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
said:
Estel_Anorien, 20 Şubat 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
abi kavganın fotoları yok tabi :)

ha ne biliyim bende bu adamlar eli havada olan benim fln deyince vardır heralde sandım[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
bu kal in nufusu kac ki ? 2000 falan diyenler varda diger sayfalarda :) size ozerklik verelim be 2000 se :)

bi de karisiyi bilmedigim icin soruorm. bu KaL ile Sj arasi cok mu yakinki ? ha diyince solugu orda aliyolar?
Bizimle cagaloglu anadolu gibi heralde..gerci biz de kavga cikmiyo. zaten onnarin erkek yatili tayfasi bizim yatakhaneye geldigi icin bzm arklarla onnarin tayfa kanka oluyo, gecinip gidiorz :)[signature][hline]Su olsam , Ates olsam

www.tev.gov.tr
Mesaj tarihi:
nerdeyse diil tam olarak bitişik siege ladderla geçebiliriz bizim okuldan :p[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal)
Mesaj tarihi:
kal da guvenlik nasil

ben okuldan kacmak icin kal in bahcesine atlasam cikarirlarmi kapidan?

ben sjdenim falan desem uniformami gostersem[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Boş şeyler arkadaşlar bunlar olmamasi gereken şeyler özelliklede bir kız için...
Şahsen ben bir kız için kavga etmem aşık olmadığım sürece ;)
Mesaj tarihi:
gercekten noluyo sankı bu yuzden sevgılısınden ayrılan cok ınsan var ona gore etmemelıler her neden olursa olsun[signature][hline]It's Better toburn of then to Fode away...!!
Mesaj tarihi:
Nehir imzana hasta oldum :D[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki:
ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
  • Yeni Oluştur...