ponzio Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 sizce bir mage itemlerde hangisine yönelmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 solo takilacak asosyal bi tipse stamina, nuker olacak parti içi elemansa spirit tabikide[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ponzio Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 nası ya int gerekli degilmi ayrıca hem parti hem solo olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 int stamina bence iyisi 3. stat olarakta agility kas spirit en bos stat mage icin bence (solo icin).[signature][hline]Gladric RR10L3 Mercenary ML7 Banelord - Kay Anchorite lvl 44 Çoban - Shadow Moon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 PvP için Int & Sta PvE için Int & Spirit. Gerçi ben her türlü Stamina derim çünkü, Mana doldurmak için Mage'in birçok seçeneği var: Mana Potionlar, Mana Gemler ve Evocation.[signature][hline]Fear Me!.. Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 her zaman int & sta spirit kadar salak bir stat yok oyunda sadece priest spirit tap ile kullanirsa hadi ufacikda olsa bi işe yariyor ama onun haricinde spirit = 0 olsa kafi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom88 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 int oyunda yaptığımız büyünün damage ni belirliyo ve mana miktarını belirlio o zaman bir mage için en önemli stat int değilmi yanlışım varsa düzeltin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 3 ü de olsa olmuyo mu :) tailor olarak bakmistim neler var diye ilerki seviyelerde yapacagim.. +stat veren itemlara baktigimda hepsinde 3 ü de vardi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 int+sta tabiiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 int critical vurma stun vurma şansınıda etkiliyor stundan emin değilim bu yüzden lvl falan atladıkça daha çok vurabiliyoruz[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 stun ne ya?impactmi diyosun?eger impact ise etkiledigini sanmıyorum sadece talenttan gelen kadar stun etme sansı olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 int sadece critical şansını etkiliyor... priest oynamış biri olaraktan int+stam diyorum zaten 2-3 vuruşluk canınız oluyor onu 4 vuruşluk hale getirmek 5 sn daha kazandırır oysakı spiritin devreye girmesi için 5 sanıye beklemelisiniz zaten en yusek sprit bile sanıyede 100 int verir eee mana dolarken ne yapıcaksınız melee mi zaten kaçma gibi bir şansınız yok her türde int+stam[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helnar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 İnt & Stam gideceksin. Şu an lvl 53 priestim ve hiçbir zaman 3-4 vuruşluk biri değilim. Tabi item sefilliği çekenlerin 3-4 vuruş olabilir =) Instance boss droplarının hepsi şu an mevcut sunken city dahil. [Bu mesaj Helnar tarafından 27 Şubat 2005 21:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 helnar hiç adma gibi warriorla karşılaşmamışssın anlaşılan (gerçi fear var yaklaşana kadar yakarsın ama 2-3 criticalla yere serer warrior çift elli iyi bir silahla (mortal strike hiç saymıyorum yerle bir eder adamı yanı )[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helnar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 level kaçsın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Bu ne biçim bir sorudur ya? :)[signature][hline]Fear Me!.. Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 42 olmuştum galiba , korede oynadığımızdan hiç doğru duzgun warriorla kapışamadım bir kere iyi bir paladinle karşılaşmıştım 5 vuruşta iyi bir silahla (400 falan vuruyordu muhtemelen iyi birşeydir) almıştı 1400 civarı canım vardı galiba tamam ilerde ne olur bilemem ama 15 sanıyede atılabilen power shield iyi olabilir absorbu çok iyi olması lazım çünkü ilerde[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helnar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Leveli sordum çünkü genellikle türk wow oyuncuları lowbie pvpyi gerçek pvp sanıyor ondan merak ettim. Ayrıca 10-20 arası priestin güçsüz fazıdır. Üçüncü bir nedende holy priestsan zaten solo pvpde şansın olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 PW: S son rankte 942 damage absorb ediyor, 15 saniyede de yenileniyor. Warrior bence zorlanacaktır.[signature][hline]Fear Me!.. Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 yani tam oturmamış bir talent vardı 30 sanıyede pw atmak gerçekten çok kötü bazen tek vuruşta gidiyor apışıp kalıyorsunuz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar