Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu anda yurt dışı bağlantı durumu?

tunch

Öne çıkan mesajlar

C:Documents and Settingsping www.yahoo.akadns.net

32 bayt veri ile www.yahoo.akadns.net [68.142.226.39] 'ping' ediliyor:

68.142.226.39 cevabı: bayt=32 süre=1213ms TTL=47
68.142.226.39 cevabı: bayt=32 süre=1226ms TTL=47
68.142.226.39 cevabı: bayt=32 süre=1226ms TTL=47
68.142.226.39 cevabı: bayt=32 süre=1218ms TTL=47

68.142.226.39 için Ping istatistiği:
Paket: Giden = 4, Gelen = 4, Kaybolan = 0 (0% kayıp),
Mili saniye türünden yaklaşık tur süreleri:
En Az = 1213ms, En Çok = 1226ms, Ortalama = 1220ms
Sosyal ağlarda paylaş

said:
canerg, 16 Ocak 2005 23:31 tarihinde demiş ki:
Şimdi olay şu Türkiyenin toplam 8.8GB çıkışı. 16:30 gibi 3GB oluyor. Bütün türkiyenin sorunu bende sorun yok diyenler surfcular v.b. İç hatlarda kesinlikle bir sorun yok. Uydusu olan İnternet servis sağlayıcılarının abonelerinde az bir yığılma görünüyor. yurtdışı çıkışları Bu adres sizi birazda olsa bilgilendirebilir.Uydularda sorun yok. Yeni gelen italya hattıda kopmasa idi bu denli sorun yaşanmadı hadi hayırlısı alternatif hatları 3 güne devreye sokarlar.Kabloda 7 güne kalmaz tamir edilir. Yurtdışı cıkışlarıda 10GB olur.

Nasıl yazış.. 8.8gigabit değil terrabitdir. aradaki fark baya! fazla sanıyorum.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish MannerDefence Officer
I kill two dwarves before i kill two dwarves
And then i kill two more..

Sosyal ağlarda paylaş

En başından beri yurtiçi etkilenmedi tamamen yurtdışı ile olan bir sorun. Asya, avrupa, ve amerika 3 kıtayada ulaşımda geçikme war, kimi kısım 650 cıvarı iken kimi kısım 2000ms. Geç saatlerde 400mslere inicek görüşündeyim.

Bana sorarsanız neden bu kadar kasıyor diye sevgili telekom vermiş 256 ADSL. Çıkışta fena değil, fakat böle durumlarda P2P programının portlarını iplerden kapatmalıdır diye düşünüyorum. 1 Hafta çalışmasın P2P programları. İnternetimiz düzgün çalışssın 1 hafta film çekmeden durucak insalar vardır heralde.

Pirvan @ Sende şu basit terimleri öğrensen fena olmaz komik duruma düşüyorsun.[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
-Aeris-, 15 Ocak 2005 09:53 tarihinde demiş ki:
Spastikmisin dostum ya?
Bi defol...
Sosyal ağlarda paylaş

Harikasın Dalamar...

:)

Bu arada arkadaşlar, siz oyun oynayamıyoruz diye küfrediyorsunuz da... Bu sorun yarına kadar komple çözülmezse, iş sektöründe ne kadar büyük hasara yol açacak farkında değilsiniz. Benim için bile büyük bir darbe olacak... Yurtdışı finans piyasalarıyla ilgileniyorum... İnterneti bu ve benzeri amaçlarla kullanan binlerce insan var Türkiye'de... Ciddi bir pazar var...

Bende mmorpg oynuyorum, ama emin olun sizin oyun zevkinizin yok olduğunda edeceğiniz küfürlerin kat ve kat fazlasını etmesi gereken, para kaybeden insanlar var/olacak........

Aklımdayken, Allah yedek hatları(tabi böyle birşey gerçekten varsa??!!) bir an önce devreye almayan telekomu nasıl biliyorsa öyle yapsın... Amin....[signature][hline]Profocio Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

Sağol eno :) Ben asla bu olayın bayramdan sonraya kadar olacağını zannetmiyorum :( Alternatif bir hat olduğunada inanmıyorum... Ttnet özelleşmedikçe biz bunları çekmeye devam edicez... Tekelin olduğu yerde vurdumduymazlık hat safadadır... En büyük örneği zaten ttnet...[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır.
[/b]
Wow:Hordish Manner Hellnar - Orc Shaman
Zincirim biraz kopuk , rahatsızlık verirsem hoş görülsün :)
Sosyal ağlarda paylaş

millet her eve 100mbit bağlantı diye grev yapar bizde 8 gblık dandirik kablo kopar felç oluruz :( başka hangi ülkede var böle olay (adam gibi ülkelerden bahsediom afganistan demeyin ltf :) )[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E
Name:RocknCoke
Speciality:Mage
Server:Xigenon
Level:3x
Np:100
Clan:PaticiK
Nationality:Orc

Sosyal ağlarda paylaş

alternatif yok hemen yeni anlaşma yapıcaklar 3-5 günlük anlaşma olmuyor biliyorsunuz. Bundan önce koptuğundada böle olmuştu. Yeni hatlar+ kopan (onarılınca) toplam 10GB ı geçer diye düşünüyorum msler değişmezde yığılmayı önler..[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
-Aeris-, 15 Ocak 2005 09:53 tarihinde demiş ki:
Spastikmisin dostum ya?
Bi defol...
Sosyal ağlarda paylaş

İsrail'de bile 10mbit = 70$

said:
rockncoke, 17 Ocak 2005 01:25 tarihinde demiş ki:
millet her eve 100mbit bağlantı diye grev yapar bizde 8 gblık dandirik kablo kopar felç oluruz :( başka hangi ülkede var böle olay (adam gibi ülkelerden bahsediom afganistan demeyin ltf :) )
[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...