BlacKDagger Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2002 MOD-CHIP Nedir?Ne işe yarar? Mod-Chip Playstationinizda Orjinal olmayan,backup'lanmis cd ve dvd leri çalıştirmaniza yarar. Mod chipler,çizilme kaybolma gibi durumlara karsi kopyaladiginiz ve çok deger verdiginiz oyunlarinizi playstationinizda calismasini saglamaktir.Chip takilmayan makinalar kopyalanmis oyunlari tanimazlar.Bu nedenle ModChip takmanizi tavsiye ediyoruz... Hangi MOD-CHIP'i almaliyim? 1-MESSIAH:Şu anda piyasadaki en iyi Mod-Chip MESSIAH chipidir.Bu chip 23 adet lehim ile makinaniza yerlestirilir.Bu chip kullandiginiz zaman: CD-R Backup PS2 DVD-R Backup PS2 CD-R Backup PS1 oyunlarini direkt olarak takip calistirabilirsiniz...Su anda piyasada tek oyun secmeyen chip MESSIAH'dir.Antik-Oyun olarak siddetle tavsiye ederiz...Yalnızca açılmamış yani hiç chip takılmamış makinelere takılmaktadır.Tüm Avrupa modellere uygundur.(30004,30004R,V4 veV5) ------------------------------------- 2-NO-SOLDER:Mesih çipi pahali bulanlar için işte bir alternatif.No-Solder chip makinanizin içine lehimsiz olarak oturtma yöntemiyle yerleştirilir.Chip'in yanisira Action Replay(AR2 V2) ile birlikte kullanildiginda: CD-R Backup PS2 DVD-R Backup PS2 (Çift Swap) CD-R Backup PS1 oyunlarini tek swap yaparak çalistirabilirsiniz...Mesih'den farki diger bazi chiplerde oldugu gibi oyun seçmesi.Fakat AR2 V2 sayesinde tüm Dvd bölgelerini izleyebilir ve oyunlara cheat yapabilirsiniz.Fiyatinin mesihe göre ucuz olmasi ve daha çok Dvd oyun oynayacaklar için No-Solder bir tercih sebebidir.Dvd oyunlari oynamak için orijinal Dvd yada Demo Dvd'ye ihtiyaciniz olacaktir. ----------------------------------------------- 3-NEO 2(SSX) :Piyasada en çok kullanilan chiptir.Yalnizca Versiyon 4 yani 30004 model makinalarda kullanilabilir.Genelde chipin kullanimi yanlis olarak bilindiginden,demo disk ile döndürme taktigi sonucu makinalarin Dvd gözü bozulmaktadir ve bunun degistirme ücreti makinanin yari fiyati kadardir.Bu chip AR2 V2 ile birlikte kullanildiginda Tek Swapla iyi bir sonuç alabilirsiniz.SSX chip sadece CD-R Backup PS2 oyunlarini çalistirir.DVD-R Backup oyunlarini ise çalistiramazsiniz Bilginin Edinildi Adres. http://www.antikoyun.com/ps2/[hline]Quake 3 ClanGGLosT[GG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2002 benim bildiğim artık modchiplere ihtiyaç kalmadı. boot diskler sayesinde istediğiniz çalıştırabiliyosunuz diye biliyorum. yamuluyosam düzeltin.[hline]change....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2002 boot disk? ps2'de warmı peki bole bir olay??[hline]Quake 3 ClanGGGreat Power comes Great Responsibility... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2002 ama çok abartı 6 tane orjinal oyun fiyatına bir tane daah ps2 alınır abartı pahalı ya almanyada sc 5 yuromuş yuh dedim[hline]"With great power,comes great responsibility". -Uncle Ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2002 said: Disappear, 19 Temmuz 2002 01:04 tarihinde demiş ki: sakın öle bi hataya düşmeyin bütün 1gb lık oyunları kesip kesip 600 yapıyolar paşa paşa orjinal alın ayda 1 alın ama orjinal alın ..[hline] Deil Sıkıstırıolar yani bir grafik yada ses kalitesi dusuklugu olmuyor.. pasa pasa oynuyorsunuz ayrıca isterseniz 15 mile gene 1gb kopya dvd oyunda alabilirsiniz orjinalin aynısı sadece kopya 2side 1gb :) sadece su farkı war teki 15mil dideri 80$[hline]Quake 3 ClanGGGreat Power comes Great Responsibility... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2002 çok saol ben de bi chip taktırmak istiodum. messiah in fiyatı ne kadar?ve heryerde aynı fiyatmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2002 messiah 160$ sanırım[hline]Quake 3 ClanGGWith Great Power comes Great Responsibility... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2002 buldum trgamer.com dan 130 dolar dio yurtdisindan getirtmeye kalkarsam da ayni para. saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 oha messiah 160 dolar.. 2-3 orjinal oyun alırım onun yerine[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: BlacKDagger, 19 July 2002 17:44 tarihinde demiş ki: messiah 160$ sanırım[hline]Quake 3 ClanGGWith Great Power comes Great Responsibility... oha be naptın bıde ps2 mod u olcek :p messiah 2 pro 90$ dms3 110$ dms3 cıplı ps2 340euro messiah 2 pro cıplı ps2 325euro... en guvenılır yer... aha bura bende ya haftaya yada bu hafta alıyorum ve aman sabahlar olmasın[hline][b] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar