erencan31 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 vendordaki itemlerin fiyatlarını nerden ayarlıyoruz acaba yardımcı olurmusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 hangi itemin ne kadar olacagini belirlemek icin o item scriptinin icinde VALUE die bi yer var mesela VALUE=5000 5 k oluo ama tam olarak 5 k olmuo deisio biraz vergi gibi bisi :) 6250 filan olabilir ama valuedan ayarliyabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 scroll'un olduğu scripte gideceksin Value=xx kısmını değiştireceksin[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erencan31 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 allh razı ossun wllha kafayı yiyecekdim :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erencan31 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bide dielim yoq ben direk VALUE=xxx yazsam olurmu??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Olur[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: erencan31, 11 Şubat 2005 16:13 tarihinde demiş ki: bide dielim yoq ben direk VALUE=xxx yazsam olurmu??? hönk ? xxx kalmıyacak yalnız :)[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net [Bu mesaj Chosen tarafından 11 Şubat 2005 16:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walwars Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 cok saol yoqsa ben xxx die bırakcamdım allh sendenrazı ossun gardeş[signature][hline]aZimmLe ZıÇanNN BeToNu DeLeR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 oha ciddimisin!? eheuheueheheuhe :lol:[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: walwars, 11 Şubat 2005 21:34 tarihinde demiş ki: cok saol yoqsa ben xxx die bırakcamdım allh sendenrazı ossun gardeş haaaa msg sahibi kim bu arada ? *ups*[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erencan31 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 walwars da benim erencan31 de benim bi yanlıslık oldu erencanla girecegime walwarsla girmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Horus- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 erencan31 yanlız 65000gp den fazla fiyat yaparsan olmayabilir...[signature][hline]*!nabzini control eder* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Horus yanlış bilgi verme 65k olayı bunlarla alakalı değil. İstediğiniz fiyatı verebilirsiniz.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. neden bu düzen böyle,neden herkes sahte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 65000gp ?? evler nasil satiliyor ?[signature][hline]Eğer herkes dost sandığı kimselerin birde kendi arkasından söylemiş olduklarını duysaydı, dünyada dost kalmazdı Hiç kimse başarı merdivenlerini elleri cebinde tırmanmamıştır./S. Keth Moorhead Sahip olmadigi seylere üzülmeyen ve sahip olduklarina sevinen, akilli bir insandir.../Epictetos Yerinde söz söylemesini bilen, özür dilemek zorunda kalmaz.../F. Sultan Mehmet Yasami seviyor musun? Öyleyse zamani harcama, çünkü yasamin yapildigi madde zamandir./Benjamin Franklin Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir./Eflatun Hiçbir düs onu olagan kilan yasamdan daha güzel olamaz./Elazar Benyoetz Acinmaktansa kiskanilmak daha iyidir./Heredot Düsman isterseniz, dostlarinizi geçmeye çalisiniz. Dost isterseniz, birakin, dostlariniz sizi geçsin./La Rochefoucauld Yaşamadıklarını Yaşatmak İsteyenler Başarılı Olamazlar. Ermeydanında yenenin anlından öpesim gelir, Arkadan çelme takanın yüzünü tüküresim gelir./Bayram Tunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erencan31 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 provisoner a blessdeedi ekledim fiyatını 1m yapdım ama wendorda 1gp olarak gozukuo ???[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 belirli bir fiyatin uzerindeki esyalar sendeki gibi gozukuyordu.[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: erencan31, 12 Şubat 2005 14:04 tarihinde demiş ki: provisoner a blessdeedi ekledim fiyatını 1m yapdım ama wendorda 1gp olarak gozukuo ??? value=1m yapmadın insallah :p tamam şaka bilmiyorum hiç satmadım öyle bişey :) value'da yazan değere %15 vergi ekleniyo ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 taz kazikcimisin lol, kdv'ler %8 dustu haberin yogh galiba? :p[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erencan31 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 house scpına bakdım bi castleyi 4600000 olarak yazdım ben mi yanlıs yazıorum diyerekden oraya kopyaladım ama ne yaparsam yapaım olmadı bide 1gp oluo yane 5k faln yapsamda olmuo scp bi sorun war herhalde[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erencan31 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 [spo1=erencan31]erencan31[/spo] [Bu mesaj erencan31 tarafından 27 Şubat 2005 00:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: erencan31, 27 Şubat 2005 00:54 tarihinde demiş ki: [spo1=erencan31]erencan31[/spo] [Bu mesaj erencan31 tarafından 27 Şubat 2005 00:57 tarihinde değiştirilmiştir] bu nedir acaba?[signature][hline]| VAV Ultima Online | Oxygen10line Forumları | Mail/MSN: [email protected] , my master The Coder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Des Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar