Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 Ünlü Okul Arasındaki " Kız Kavgası "

Hollow-Man

Öne çıkan mesajlar

said:
Mum_Chamber, 19 Şubat 2005 19:52 tarihinde demiş ki:
katiyen ortada yavşama olduğunu sanmıyorum. az biraz saint-joseph ve kal ilişkisini biliyorsam (ki biliyorum) kal'lı gençlik sj'li bir kıza vurulmuş ve kızın erkek arkadaşını -çocuk ne olduğunu bile anlamadan- dövmüşlerdir.

KAL eskiden böyle değildi. lümpen veletler bölünerek çoğalıyor.[signature][hline]yılın sözü: "resistance is futile"
(elektrik sobalarının faydasız olduğuna dair borg kelamı)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 19 Şubat 2005 19:57 tarihinde demiş ki:
yok artık kallılar anadolu çocuğu falan değil, lol abartmayın bre. yuh artık. heuhe, özel okullar dışında kalan anadolu liselerinden en özel 3 okuldan biridir kal.

ayrıca haberin kaynağı nedir ?

ne kadar özel olduğunu görüyoruz.[signature][hline]yılın sözü: "resistance is futile"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Slat, 19 Şubat 2005 20:02 tarihinde demiş ki:
Kırık burun iyidir.. Sonraki kavgalarda burnuna yumruk gelirse kolay kolay kanamaz :) Ben küçükken kırmıştım yumruk falan geldimi kanamıyor hiç..

başka tavsiyen var mı?[signature][hline]yılın sözü: "resistance is futile"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Infeqted, 19 Şubat 2005 20:32 tarihinde demiş ki:
okul yonetimi nasil ceza verebiliyorki okul disi bir faaliyete

bir çok sebebi olabilir, mesela üzerinde okul üniforması var, okuldan arkadaşlarınla beraber suç teşkil eden faaliyetler içine giriyorsun, okulda organize oluyorsun yani.[signature][hline]yılın sözü: "resistance is futile"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
silencer, 20 Şubat 2005 17:43 tarihinde demiş ki:
said:
fizban, 19 Şubat 2005 19:57 tarihinde demiş ki:
yok artık kallılar anadolu çocuğu falan değil, lol abartmayın bre. yuh artık. heuhe, özel okullar dışında kalan anadolu liselerinden en özel 3 okuldan biridir kal.

ayrıca haberin kaynağı nedir ?

ne kadar özel olduğunu görüyoruz.

o okul istanbulun en kalabalık okullarından biri. bi olayı herkese maletmek çok yanlış![signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
faint, 19 Şubat 2005 23:28 tarihinde demiş ki:
bi saniye..kızlar asla erkekler gibi fiziksel şiddete başvurmaz, soğuk savaş taktiğini kullanırlar

psikolojik savaş/harekat denir ona. soğuk savaş ayrı birşey.[signature][hline]yılın sözü: "resistance is futile"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Goarth, 20 Şubat 2005 02:13 tarihinde demiş ki:
Kal vs Sj kavgaları çok sıradan, sonucuda hep aynı sjnin önüne gidilir sjliler dövüllür ve grup dağılır hehe

Her dönemde elbet bir kişinin sj de kız arkadaşı olur ve her sene illaki kavga çıkar. İşte olaylar büyür fln ama aradan süre geçer herşey unuttulur.

Osman Nuri şahsına gelince olm mahelleye rezil oluyoruz lafı bir unutulmaz. Ayrıca artık bir itirafta bulunuyorum bundan 2-3 sene önce bu beyefendiyi gece 1-2 aralarında okulla 2 sarışın hatunla gireken görmüştüm şans eseri :-)
Bir şey daha geçen sene öss sıralamalarına bakınca nedense kal en çok öğrenci sokmakta, en yüksek ortalama ve yüzde fln flnda hep ilk 10da iken nedense o çok çalışkan inançlı sjlilerden birşey yok (ayrıca bu çok inançlı sjlilerin sonu ne hikmetse hep özel ünilerde biterken bizim okulumuzda boaziçi ve benzeri okullarda bitiyor :-)

KAL ownz SJ

ewt b@b haklsn k3nk[signature][hline]yılın sözü: "resistance is futile"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
faint, 20 Şubat 2005 17:51 tarihinde demiş ki:
o okul istanbulun en kalabalık okullarından biri. bi olayı herkese maletmek çok yanlış!

kalabalık olduğu özel olduğu anlamına gelmez. keşke eskisi gibi özel olsa.[signature][hline]yılın sözü: "resistance is futile"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
faint, 20 Şubat 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
soğuk savaş bizzat tarih kitabında geçen bi kelimedir XD

özür dilerim. oysa ben onu soğuk döner gibi birşey zannediyordum.
hay allah.[signature][hline]yılın sözü: "resistance is futile"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 20 Şubat 2005 17:49 tarihinde demiş ki:
lol silencer, topicteki her mesaja ayrı cevap yazmışsın bre :) diyorum ya, okuldaki 3-5 dallama kalan 2000 kişiyi bağlamaz.

aksine, ben o 3-5 bağrı yanık balatanın çoğalarak günden güne diğerlerine göre üstün hale geldiklerini düşünüyorum. nicelik/nitelik meselesi.[signature][hline]yılın sözü: "resistance is futile"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 19 Şubat 2005 20:31 tarihinde demiş ki:
Tikkyler çok pis dayak yemiş duyduğuma göre :)

Diline biraz dikkat etmeni tavsiye ederim. Ben de SJ öğrencisiyim ve tikky olarak adlandırılmaktan hoşlanmıyorum.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Sosyal ağlarda paylaş

eskiden sağ-sol kavgaları olurdu... onlar da mantıksız tabiki kavgada mantık aranmaz ama en azından ideolojik bi kavga var ortada.
güçlü olan tarafın dier tarafı sindirmesi üzerine kavglar olurmuş.
hangi taraf ağır basarsa dier taraf sesini çıkartamaz örgütlenemezdi.

tabiki gönül ister insanlar savaşmasın sevişsin,herkez mutlu mesut yaşasın ama illa kavga ediceksen de bi amacın olsun bare.
şimdi elin kaşarları için kavga edio millet...[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Slat, 19 Şubat 2005 19:47 tarihinde demiş ki:
said:
Fransua, 19 Şubat 2005 19:43 tarihinde demiş ki:
ya gereksız kız ugruna kavga eden zihniyeti z..... yane töbe töbe

sözlerine dikkat et istersen.. Bende bu zihniyete sahibim.. Biri benim kız arkadaşıma yavşar yada hakaret ederse gider kırarım kafasını nedir yani? Dikkatli konuşun biraz..

İşte biz senin gibilere kıro diyoruz.Kurtlar vadisini izlemeye devam et sen.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook[/i]

Elveda..
Sosyal ağlarda paylaş

Brook;

İlk olarak, hayatımda kurtlar vadisini bir kez izledim, bunalıp yarısında kapattım.. Tüm kurtlar vadisi özentilerine kılım, ve asla beyaz gömlek siyah ceket dolaşıp onun kafasını kırarım, bunun ağzını yüzünü dağıtırım diye dolaşmam.. Hatta uysal bir insanımdır, olası olayları kavgaya bulaşmadan çözme yanlısıyım..

Ama gel gör ki birisi kız arkadaşıma laf eder, hatta taciz derecesinde asılırsa, bunun barışçıl yollarla çözülecek tarafı yoktur, olamaz..

Ha bilmem tabi birisi senin kızarkadaşına laf edince adama gidip " Ama niyee böle yapıosun arkadaşım ayıp oluyo" falan diyen bir tipsen saygı duyarım..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Slat, 20 Şubat 2005 19:46 tarihinde demiş ki:
Brook;

İlk olarak, hayatımda kurtlar vadisini bir kez izledim, bunalıp yarısında kapattım.. Tüm kurtlar vadisi özentilerine kılım, ve asla beyaz gömlek siyah ceket dolaşıp onun kafasını kırarım, bunun ağzını yüzünü dağıtırım diye dolaşmam.. Hatta uysal bir insanımdır, olası olayları kavgaya bulaşmadan çözme yanlısıyım..

Ama gel gör ki birisi kız arkadaşıma laf eder, hatta taciz derecesinde asılırsa, bunun barışçıl yollarla çözülecek tarafı yoktur, olamaz..

Ha bilmem tabi birisi senin kızarkadaşına laf edince adama gidip " Ama niyee böle yapıosun arkadaşım ayıp oluyo" falan diyen bir tipsen saygı duyarım..

Tabiki birisi senin kız arkadaşını taciz ederse,asılırsa gerekeni yaparsın ama saçmasapan bişey için gidip dövemezsin kimseyi.
Mesela seninle beraber olduğunu bilmeyen birisi kız arkadaşından hoşlanabilir,gidip dövucekmisin hmen ?[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook[/i]
Elveda..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...