Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Birliği'nin yeni emri ve insanımızın komik tavrı.

elaidi

Öne çıkan mesajlar

said:
horacegoesskiing, 16 Şubat 2005 15:42 tarihinde demiş ki:
said:
Mino, 16 Şubat 2005 14:24 tarihinde demiş ki:
Müslüman olmayanı adamdan saymama ekolü de sona ermiş olur...

peki müslüman olanı adamdan saymama ekolünü nası sona erdiricez?

ztn ole bisi yok ki sone ersin..
yabancilar islam a bakisini kastediyosan baska , bilemicem onu ama bzm ulkemizde bole bisi var diyosan yaniliyosun[signature][hline]Su olsam , Ates olsam

www.tev.gov.tr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaer_Aloneheart, 16 Şubat 2005 15:38 tarihinde demiş ki:
demek ki yeteri kadar düşünemiyosun.ayrıca kıvırıp durma bakmadılar diyosun bakıyolar diyorum bu sefer takmıyolar diyosun bi karar ver. şimdi takıyolar diyorum ne diceksin

evt zaten hergün bir polis memuru benim nufuz cüzdanımı ister hımm bakalım islam yazıyomu, evt yazıyomuş biraz silik yazmışlar ama neyse ginede sayılır bu tmm sen geçebilirsin

polis birisine daha soruyo göster lem nüfüz cüzdanını sen ecnebiye benziyorsun, ana anana ne yazıyo lam burda gavur yazıyom lem sen nasıl insanısın lam gevur yaziyo lam burda, hadi sie almıyorum lam seni içeri hadi defol naş

filan diyo sanır görende, hiç ordaki bölüm yüzünden bir sorunla karşılaşan gördünmü, ben görmedin, görceğimide sanmıyorum, bunu sorun görçek kadarda gerzek değilim
(not: gerzek ugandada bir kabiledir)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

laik bir ülkede yaşıyorsak nüfus cüzdanında din ibaresinin kalkması lazım..ama bunun avrupa nın zorlamasıyla olması biraz canımı sıkıyor.Bu arada AKP yönetimi yine genel taktiklerini kullanacak gibi gozukuyor bu konuda.İlk önce karşı çıkar gibi bir hareket yapıcaklar bize karışamaz kimse falan dicekler ama sonra Avrupa höt dicek bunlar da kabul etmek zorunda kalcak..[signature][hline]If anything can go wrong, it will.
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver ne kadar anlamsız yazıyosun?

gerçekten pek anlayamadım dediklerini ama anladığım kadarıyla cvp yaziym.

kimlik kontrolü hayat boyunca insanın başına gelen bir vakadır.
Muhalefet olmak için otomatiğe bağlamış okumadan yazılar yazıyosun. Başka devlet uyruğunda olan (kimse), yabancı:
kaynak: www.tdk.gov.tr
görüldüğü üzere gayri müslim ve ecnebi farklı şeyler.
neymiş? anlayıp msj atıyomuşuz[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Sosyal ağlarda paylaş

valaha ben aslında herhangi bir yorum getirmek istemiyorum bu konu hakkında cunku ne kadar konusursak konusalım türk insanı değişmez müslümanlık osmanlı tarihinde bile bir büyüklük olarak görüldüğünden dolayı o hanenin kaldıralabileceğini pek zannetmiyorum.[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaer_Aloneheart, 16 Şubat 2005 16:30 tarihinde demiş ki:
görüldüğü üzere gayri müslim ve ecnebi farklı şeyler.
neymiş? anlayıp msj atıyomuşuz

jennifer lopez: hem gayri müslüm hem ecnebi

polis amca jenniyi görüyo lem bu ecnebi diyo bide bakıyo kimliğine lem gavurda bu...

dostum sen anlamak istemiyosun bebek gibi herşeyi ayrı ayrı izahmı edelim

biraz hayal gücünü kullan[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delanoresse, 16 Şubat 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
forgiver sen sadece istanbulun liberal semtlerinde dolasiyosun sanirim?

sakali yuzunden dayak yiyen ogrencileri mi ornek gosterelim yoksa siyah t-shirt yuzunden bana tip tip bakan kastamonululari mi? daha da doguya gidersen durum vahimlesiyor.

ustune kimlik kontrolu tuz biber.

benmi dövüyorum sakallı öğrencileri veay kara tişörtlüleri veya devlet bunları dövmesi için özel görevlilermi tutmuş, emliyet teşkilatı acil durum konumunamı getirilmiş bunları yapması için

bunları yapan kim t.c. vatandaşları biraz daha detaya inersek bunları yapan insan

o zman o kimlik hanesinde ne yazdığı kafaya takılcak bir problem mi yoksa insanlara saygılı insanların olmasımı kafaya takılması gereken bişey

benim için orda bişey yazıp yazmamsı hiç bir şekilde umrumda değil, ama orda bişey yazıyo diye adam sana kıl oluyosa oda benim umrumda değil çünkü orda yazan birşeye göre insana muamele eden insanda umrumda değil

önemli olan insan mı değilmi, öle bir seçenek konulsa daha iyi olur aslında

konuyu başka yöne çektim ama orda yazan şey benim için bişey ifade etmeidği için tartışmayıda anlamlı bulmadım[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

haha bencede kaldirilsin o din kismi..
türkiyedeyken benide satanist zannedip götürüolardi azkalsin mallar..! (hani $u bi zamanlar ortaköy mezarliginda bi kiz öldürülmüstü ya o olaydan sonra olaylarin costugu zamandan bahsediorum..) $imdi döndügüm zaman bizzat kar$ilarinda kedi kesicem![signature][hline]Your impossible ego fuck is like a
Megalomaniacal tab on my tongue
You fuckin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Shit you call a heart...!!
Sosyal ağlarda paylaş

yo forgiver sokakta sakin sakin yururken "Gel bakiim sen" diye ceviripte bakabilirler, hatta yas/isim gibi bilgilerin oldugu on yuze goz atmadan, "nereliymis/hangi dindenmis bu pic" mantalitesiyle direk arkaya bile bakarlar... keyfine kalmis kafanin kontrol mekanizmasi yok nasil olsa hehe[signature][hline]RKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"

[Bu mesaj HellHound tarafından 16 Şubat 2005 16:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Forgiver anlamadigin su ki : Biz herkes bole ayrimcidir , kimligin surasina bakar , onyargilidir demiorz...
Ama diyoruz ki : Kimlikte veya degil din konusunu cok ciddiye alan ve insanlari ona gore ayiran insanlarimiz var ve hic de ufak bi sayida olduklarni sanmiyorum.. en azindan cat diye bu musluman bi diil diye fislemektense , herkesin inanci vicdaninda kalsin n . kagidinin ustunde Din hanesinde degil[signature][hline]Su olsam , Ates olsam

www.tev.gov.tr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HellHound, 16 Şubat 2005 16:50 tarihinde demiş ki:
yo forgiver sokakta sakin sakin yururken "Gel bakiim sen" diye ceviripte bakabilirler, hatta yas/isim gibi bilgilerin oldugu on yuze goz atmadan, "nereliymis/hangi dindenmis bu pic" mantalitesiyle direk arkaya bile bakarlar... keyfine kalmis kafanin kontrol mekanizmasi yok nasil olsa hehe

öle durup dururken çevirip kimlik isteme hakkı yok ki yaprsa işinden olur.[signature][hline]Image is everything, so play with it.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
HellHound, 16 Şubat 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
said:
magecy, 16 Şubat 2005 16:52 tarihinde demiş ki:
öle durup dururken çevirip kimlik isteme hakkı yok ki yaprsa işinden olur.

ehe utopik oldu bu

ewet yeni çıkan yasayla birlikte bir polis memur sana durduk yere kimlik soramaz üstünü arayamaz. yaparsa eger şikayetçi olursan işi biter onun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...