Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 Ünlü Okul Arasındaki " Kız Kavgası "

Hollow-Man

Öne çıkan mesajlar

said:
Befounder, 20 Şubat 2005 00:16 tarihinde demiş ki:
sevdim bu kal'li gencleri. 50 kisi 3-5kisi dovmeye gidiyorlar. cok delikanli cocuklarmis. bunlar tek basina yakalaninca kesin mitoz bolunuyordur.

Apuahahuhauhahuahuahuahuauhahu süfer abi yarıldım yaa hade action çıktı viozzzzzzzzzzzzzzzzzzz mitozzzzzz bölünüzzz fln hoop 54321321 kişi 5 kişiye actıon hurra fln diye :D[signature][hline]DJ Tiesto
Sosyal ağlarda paylaş

sj kalla kavgaya giremez heh birak leke olmasini falan ancak kendimizi koruruz.

olay kal meselesi deildi anladigim kadairyla kalin icindeki ufak bir grupun meselesiydi milletde peslerine takilip gelmis bu grupun action olsun diye.

buyuklerin anlattiklarini hatirliyorum 5 yil once falan kal la sj arasinda hakiki okul kavgasi cikarmis kal sj yi kusatirmis falan heh.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sly-One, 20 Şubat 2005 00:26 tarihinde demiş ki:
yok walla öle bişey. hayır sj li deilim.
kal ın nüfus fazlalığından mıdır nedir sjliler daha bi efendi gibi görünüo dışarıdan bakınca.

sj deki her adamin ossde ciddi hedefleri var kimsenin boyle islere ayiracak vakti yok gel gorki adamlar kapinin onune kadar geliyor alakasiz insanlari hirpaliyorlar sonuc bu herkes kavganin icinde simdi.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

bizim okulda öyle bişeyin olması imkansızdı. üsküdar adliyesi ile kapı komşusuyuz , arkadaşlarla öle takılırken el kol hareketi yaparken polis alıyoduda , hocalar girdi araya :D[signature][hline] MSN : [email protected]
--
CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 28 En üst düzey Türk tanker
--
Dwinz, 15 Şubat 2005 19:38 tarihinde demiş ki:
sadistmisiniz , egoistmisiniz be höyt.!
Sosyal ağlarda paylaş

Kal vs Sj kavgaları çok sıradan, sonucuda hep aynı sjnin önüne gidilir sjliler dövüllür ve grup dağılır hehe

Her dönemde elbet bir kişinin sj de kız arkadaşı olur ve her sene illaki kavga çıkar. İşte olaylar büyür fln ama aradan süre geçer herşey unuttulur.

Osman Nuri şahsına gelince olm mahelleye rezil oluyoruz lafı bir unutulmaz. Ayrıca artık bir itirafta bulunuyorum bundan 2-3 sene önce bu beyefendiyi gece 1-2 aralarında okulla 2 sarışın hatunla gireken görmüştüm şans eseri :-)
Bir şey daha geçen sene öss sıralamalarına bakınca nedense kal en çok öğrenci sokmakta, en yüksek ortalama ve yüzde fln flnda hep ilk 10da iken nedense o çok çalışkan inançlı sjlilerden birşey yok (ayrıca bu çok inançlı sjlilerin sonu ne hikmetse hep özel ünilerde biterken bizim okulumuzda boaziçi ve benzeri okullarda bitiyor :-)

KAL ownz SJ[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 19 Şubat 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
ya ben gözlerimle gördüm öle yapan tiksinc hatunlari =)
resmen sac basa bas basa... irenc bi görüntüydü.. tabiiki hepsi yapmiyo.. ben hepsi yapar demedim zaten ama yapanlarida var iste.. onlarda insan sinifina girmiyo =P

ortasondaydım ben o zaman olmuştu .
laflardan biriside "bar karısı" yuh be kızım

kavga bitince yerde bi tomar saç vardı yoluşmuşlar acımamışlar[signature][hline]Deviant art gallery
Somebody tell me. Why it feels more real when I dream than when I am awake.
Sosyal ağlarda paylaş

KAL lı adam karı kız meslesi, için grupça basmaz okulu.. bir kişi gider ana avrat söver konuolan kişiyle biraz takışır döner..

tamam SJ önü bir çok kez kapatılmıştır ama böyle dayak atma olayı olmamıştı yani dayak dediğimiz şey tartaklamadan ileri fgitmezdi.. daha doürusu gitmedi..

duydum çok üzüldüm tamam SJ ile kavga etmek bir gelenek gibidir ama adamın azını yüzünü kırmak.. çok ayıp ya, bgit atartakla biraz korkut ama adamı yamultma.. hiç tasvip etmedim o adam da KAL lı olamaz kanımca.. yok öyle bir şey gerkçek KAL vatandaşının bünyesinde, bu kadar büyük bir şeyi hazmedemeyen insan grubu yapar bunu anca..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

azini yuzunu daitma olmadi babacum olay 1 dakika icersinde gerceklesti ve bitti 1 dakika bile surmedi hatta.
burun dedigin tek yumrukta kirilir zaten ..kas da oyle hemen acilir.

asil mesele olayla alakasiz kisilerin magdur olmasi burnu kirilan adamin kavga ile uzaktan yakindan alakasi yok..(orda duran kimsenin yoktu) onu birakin gorebileceginiz en bariscil insanlardan biridir.[signature][hline]

[Bu mesaj THARKAS tarafından 20 Şubat 2005 11:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tharkas elbet cevap vermişlerdir, terslemişlerdir

ha terslemicekler mi terslicekler tabi ki de ama karşında o kadar kişi varken delikanlılığın da yeri ve zamanı oldugunu hatırlamak gerekiyor

ha terslememişse gerçekten de yazık olmuş cocuga[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki:
Trouble that we've come to know will stay with us

bad religion xxx tarihinde demis ki:
A smile on the lips and a hole in the head
Sosyal ağlarda paylaş

simdi ben ordaydim mesajlarimdanda gorebilecegin gibi olaylari oldugu sekilde anlatiyorum.

kesinlikle tersleme yok cunku kal in neden geldigini bilmioyruz sordum ordaki arkadaslara yoksa gidecektim bende neden geldi bunlar diye adamlar bilmioyruz dedi biz oylesine duruyoruz ogrenmek icin dediler.aradan 10 dakika gecti 10 dakika icersinde sj li bir arkadas orda tanidigini gordu oldugunu sormaya gitti adami ittiler.2 dakika sonrada geldiler tek kelime soylemeden bir itis kakis ve 40 saniyelik bir yumruklasma ...zaten kapinin onunde 4 kisi vardi herkes alakasiz yerlerdeydi daginik olarak mesela ben kal lilarin arkasinda kaldim yanimdaki 3 arkadasla oteki bir grup baya yukarda kaldi icerdeki 4 kisiye oldu olan.

kamera vardi tam tepede oda cekmemis sanirim ona yaniyorum ben herkesin eskali ordan bulunurdu.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

hep böyle olur zaten, 50 kişi gider 1 kişiyi döver, dövülen kişi 50 kişi toplar diğer tarafta 1 kişiyi döver. en sonunda 50 vs 50 bir kavga çıkar bizim okulun önünde, biz de izleriz artık servislerle çıkarken.

müdür yardımcılarımızdan biri kavgaya karışanları okuldan atackamış galiba..
Sosyal ağlarda paylaş

hic unutmam.. bizim okulda manyak hatunlar vardir.. gerci bu tam bi kiz kavgasi ama neyse .bunlar gangsta gangsta takilirlar bizden 3-4 yas kücük olmalarina ragmen, pis sübyanlar..
biz bunlara bi gün laf atmistik arkalarindan ''yeaaah west side '' die bagirmistik... sonra öle öle devam etti.. en sonunda hatunlardan teki geldi :aynen $u sekil:
'' bi problemmi var dostum yeahh *el kol hareketi yapar,kafasinida sallar arada*''
bizde cevap olarak direk bi $ekilde ''evet sizi irenc buluyoruz naapcan simdi!?'' der demez.. kiro arkada$in kafasina bi tane patlatmi$ti.. tabiki böle kavgalardan ho$lanmadigimiz icin dövü$ vs.vs.. hemen ortamdan ezik bi $ekilde uzaklasmistik:
''oha hatunlar saglam cikti..kacin'' diyerekten..
ertesi gün sinifin erkekleri kizlarla konu$maya gitmi$lerdi ondan sonra bide bunun ertesiiii günü bu denyolar,bütün $ehri toplayip gelmi$lerdi eheueh.. okulun her tarafini sarmi$lardi walla.. okulun catisina helikopter indirip kacma planlari bile yapmi$tik öle bi tutu$mu$tuki dötümüz. o kdr yani.. neyse sonunda ögretmenlere söledik kowdular bu varliklari..
o gün bugündür kacariz biz bu mallardan,ne zmn koridorda kar$ilassak =) $imdi bunlara kar$ilik veripte seviyelerine dü$mekte olmaz,''dayak ye kurtul'' zihniyeti olu$tu =)
bide gangstalar ya güya bize hakaret olarak ''hey hippiler, yada satanistler ,pis rockcilar'' gibi sözlerde bulunmu$lardi.. cok komikti gercekten..
[signature][hline]
Sell me the infection, it's only for the weak
No need for sympathy, the misery that is me
Sell me the infection, it's only for the weak
On bleeding knees I accept my fate
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Slat, 19 Şubat 2005 19:47 tarihinde demiş ki:
sözlerine dikkat et istersen.. Bende bu zihniyete sahibim.. Biri benim kız arkadaşıma yavşar yada hakaret ederse gider kırarım kafasını nedir yani? Dikkatli konuşun biraz..

tarife
kız arkadaşıma bakmak --> n00b 0wn4g3
kız arkadaşıma sözlü taciz --> n00b k1LL1n9 spr33

laaame. kendinize gelin.[signature][hline]yılın sözü: "resistance is futile"
(elektrik sobalarının faydasız olduğuna dair borg kelamı)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...