Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İtem fiyatları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hangi itemin ne kadar olacagini belirlemek icin o item scriptinin icinde VALUE die bi yer var mesela VALUE=5000 5 k oluo ama tam olarak 5 k olmuo deisio biraz vergi gibi bisi :) 6250 filan olabilir ama valuedan ayarliyabilirsin
Mesaj tarihi:
said:
erencan31, 11 Şubat 2005 16:13 tarihinde demiş ki:
bide dielim yoq ben direk VALUE=xxx yazsam olurmu???

hönk ? xxx kalmıyacak yalnız :)[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock:

www.dragonslayerz.net

[Bu mesaj Chosen tarafından 11 Şubat 2005 16:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
oha ciddimisin!? eheuheueheheuhe :lol:[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
Horus yanlış bilgi verme 65k olayı bunlarla alakalı değil.
İstediğiniz fiyatı verebilirsiniz.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
neden bu düzen böyle,neden herkes sahte?

Mesaj tarihi:
65000gp ?? evler nasil satiliyor ?[signature][hline]Eğer herkes dost sandığı kimselerin birde kendi arkasından söylemiş olduklarını duysaydı, dünyada dost kalmazdı
Hiç kimse başarı merdivenlerini elleri cebinde tırmanmamıştır./S. Keth Moorhead
Sahip olmadigi seylere üzülmeyen ve sahip olduklarina sevinen, akilli bir insandir.../Epictetos
Yerinde söz söylemesini bilen, özür dilemek zorunda kalmaz.../F. Sultan Mehmet
Yasami seviyor musun? Öyleyse zamani harcama, çünkü yasamin yapildigi madde zamandir./Benjamin Franklin
Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir./Eflatun
Hiçbir düs onu olagan kilan yasamdan daha güzel olamaz./Elazar Benyoetz
Acinmaktansa kiskanilmak daha iyidir./Heredot
Düsman isterseniz, dostlarinizi geçmeye çalisiniz. Dost isterseniz, birakin, dostlariniz sizi geçsin./La Rochefoucauld
Yaşamadıklarını Yaşatmak İsteyenler Başarılı Olamazlar.
Ermeydanında yenenin anlından öpesim gelir, Arkadan çelme takanın yüzünü tüküresim gelir./Bayram Tunca
Mesaj tarihi:
belirli bir fiyatin uzerindeki esyalar sendeki gibi gozukuyordu.[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997
a.k.a Vikont De'valmont
Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim!
Mesaj tarihi:
said:
erencan31, 12 Şubat 2005 14:04 tarihinde demiş ki:
provisoner a blessdeedi ekledim fiyatını 1m yapdım ama wendorda 1gp olarak gozukuo ???

value=1m yapmadın insallah :p
tamam şaka
bilmiyorum hiç satmadım öyle bişey :)

value'da yazan değere %15 vergi ekleniyo ona göre
Mesaj tarihi:
taz kazikcimisin lol, kdv'ler %8 dustu haberin yogh galiba? :p[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997
a.k.a Vikont De'valmont
Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim!
Mesaj tarihi:
house scpına bakdım bi castleyi 4600000 olarak yazdım ben mi yanlıs yazıorum diyerekden oraya kopyaladım ama ne yaparsam yapaım olmadı bide 1gp oluo yane 5k faln yapsamda olmuo scp bi sorun war herhalde[signature][hline]
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...