Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 Ünlü Okul Arasındaki " Kız Kavgası "

Hollow-Man

Öne çıkan mesajlar

Hep sizin yüzünüzden oluyor yazık değil mi çocuklara Benim gibi bi tane bulcan okuldan olcak bide benim gibi kobacan bi adam olcak bak sorun çıkıyormu :)[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

Tekil konuşalım çokul değil Iyyy :) türkçeye baaakk :) zhuauhauha öldüm gene Yok faint yok bizim işimiz olmaz namus bekçiliğiyle herkez kendi kıçından sorumlu bu dünyada ....[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

Sus lem velet :) Sen geç davul başına o kadar efor sarfet sonra bişi yemede göriiim ...ını :)[signature][hline]------------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RedallHoor, 19 Şubat 2005 23:02 tarihinde demiş ki:
Tekil konuşalım çokul değil Iyyy :) türkçeye baaakk :) zhuauhauha öldüm gene Yok faint yok bizim işimiz olmaz namus bekçiliğiyle herkez kendi kıçından sorumlu bu dünyada ....

hmm..söyleyiş tarzı pek bana uygun değil ama lafın özü doğru XD[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
Sosyal ağlarda paylaş

erkekler icin birbirine girmi$ kizlar gördüm $ahsen... sadece erkekler diil.. bide bu kizlar ooff offf beter oluyo yaa
''ayyyyy benim sewgilim oooo biraaaakkkk''
''hictee bileeeeeeeea kizimm agzini yirtarim bak!'' *patttt*
saclar cekilir falan tirnak gecirirler birbirlerine....
tabi o sirada erkek coktan o kizlardan sogumu$ olur...
kizlar hic olmazsa seviniyo..''Ay benim icin kavga etti,cok gözüm tuttu bunu simdi'' die ..
ama kizlarin kawga etmesinden ba$ka beter bi$i olamaz igrenc bi durum =) bu yüzden hemcinslerimi kiniyorum ..bide kendisi icin kavga edilen $ahis öyle bi havalanirki sormayin...
karde$im birak ,kurban olan $ahis ,kendi karar versin.. annamamki maco tipler i$te..
hehe ama benim icin kavga eden birileri olursa durum degi$ebilir bilemicem[signature][hline]
Sell me the infection, it's only for the weak
No need for sympathy, the misery that is me
On bleeding knees I accept my fate
Sosyal ağlarda paylaş

herşey anlamsız ya...kavgaların %90 ı kız davasına çıkıyo zaten
bi burun kırılmış bunun gibi olaylar çok fazla yaşanıyo...
bu küçük bi olay okul maçlarında döner bıçaklarıyla gelen öğrenciler,okulda öğretmen dövme olayları varken bu hafif kaçıyo bence[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
It never occurred to me that I am already asleep
Sosyal ağlarda paylaş

walla öpüşselerde,takılsalarda mahalleye rezil olduk mu?
olduk=)
ha bi de artık osman nuri,nermin yalçınla evlendiğinden beri 2 kişi bastırıyolarmış=))
bi de sly-one +1 =))))[signature][hline]Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 19 Şubat 2005 23:07 tarihinde demiş ki:
erkekler icin birbirine girmi$ kizlar gördüm $ahsen... sadece erkekler diil.. bide bu kizlar ooff offf beter oluyo yaa
''ayyyyy benim sewgilim oooo biraaaakkkk''
''hictee bileeeeeeeea kizimm agzini yirtarim bak!'' *patttt*
saclar cekilir falan tirnak gecirirler birbirlerine....
tabi o sirada erkek coktan o kizlardan sogumu$ olur...
kizlar hic olmazsa seviniyo..''Ay benim icin kavga etti,cok gözüm tuttu bunu simdi'' die ..
ama kizlarin kawga etmesinden ba$ka beter bi$i olamaz igrenc bi durum =) bu yüzden hemcinslerimi kiniyorum ..bide kendisi icin kavga edilen $ahis öyle bi havalanirki sormayin...
karde$im birak ,kurban olan $ahis ,kendi karar versin.. annamamki maco tipler i$te..
hehe ama benim icin kavga eden birileri olursa durum degi$ebilir bilemicem

erkeklerin kavgasıda saç-başta bitiyo sanki....birbirlerini şişlerler bi ... için[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
It never occurred to me that I am already asleep
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben gözlerimle gördüm öle yapan tiksinc hatunlari =)
resmen sac basa bas basa... irenc bi görüntüydü.. tabiiki hepsi yapmiyo.. ben hepsi yapar demedim zaten ama yapanlarida var iste.. onlarda insan sinifina girmiyo =P[signature][hline]
No need for sympathy, the misery that is me
On bleeding knees I accept my fate
Sosyal ağlarda paylaş

ilk olarak 20 kisi falan deilleri cok cok cok daha kalabaliklardi.

hic bir amaclari yoktu geldiler durup duruken ordaki alakasiz tiplere saldirdilar yumruklastik sonra gittiler.

aradiklari kisi zaferse neden geldiler oylesine saldirdilar anlamak mumkun deil.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

tiky falan demis ordan birisi anlamis deilim.
kaldaki tek donemdeki adam sayisi bizim okulun tamami ediyordur muhtemelen ondan kallilar sj lileri dovuyor yillardir heh.

aklima geldikce guluyorum okul cikisina toplanmis 50 kisi ellerinde liste resim adam ariyorlar.
kime geldiklerini anlamadigimiz icin herkes bindi servislere gitti 10 kisi kaldik icerde +10 tane kiz birde hocalar kapinin onunde konusurken geldiler tek kelime soylemeden girdiler polis cagardik 1 tane polis geldi lol.

1 arkadasin kasi acildi bir arkadasin burnu kirildi biride suratina kotu yumruk yedi.

polis bize soruyor eskal varmi diye ne eskali 50 adamin eskalimi olur gel ekiple gotur hepsini.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fransua, 19 Şubat 2005 19:43 tarihinde demiş ki:
kız ugruna kavga eden zihniyeti z..... yane töbe töbe

hem haklı hem haksız
biri kız arkına yamuk yapmıssa haksız ama kız tavlamak için kavga ediolarsa haklı değmez [ bu benım aşık oldugum kız ıcın gecerlı deil onun için herşey değer :P ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...