Hollow-Man Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Kadıköy Anadolu Lisesi'nden bir grup öğrenci, Saint Joseph Fransız Lisesi öğrencileri arasında kavga çıktı. Bazı öğrencilerin yaralandığı kavgayla ilgili İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Balıbey, araştırma başlattıklarını söyledi. İddiaya göre Moda'da bulunan Kadıköy Anadolu Lisesi'nden bir grup öğrenci ile sivillerden oluşan yaklaşık 20 kişi, dün öğle saatlerinde bitişikte bulunan Saint Joseph Fransız Lisesi'nin bahçe kapısına geldiler. Burada 'kız meselesi' yüzünden 'Zafer' isimli bir öğrenciyi aradıkları ileri sürülen grup, tesadüfen burada olan H.T. ile C.V.'ye saldırdı. H.T.'nin aldığı darbeler sonucunda burnu 3 yerinden kırıldı. Velileri endişeye sevk eden olayla ilgili Milli Eğitim Müdürlüğü soruşturma açarken, Kadıköy Anadolu Lisesi Müdürü Osman Nuri Ekiz, saldırgan öğrencilerin kimliklerinin tespit edilebilmesi için tüm öğrencilerinin resimlerinin bulunduğu okul kataloğunu Saint Joseph Lisesi Müdürü'ne gönderdi. Saldırganların kendi öğrencileri olduğu takdirde gerekenin yapılacağını söyleyen Okul Müdürü Ekiz, "Gerçeklerin ortaya çıkması için araştırmamız devam ediyor. Hiçbir zaman yanlışın yanında yer almam" diye konuştu. Bizzat gördüm vala bizimkiler sağlam girişti..Ama olmaması gerekirdi diye düşünüyorum üzücü bir olaydı..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ya kız için yapılmaz yaa[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Sürekli olan şeyler. Bizim okula jandarma geliyor böyle şeyler olduğunda.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 puhahahahaha :D[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 burda okula gelip millet kelebek sallıo milli eğitimin bi tarafında değil orda 2 örencinin burnu kırılıo adaletsizliğin daniskası.Konuyu nerden nereye çektim herneyse:P Zaten şu kızlar kavgaları başlatan ana sebep zevk için milletin burnunu kırdırtıolar.[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bir de ne olduğunu anlasam dövüşünce? kız daha mı yavşıyo yenen tarafa? ha bir sataşma durumu varsa, dayağı hakeder sataşan.... ama milletin ne suçu var o ayrı mesele[signature][hline]*!Dikkatli bakarsanız o güzel gözlerinize görünür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Valla allahın dağında olduğu zaman okulunuz. Geliyor Jandarma her türlü olaya hehe.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 iimiş de iki adım aşağıda yoğurtcu parkı var iiki dakika sabredemiyorlar mı yazık oldu bak[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ya gereksız kız ugruna kavga eden zihniyeti z..... yane töbe töbe[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 yahu bir gün de şu sain joseph lilerin k.a.l. dan eleman dövdüklerini duymadım :-P şaka bir yana kız için yapılacak olay değil. kız daha fazla mı yavşar diyenler için. Her türlü canlıda erkek olan dişiye kur yapmak için çeşitli güç gösterilerinde bulunur...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © caydanlik kulpsuz olur mu? marine medicsiz olur mu? arbiterla dondursanda, firebatler yakar beni... oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 kız guzel miymis bari?[signature][hline]We were one in words, you finished my sentences... H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Abartılmış bi olay herzaman kavgalar olur ki böyle..?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: Fransua, 19 Şubat 2005 19:43 tarihinde demiş ki: ya gereksız kız ugruna kavga eden zihniyeti z..... yane töbe töbe sözlerine dikkat et istersen.. Bende bu zihniyete sahibim.. Biri benim kız arkadaşıma yavşar yada hakaret ederse gider kırarım kafasını nedir yani? Dikkatli konuşun biraz..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 yaws kızlar fln bo$ isler :-P[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Kıracaksan kır da 20 kişi niye gidersin? Veya civardakilere niye girişirsin?[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 gereksiz, sapır saçma işler.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Olur böyle şeyler.. Civardakiler de laf atmıştır vs vs.. Durup dururken kimseye dalmazlar, sanmıyorum..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 katiyen ortada yavşama olduğunu sanmıyorum. az biraz saint-joseph ve kal ilişkisini biliyorsam (ki biliyorum) kal'lı gençlik sj'li bir kıza vurulmuş ve kızın erkek arkadaşını -çocuk ne olduğunu bile anlamadan- dövmüşlerdir.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Ya bnm bildiğim ztn olay içindeki kişileri yakından tanıyorum , Bizim lise sonlardan birinin Sj'de kız arkadaşı varmış bu kıza bi kaç tip laf atmış , sarkmış vs..Bizimkilerde çıkışta toplandı elemanların resimleri vardı ellerinde pata küte giriştiler sj'liler okullarına kaçtılar hocaları fln geri çekti kurtarmaya çalıştı çocukları bizimkilerde okula girmediler " alakalı " insanları dövüp çekildiler tekrar okula.. Sanırım o dayak yiyen çocuklardan biri kavgadan sonra kıza gidip tokat atmış , ertesi gün bizimkiler yine okulu basıcaktı ama polis fln diye gitmediler..Ayrıca burnu kırılan çocuk İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah'ın yeğeniymiş ve bizzat ilgileniliyormuş olayla ztn o yüzden bu kadar büyüdü.. Pzts , İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Ballıbey Kadıköy Anadolu'da bakalım neler olucak..?[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Kaynak Sabah Gazetesi..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: fizban, 19 Şubat 2005 19:53 tarihinde demiş ki: kal ile sj arasında durup dururken kavga çıkar arkadaşlar. hakikaten durup dururken çıkabilir. ki zaten senede minimum 3 tane nedensiz kavga olur? haberin kaynağı dünkü Sabah gazetesi. hehehe bizimkilerde de ne kuvvet var, H.T.nin burnu 3 yerden kırılmış :D[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] How can we dance while our earth is turning ? How do we sleep when our beds are burning ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ben lise2 de iken 19 mayıs çalışmaları yapıyorduk... bizden bir arkadaş başka okuldan bir kızı kesmiş biraz... ama bu kadar "kesmiş" yani e naapsın kız güzel :) laf atma sataşma falan yok... kız ne bakıyosun falan dedi.. ordan arkadaşları döndü olaya karıştılar. Bizim arkadaş da öyle alttan alacak adam deil. kavga da sevmez ama niye ben altta kalayım diyor.... haydaaa birden iki okul birbirine girdi resmen... hatta bazı arkadaşlar ya biz de dalalım deşarz oluruz vururuz birilerine falan dediler... yani olay genelde özünü ve aslını aşıyor sorun o... Yoksa, benim de kız arkadaşıma (olsa yani :D) laf atacak yavşayacak olsa dalarım yani... netekim lisede iken birine dalmıştım, sataşılan sadece arkadaşım olmasına rağmen (kızdı ama herhangi bir çıkma durumu falan yok yannış anlaşılmasın :) ) kız için değmez diyenlere: bir gün evlenmeyi düşünüyormusunuz diye soruyorum... :-p[signature][hline]*!Dikkatli bakarsanız o güzel gözlerinize görünür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Kırık burun iyidir.. Sonraki kavgalarda burnuna yumruk gelirse kolay kolay kanamaz :) Ben küçükken kırmıştım yumruk falan geldimi kanamıyor hiç..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ayrıca madem o kadar erkeksin neden o kadar arkadaşını çağırırsın kavgaya anlamam ki... netekim ben koca sınıfa tek başıma girmiştim :) pek akıllıca deil ama güzel olmuştu :)[signature][hline]*!Dikkatli bakarsanız o güzel gözlerinize görünür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 burun kırıldı mı kanamaz bildiğim kadarıyla. sadece 1-3 cm kadar sağ veya sol yanağa doğru kayar.[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] How can we dance while our earth is turning ? How do we sleep when our beds are burning ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar