Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Yanındakinin giyinişi güzel ama surat yok be hacı.[signature][hline]Allah kahr bela..
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 öldüm bittim bittim ben[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 şu konunun ismi orange country olarak değiştirilse her seferince oc yazını görünce tepki veriom otomatik :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 :P Ortamcı Cemal.[signature][hline]Allah kahr bela..
Eraqrest Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 -Why aren't you dressed?! -I'm not going. -Why aren't you dressed?! -I'm not going. -C'moooon -No. -Why aren't you dre.. Oh gimme a break! -... Bu ne ya? :)[signature][hline]Hayat sövmeyince de güzel. [Bu mesaj Eraq tarafından 01 Ekim 2004 21:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Harbi o dialog ne?[signature][hline]Allah kahr bela..
Eraqrest Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Abi herkes tutturdu "ben gitmiyom!" "ben de! ben de!" diye. Koptum ya çok komik geldi :D Ayrıca Anna Stern nedir böyle? *! Tapınır *[signature][hline]Hayat sövmeyince de güzel. [Bu mesaj Eraq tarafından 01 Ekim 2004 21:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 İzleyemiyorum neyse akşama anlarım zaten.[signature][hline]Allah kahr bela..
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ya summer'ın baloda giydiği o şey neyddi öle kola kustum bi an:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Logan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ya summer'ın neresi güzel bir anlayamadım gitti. ne buluyorsunuz o hatunda taş gibi marissa varken allahaşkına?
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Bence de marissa daş gibi.. Summer gibi bodur esmer ve balık etli kız evinizin önünde kuyruğa sokarım.. Bi sürü var bunlardan.[signature][hline]Allah kahr bela..
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 marissa taş? suratı çok tatlı kabul ediyorum ama summer daş![signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 boy var vücut var..[signature][hline]Allah kahr bela..
Faust Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Seth kendini aştı... Çok iyi, çok iyi...[signature][hline]how much longer?
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 kiz tatile gidiyormus. tam seth e goreydi halbuki. prenses monoke ":)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 summer bırakılırmı yaw :-?[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Logan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 seni de biri o kadar eksin sadece 1 gece için istemeyerek kullanacak olsun bakalım naparsın o zaman. hatun ne kadar güzel olursa olsun farketmez (hoş summer bence hiç taş bir hatun değil ama)..
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: Gabe_Logan, 01 Ekim 2004 23:30 tarihinde demiş ki: seni de biri o kadar eksin sadece 1 gece için istemeyerek kullanacak olsun bakalım naparsın o zaman. hatun ne kadar güzel olursa olsun farketmez haha görrüm seni...deniz akkaya bir geceliğine kullanmak istesin seni:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Eraqrest Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: Dojorel, 01 Ekim 2004 22:57 tarihinde demiş ki: kiz tatile gidiyormus. tam seth e goreydi halbuki. prenses monoke ":) Ee Seth de tutturuyordu zaten Tahiti Tahiti diye. Kesin beraber giderler.[signature][hline]Hayat sövmeyince de güzel.
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 sanmiyorum. seth in `loser` aurasini dagitmazlar bukadar cabuk bence. o degilde, dizinin jenerik muzigini her duydugumda depresiflesiyorum nedense, bak onlar california da neler yapiyolar falan gibi.. oyle iste.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 abi o deilde 100k dolar borç dedi gidesim geldi california ya birine dicem abi şıkıstım para lazım fln diye
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 kucuk emrah artik ortamci cemal oldu iste dedigimiz gibi giderek alisiyo[signature][hline]Silence in the studio!
Logan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 said: Maedhros_Laorx, 01 Ekim 2004 23:52 tarihinde demiş ki: said: Gabe_Logan, 01 Ekim 2004 23:30 tarihinde demiş ki: seni de biri o kadar eksin sadece 1 gece için istemeyerek kullanacak olsun bakalım naparsın o zaman. hatun ne kadar güzel olursa olsun farketmez haha görrüm seni...deniz akkaya bir geceliğine kullanmak istesin seni:D valla sadece bir gecelik dans için gelse ve yanımda başka biri olsa reddederim nolacak :). bir kere yanındakine ayıp olur, değil mi?
Truwan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 said: Gabe_Logan, 02 Ekim 2004 12:20 tarihinde demiş ki: said: Maedhros_Laorx, 01 Ekim 2004 23:52 tarihinde demiş ki: haha görrüm seni...deniz akkaya bir geceliğine kullanmak istesin seni:D valla sadece bir gecelik dans için gelse ve yanımda başka biri olsa reddederim nolacak :). bir kere yanındakine ayıp olur, değil mi? Yanimdakine ayip olucak die Deniz Akkayayi kaçirmam açikçasi:). Isterse beni kullanilmis bir mendil gibi atsin komaz bir geceden sonra.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
eldar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 şimdi bunlar high society olarak tanıtılıyor bize fakat konuştukları rakamlar komik kalıyor, biri 100k dolar borç aldı,bu abartıldıkça abartıldı 100k nedir ki o şartlarda.Bir diğerinin bütün birikimi 250k falan avrupa jet sosyetesinin yanında halt etmiş bu oc ciler avrupa'da 100000 dolar bir gecede harcanır.
Öne çıkan mesajlar