Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Artık UfoLar Deniz Anası olmuş

Gothic

Öne çıkan mesajlar

said:
Mirluin, 26 Şubat 2005 13:07 tarihinde demiş ki:
said:
Cthulhu_, 26 Şubat 2005 11:33 tarihinde demiş ki:
evet ya..
zoom yapıp bakın..
alttaki resmen gaz..

deniz anası tam salarken çekmişler demek :p

mhuasdhua[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :(
Sosyal ağlarda paylaş

LAN AÇMASANIZA BÖYLE TOPİCLER SPOİLERE KOYUN BARİ!!!
FOBİSİ OLAN VAR KAFAYI YİYEN VAR:([signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Yeto bi ara demişki:
Taşları çakılları yuruturuz ama gene yaptırmayız.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfChuck, 26 Şubat 2005 14:15 tarihinde demiş ki:
Hayır bence o Cthulhu...R'lyeh'den çıkıp dünyaya kaos getirmeye geliyor ehah...

Tamam da cthulhu buna benzemiyor ki..
bi scannerım da yok ki göstertiyim sana h.p.l.'nin çizimini cthulhu için..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir

[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 26 Şubat 2005 22:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ancalagan, 26 Şubat 2005 14:14 tarihinde demiş ki:
merak ediyorum uzaylilarda kendi gezegenlerinde bugun f 16 gecti diye copy paste edip haberlerine sunuyolarmidir

Bildiğim kadariyla f serisi uçaklar atmosferin dişina çikamiyor. O zaman dünya dışı varliklar nasi görücek onlari?[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hamish, 27 Şubat 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
said:
Ancalagan, 26 Şubat 2005 14:14 tarihinde demiş ki:
merak ediyorum uzaylilarda kendi gezegenlerinde bugun f 16 gecti diye copy paste edip haberlerine sunuyolarmidir

Bildiğim kadariyla f serisi uçaklar atmosferin dişina çikamiyor. O zaman dünya dışı varliklar nasi görücek onlari?

Belki onun için programlanmistir... :P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

Biz nasi uzaya uydu gönderip diğer gezegenlerin resimlerini çekebiliosak bizden daha gelişmiş varlıklar daha fazlasini yapabilirler. Bunun için f 16 nın uçmasına gerek yok ;)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Sosyal ağlarda paylaş

Evet cidden o zmaan f 15 le gelirler neyse sacmalayakta belki adamlar su dünyasinda yasiyo nerden biliyosnuz olamazmi ile uzayli iki gözlü bi agizli mi olacak ?_[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Sosyal ağlarda paylaş

USO lar var olduğuna göre su altindada yaşam vardır...
İlla koca siyah gözlü olcak diye 1şi yok dış görünüşleri ayni bizim gibi olan dünya dişi varlıklarda var. Hatta aramizda yaşiyorlar...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hamish, 27 Şubat 2005 01:48 tarihinde demiş ki:
USO lar var olduğuna göre su altindada yaşam vardır...
İlla koca siyah gözlü olcak diye 1şi yok dış görünüşleri ayni bizim gibi olan dünya dişi varlıklarda var. Hatta aramizda yaşiyorlar...

Gördünmü ???
ben gördüm Chemical.. :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...