Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: canerg, 17 Ocak 2005 01:31 tarihinde demiş ki: alternatif yok hemen yeni anlaşma yapıcaklar 3-5 günlük anlaşma olmuyor biliyorsunuz. Bundan önce koptuğundada böle olmuştu. Yeni hatlar+ kopan (onarılınca) toplam 10GB ı geçer diye düşünüyorum msler değişmezde yığılmayı önler.. hatırladığım kadarıyla hep hatların kapasitelerinin artırılması böyle kazalara denk gelmektedir. Depremden sonrada öyle yapmışlardı illa patalaması gerek birşeylerin düzeltilmesi için 10 gb bundan sonra yine patlar sonra 12 gb artık biz örenelim şu kabloların yerlerini her seferinde gidip keseriz telekom hızları yükseltir[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 hızlar yine düştü! ben bu telekoma varya..[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Class:Sorcerer Speciality:Flame Main Weapon:+7/56 Flame Wizard Staff Server:Xigenon Level:4x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buw Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 allah belanızı versin ****** *****ları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 3 gün oldu ping 2000 lerde seyrediyor.TURK telekom ........[signature][hline]S.Wraith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 abi ne bu angutluk ya ingiltere olsa akşamına kalmadan düzeltirlirdi (ki zaten orda olmaz) burda 3 gün oldu adamların iplediği yok[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Class:Sorcerer Speciality:Flame Main Weapon:+7/56 Flame Wizard Staff Server:Xigenon Level:4x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buw Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 inşallah ölür hepsi allahın belaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buw Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 TTnet'in Avantajları İnternet erişimini lokal seviyeye indirerek, ülke geneline yaygınlaştırması, Tüm kullanıcılara eşit olanaklarla ekonomik internet erişimi sağlaması, Milli Eğitim ve Kamu Net gibi kamu projelerini desteklemesi ve alt yapı sağlayarak bilgiyi sübvanse etmesi, Yüksek performans, ölçeklenebilirlik, gelişmiş yönetim ve kontrol, trafik yönetimi ve uçtan uca servis kalitesi sağlaması, Yeni İnternet uygulamalarına elverişli bir alt yapı oluşturması, Multimedya uygulamalarına açık olması, Erişim çeşitliliği (ATM, FR, LL, PSTN, ISDN, ADSL ve Kablo TV) sağlaması, allahum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 dı dıt dıt dıtıtıtt (sansür efekti :Pp) çokmu zor bişey ya bunu düzeltmek? hala bi açıkladama yok[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Class:Sorcerer Speciality:Flame Main Weapon:+7/56 Flame Wizard Staff Server:Xigenon Level:4x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 allah belanı versin telekom amin[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 herkesin tuttuğu telekoma...[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 dune gerek pıngler duzledı 2000 den 900 e dustu EHEHEHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bağlantı alternatif hatların girmesinden sonra 4.6 gb a çıkmış, normal haline gelmesi haftasonunu bulur diyolarda pek inandırıcı gelmedi bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 tam da semester'da oluyor bunlar. :)[signature][hline]Aslanlar kendi tarihlerini yazmadıkları sürece, avcı hikayelerine inanmak zorundayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteppenWolf Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 son yarım saattir biraz daha iyi :-) ama eskisi gibi değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Telekoma bir iki birde benim ki![signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 evet ya.tamda tatile denk geliyor europe.battle.net 'e pingim 2000 napcam yaa[signature][hline]S.Wraith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Engin2, 18 Ocak 2005 13:53 tarihinde demiş ki: herkesin tuttuğu telekoma... telekom mouse ve klavye isine girer yakinda..[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 löeaynn yapın artık şu kabloyu telekom[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Class:Sorcerer Speciality:Flame Main Weapon:+7/56 Flame Wizard Staff Server:Xigenon Level:4x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 256k adsl .. su anda 6.82kbps ile cekiyorum once monitore , sora modemime kafa atmamak icin zor tutuyorum kendimi...[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 hala bir gelişme yok 2 gun oncesınden daha iyi - 2kb/sn den 6 kb/sn- ama bu bole olmaz tam bayram uzerı.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 beter ol TT bizden beter ol,iki saattir sitelere giremiyorum buraya zor ulaştım msn açılmıyor hiç birşey yapamıyorum kesin hızım bytelerde dolaşıyor.Yandaki o bold,italic resimlerini bile 1er dakikada açıyor...ne diim..[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 benimde berbat durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 İkileme [Bu mesaj Freya tarafından 18 Ocak 2005 17:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 seninki baya bi kötüymüş freya yaw.. başka bi sorun olmasın bulundupum yere özel?[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 22 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 256 adsl ventrilodan bile 2k ping alıyorum, dünden daha beter durumda şu anda, dün bir ara 300 pinglere düşmüştüm[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar