stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ben istanbul-bostanci turkiye ici 26 lı download ediyorum.kazaaa dc++ download.com yani yabaci hostlardan 3kb ile download[signature][hline]S.Wraith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ms diye bişi duymadınız mı siz hey allahım[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop -Aeris-, 15 Ocak 2005 09:53 tarihinde demiş ki: Spastikmisin dostum ya? Bi defol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteppenWolf Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 yurt dışı downloadum 0.8kb'a düştü (ist.bevler) rezillik ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 günün yoğun saatlerinden birisinde tekrar bakıyoruz ve kafayı yiyoruz http://www.multiphp.net/?page=network[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 kablo koptugundan beri baglanti düzelmedi. bıktım bu telekomdan. yeter be! göztepe/istanbul adsl 256k[signature][hline]Arinna - Ranger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Gene gitmis abi bu periyodik olarak falanmı gidiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteppenWolf Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 kablo kopmasının nedeni maalesef ilkel bir balıkçılık olan; "trol". adamlar büyük ağlarla deniz dibini tarıyorlar ve dipte ne varsa alt üst ediyorlar. bu hayvanlar hem balık yuvalarını alt üst edip balıkçılığı öldürüyorlar hem de artık dipte ne varsa (fiberoptik kablo vs) paramparça ediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 oof of şu işi denizaltı kablo yerine daha güzel bişilere çevirmeden her tatilimiz böle geçicek türkiyede galba[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Downloadda sorun yok paket kaybı oluyor.MS ler yüksek..[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop -Aeris-, 15 Ocak 2005 09:53 tarihinde demiş ki: Spastikmisin dostum ya? Bi defol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ülkemden utanıyorum 12gün=kablo yapılamadı.[signature][hline]S.Wraith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: SteppenWolf, 27 Ocak 2005 12:58 tarihinde demiş ki: kablo kopmasının nedeni maalesef ilkel bir balıkçılık olan; "trol". adamlar büyük ağlarla deniz dibini tarıyorlar ve dipte ne varsa alt üst ediyorlar. bu hayvanlar hem balık yuvalarını alt üst edip balıkçılığı öldürüyorlar hem de artık dipte ne varsa (fiberoptik kablo vs) paramparça ediyorlar nasıl ağlarmış bunlar kepçe ilemi dalıyorlar su altına[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Arkansis, 27 Ocak 2005 11:02 tarihinde demiş ki: günün yoğun saatlerinden birisinde tekrar bakıyoruz ve kafayı yiyoruz http://www.multiphp.net/?page=network Şimdilik daha iyi bağlantı ama hala işkence, eskiden bağlanamıyodum, artık bağlanıyorum hiç olmazsa..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Yeni Haber[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop -Aeris-, 15 Ocak 2005 09:53 tarihinde demiş ki: Spastikmisin dostum ya? Bi defol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bu haber 1 haftalık :)[signature][hline]S.Wraith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 offf sıfıra inmek üzere bağlantı[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Bu bayram tatili falan diyor, nasıl güncel bir haber ki? Bu telekom nasıl bir "şirket" yahu, açıklama yapar bari insan. Dibe vurmuş durumda, dial-up valla daha hızlıydı, kafayı duvarlara vuruyorum. Ne zaman düzelecek kesin bilgi yok mu?[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteppenWolf Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: -------------------------------------------------------------------------------- SteppenWolf, 27 Ocak 2005 12:58 tarihinde demiş ki: kablo kopmasının nedeni maalesef ilkel bir balıkçılık olan; "trol". adamlar büyük ağlarla deniz dibini tarıyorlar ve dipte ne varsa alt üst ediyorlar. bu hayvanlar hem balık yuvalarını alt üst edip balıkçılığı öldürüyorlar hem de artık dipte ne varsa (fiberoptik kablo vs) paramparça ediyorlar -------------------------------------------------------------------------------- nasıl ağlarmış bunlar kepçe ilemi dalıyorlar su altına evet aynen öyle. yanlarında büyük ağırlıklar olan kepçe şeklinde deniz dibini tarayan büyük ağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Şuan internet bitmiş gibi 8 le download yapabilorum sapıttı gene tt[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 yurt ici down yurt dısı down download down game down tatil down öss up[signature][hline]S.Wraith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Evet yurtiçi bile gitti. İyi bari ÖSSçülere yarıyorsa, benim de finallerim var, yarınki finale çalışmak yerine bilgisayar mı oynasam diye düşünüyorum. Zararlı bu ADSL[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ya benim anlamadığım bu fiber optik kabloların etrafı kevlar shield'le kaplıdır.bunu koparmayı nasıl başarıyolar anlamıyorum?[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: SteppenWolf, 27 Ocak 2005 16:39 tarihinde demiş ki: evet aynen öyle. yanlarında büyük ağırlıklar olan kepçe şeklinde deniz dibini tarayan büyük ağlar. pes artık kablolarıda birşeyin içinden geçirsinler bundan sonra balıkçıların gazabına uğruyoruz[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Bence bütün paticik toplanıp balıkcıların a. koyalım[signature][hline]S.Wraith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ben varım.. bunun sorumlusu gerçekten balıkçılarsa[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Telekoma kafam g...... töbe ya ne biçim net bu[signature][hline]...Techno Cocaine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar