zivziv Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 kavganın nedeni şuymuş sj'deki elemanlar birbirlerinin tangalalı fotolarını çekmiş geyik olsun diye :).kızda bunu okula yaymış.çocuklar sen nasıl yayarsın tüm okula diye kızı sıkboğaz etmişler kaldaki erkek arkadaşıda kıza arkadaşımı nasıl rahatsız edersiniz diye dayanmış kapıya :)[signature][hline]zivzivde zivzivmişde zivziv... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Bunlarin hepsini okuldan atcaksin.Egitim kurumlari ile ili$kisini kesceksin görcekler.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: Estel_Anorien, 25 Şubat 2005 22:52 tarihinde demiş ki: ...mükemmel bir insandır. Devrimci vsdir :) Hastasıyız. solcu die dövmüşlerdir elemanı,pis sağcılar:-P[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Abartma be..Solcu sagci olayi bittmedimi hala.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bitmedi.[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bitmedi kolay kolayda bitmez insanoğlu yaşadığı surece[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Bunu yazmak lazim gazeteye.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 gerçekten çok adaletsiz elemanın tekinin burnu gidiyor çoğu okulda bunun beteri var örneğin ben gelmeden önce şimdiki okuluma öğretmene silah çeken olmuş öğretmen döven dövdüren öğretmen döven yada dövdüren öğrenciye nasıl davranır zaten çoğu kıra oluyor bu tiplrin alemin kralıyım gibi bi düşünceleri oluyor[signature][hline]Marijuana I Love LinkinTalicA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Ögretmene silah çekenler genelde tutuklaniyor..Sag sol davasi ile olaylar Haydarpasa T. Lisesinde cok oluyuyordu $uan herkez sagci oldugu için sorun yoktu..Diger okullarda hala devam ediyorsa ilginç.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 yok sağ sol davası ile değil bunlar çoğu erkek olduğunu sipatlıyacak bunların Hani alemin kralı bunlar ya otorite kurmaya çalışıyorlar nasıl bir psikoloji anlayamadım böle insanların psikolojisi[signature][hline]Marijuana I Love LinkinTalicA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Sağ - sol olayının okulla pek alakası yok toplum içindeki *saçma* politiksel düşünce farkları diyebiliriz , sadece okulllarda insanlar bu yonlerını gostermekten çeknmiyorlar sorun yaratanda bu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 çoğu arkım sol nedemek bilmiyor Sol düşüncenin bölücülük olduğunu düşünen arkım bile var[signature][hline]Marijuana I Love LinkinTalicA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 olayın sağ solla hiçbir ilgisi yok emin olun kız mevzusu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 o ne abi :][signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 kavgada hakan isimli arkdaşın dayak yemesi ile ilgili KAL ve kavgaya girenler (yani ben) hakkında faşist, ırkçı gibi laflar dolanıyorumuş sanırım. Biz ne faşist nede ırkçıyız. Yok efendim derisini rengini görünce dövmüşler bilmem ne yalan bunlar[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: vaniLLe, 24 Şubat 2005 16:37 tarihinde demiş ki: konu$ma tarzindan öyle anla$iliyodu ki tek böyle dü$ünen ben diildim. Genelde ,devlet okullarinda oluyo diye bi olay yok. alla alla zenginler daha kibarmi oluyo noluyo,hatta ''gel sana bi fransiz dayagi atiyim '' loool insanda ba$lar insanda biter olay tamamen. ben ne hayvannar gördüm özel okulda ''ben yaparim ederim param var hede hödö..'' $eklinde konu$anlari.hatta devlet okullarinda bizzat kendileri döverler,özel okullarda adam dövdürttürürler dimi? mantiga bak..tamam bende burda özel bi okulda okuyorum ama hic bi zaman senin gibi bi iddiam olmadi. dedigim gibi genelleme yapilmamasi lazim,insanina göre degisir her$ey Ben özel okullar çok disiplinli ço kkral dedimmi? istersen tekrar oku ben özel okullarda yok demedim. Sadece özel okullar deil anadolu liselerindede olmuyo demdiim bir daha oku bak sana tam açıkliym Özel okullarda çok tip var param var istedigimi yaparım tipinde insalar ki ben öle bir isnan deilm nefrette ederim ki benim arkdaşlarımda öle degiller. Ben bu kanıya nasıl vardım ben sana söyliym Benim 1 kuzenim ismini vermek istemediim bir lisede okuyodu (düz) hep bıçaklanma olayı oluyomuş okul deiştirdi bir meslek lisesine gitti. Başka bir arkadaşımda düz lisede okuyordu ordada çok bıçaklanma olayı olmuş. Sadece bu 2 kişiylede sınırlı degil başka yerlerdende duydum fakat ben hiç bir özel okulda yada anadolu lisesinde böyle bir olay duymadım ha olmuştur olmamış demiorum ama ben duymadım.. Bakın belki orda yanlış yazmış olabilrm ama asıl anlatmak sitedigm budr Bu arada Fransiz dayagi nasıl oluyor açıklarmısn bana Ha bu arada bu olaylar bu yüzden çıkıyo sadece baktıgı için insan öldüren insanlar senin gibi insanlardan oluyo burda yazdıgm sözler eger seni rahatsız ediyosa ancak kavga ederek halledebiliosun sanırm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehteran Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 özel okul muhabbeti dönmüş hemen bi açıklama yapim, Fransız okuluymuş bilmemneymiş hepsi sosyete bebelerin mekanı, parası olanın düdüğünü çaldığı yerler, baba parası yiyen sosyete bebelerin Türklüklerini unutmalarına sebep oluyo böyle okullar zaten o sosyete bebelerden hayır gelmez bu vatana o ayrı, adam zamanını caddelerde, starbuckslarda, yok efenim özenti işlerinde geçiriyo, yazık günah ya elimde yetki olsa bütün yabancı özel okulları kapatırım, babalar gibi devlet okuluna gidecen kardeşim! yok öyleee, delikanlı adam devlet okuluna gider zaten, öyle misyoner yerlerinde zaman geçirmez[signature][hline]Mehteran özenti gençliğe bir dur diyor [Bu mesaj Mehteran tarafından 26 Şubat 2005 22:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: SilentEnigma, 24 Şubat 2005 22:09 tarihinde demiş ki: onlyreal seni kınıyorum dur tahmin edeyim: onlyreal'ın yazdıklarını okudun, ve ona laflar hazırladın?[signature][hline]darakkitlauncha//rockin' the business since '98. "resistance is futile" (elektrik sobasıyla ısınamazsın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Alexi_Septimus, 24 Şubat 2005 22:59 tarihinde demiş ki: Sorularının sonuna 22 adet (saydım) soru işareti koyan bir insanın okuduğunu anlama olasılığı nedir ben bunu sana sorarım ? insan mı? hangi insan?[signature][hline]darakkitlauncha//rockin' the business since '98. "resistance is futile" (elektrik sobasıyla ısınamazsın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 bu konu hala devam ediyor..[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Bugün bir arkadaşımla konuştum, bu öğrenciler ciddi cezalar alacaklar diyordu..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Mehteran, 26 Şubat 2005 22:42 tarihinde demiş ki: [hline]Mehteran özenti gençliğe bir dur diyor! Mehteran önce kendine dur desin...... Adam gibi konuş :)[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Spidee, 27 Şubat 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Bugün bir arkadaşımla konuştum, bu öğrenciler ciddi cezalar alacaklar diyordu.. ewt müdür okulun prestijini kurtarmak adına canlarına okur[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehteran Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: asinanyavuz, 27 Şubat 2005 21:29 tarihinde demiş ki: said: Mehteran, 26 Şubat 2005 22:42 tarihinde demiş ki: [hline]Mehteran özenti gençliğe bir dur diyor! Mehteran önce kendine dur desin...... Adam gibi konuş :) ağlamak lüzumsuz[signature][hline]Mehteran özenti gençliğe bir dur diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 yanlız k.a.l. hala "saldırgan" öğrencilerinin kimler olduğunu tam bilmiyor[signature][hline]Éärenwén the Nightwalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar