Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Artık UfoLar Deniz Anası olmuş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yakında kuş gerçse ufo diyicekler baydı be[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
Ama ben gördüm inansanizda inanmasanizda ....

ve cidden yakından gördüm dalyanda (marmaris yakınalrda)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
hani MATRİX orda tirinitiyle öpüşüyor sonra ajan gelip matrix e yumruk atıyoryaaa işte ben o sırada ufo gördüüümm beni böle uzak diarlara karanlıgın gölgesinde bir yerlere götürdüüü yaaaaaaaa[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
Bide a.b.d nin bi olayı vardı mars'a mı ay'a mı ne bayrak astıkları resim... Oda yalan salaklar detayı kacırmıssss.ATMOSFER YOKKİ RÜZGAR ESİP BAYRAK DALGALANSIN[signature][hline]Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler.
Mesaj tarihi:
heeh oldu adamalr salak zaten oakdar oalyı halledıolarbayrak dalgalanmasını duysunemıolar .Yok yıldızlar yok yok bişi yok saçmalamyın allah aşkına...[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Mesaj tarihi:
said:
Cthulhu_, 26 Şubat 2005 11:23 tarihinde demiş ki:
bence uyazyda yaşam var ama ufo yok..

ufo neye denir önce onu öğrenelim
dünyamızın dışında olan her türü bilinmeyen yaratık ufodur
bu amipe benzer basit bir yaratık da olabilir
sonuçta bilinmiyen bir canlı türüdür ve UFOdur
bi de avrupa yakasındaki kadının ismi süfer = İFO
UFOCUM BİZE Bİ ÇAY KOYVER
Mesaj tarihi:
evet uzaylı dediin şey aslında insanın kendine yakışanı giymiş halidir[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Mesaj tarihi:
yok yok kesin produr o[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
  • Yeni Oluştur...