Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wizard ile Sorcarer arasındaki farklar ???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya ne uğraşcan spellbook falan filan, koy spellcasting classları antimagic fieldın içine çürüsünler orda :horace:

[Bu mesaj ssj4songoku tarafından 19 Şubat 2005 16:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben sana en kısa haliyle söyleyeyim. wizard sonradan büyü yeteneğini kazanır ve büyüleri ezberleyerek öğrenir. Sorcerer doğuştan büyücüdür ve büyü gücü kalbine doğar ve büyüyü yapar.
Mesaj tarihi:
yaa napmisim ben günde 6 şar büyü atiyomusumda yok karizmadan atiyomuşumda yüksek level wizardın gücüne ulaşamaz o sorc neden çünkü wizard envayi çeşit feat aliyo sonra yapiyo wand i staffı scrollu wand dan günde 30 tane lighting ,fire ball atiyo yapmasi pahalli büyüleri ezberliyo olay budur orasindan burasindan wand cikariyo sonra :) ama benim en fantazi npc 2.level fighter 15. level necromencer adam atiyo güzel güzel büyülerini sonra bakti karşisina sorc çıktı atiyo kendisine antimagic field çekiyo kılıcını biçi veriyo herifi :D[signature][hline]
Mesaj tarihi:
hayır lazım diil. ama bab+16 arcane 9. level büyü divine 9. level büyü yapabiliyo musun 20. levelda? evet yapaabiliyosun. :P garip ama gerçek.[signature][hline]Ars longa, vita brevis.

[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 27 Şubat 2005 19:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Büyücü büyücülük okulundan mezun olmus ve kitaba dayalş büyüler yapan bazi gerekli alet ve edevatlari kullanan buyucudur yani mesela asterixteki o iksiri hazirlayan amca gibi
Sorcerer ise .. kanında ejderha kanıo vardir (ejderha büyülü bi varliktir ve cok kudretli büyücülerdir )
Sorcererlar genelde kendi ruhuyla yapar büyüleri binevi kendi ruhunda yaratir gibi düsün herhangi bi alet edevat olmadan Kıaaaa Diye bagirir ve alev topu cıkarir fakat büyü konusunda konsantrasyon cok önemlidir onlar icin wizzard 150 tane büyü yaparken bi kitaptan hatta bazialrini yapamaz elinde patlar sorcererda cesitlilik azdir belki tecrübe kazandikca Sakın DM lere bu lafim buyu sectirmeyin kendin verin.
Gerektigi yere göre bi anda istek disi ilk büyüsünü yapar ana der hepsi
geberdi.. sonra aynı büyüyü tekrar ruhuyla ..konusrak gibi iste anla biri dogustna büyücü anlican anasi cok büyü tozu yutmus öbürü özenti dioki ben diplomaliyim bu arada wizaardlar genellikle Kralliklarda filan olur böle artis artis gezerler hede de hödöd de biz büyücüyüz sizkimsizniz lan gibi sorcererlar brzdaha sapık arkadaslardir onalr fazla artizlk yapmazlar zaten kisilk sorunu bile verebilrsiniz adambu ne lan nie durupp dururken ellerimden alevler cıkıyo gibi.. hehehe anla iste[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
  • Yeni Oluştur...