Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Yanındakinin giyinişi güzel ama surat yok be hacı.[signature][hline]Allah kahr bela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 öldüm bittim bittim ben[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 şu konunun ismi orange country olarak değiştirilse her seferince oc yazını görünce tepki veriom otomatik :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 :P Ortamcı Cemal.[signature][hline]Allah kahr bela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 -Why aren't you dressed?! -I'm not going. -Why aren't you dressed?! -I'm not going. -C'moooon -No. -Why aren't you dre.. Oh gimme a break! -... Bu ne ya? :)[signature][hline]Hayat sövmeyince de güzel. [Bu mesaj Eraq tarafından 01 Ekim 2004 21:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Harbi o dialog ne?[signature][hline]Allah kahr bela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Abi herkes tutturdu "ben gitmiyom!" "ben de! ben de!" diye. Koptum ya çok komik geldi :D Ayrıca Anna Stern nedir böyle? *! Tapınır *[signature][hline]Hayat sövmeyince de güzel. [Bu mesaj Eraq tarafından 01 Ekim 2004 21:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 İzleyemiyorum neyse akşama anlarım zaten.[signature][hline]Allah kahr bela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ya summer'ın baloda giydiği o şey neyddi öle kola kustum bi an:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ya summer'ın neresi güzel bir anlayamadım gitti. ne buluyorsunuz o hatunda taş gibi marissa varken allahaşkına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Bence de marissa daş gibi.. Summer gibi bodur esmer ve balık etli kız evinizin önünde kuyruğa sokarım.. Bi sürü var bunlardan.[signature][hline]Allah kahr bela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 marissa taş? suratı çok tatlı kabul ediyorum ama summer daş![signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 boy var vücut var..[signature][hline]Allah kahr bela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Seth kendini aştı... Çok iyi, çok iyi...[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 kiz tatile gidiyormus. tam seth e goreydi halbuki. prenses monoke ":)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 summer bırakılırmı yaw :-?[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 seni de biri o kadar eksin sadece 1 gece için istemeyerek kullanacak olsun bakalım naparsın o zaman. hatun ne kadar güzel olursa olsun farketmez (hoş summer bence hiç taş bir hatun değil ama).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: Gabe_Logan, 01 Ekim 2004 23:30 tarihinde demiş ki: seni de biri o kadar eksin sadece 1 gece için istemeyerek kullanacak olsun bakalım naparsın o zaman. hatun ne kadar güzel olursa olsun farketmez haha görrüm seni...deniz akkaya bir geceliğine kullanmak istesin seni:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: Dojorel, 01 Ekim 2004 22:57 tarihinde demiş ki: kiz tatile gidiyormus. tam seth e goreydi halbuki. prenses monoke ":) Ee Seth de tutturuyordu zaten Tahiti Tahiti diye. Kesin beraber giderler.[signature][hline]Hayat sövmeyince de güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 sanmiyorum. seth in `loser` aurasini dagitmazlar bukadar cabuk bence. o degilde, dizinin jenerik muzigini her duydugumda depresiflesiyorum nedense, bak onlar california da neler yapiyolar falan gibi.. oyle iste.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 abi o deilde 100k dolar borç dedi gidesim geldi california ya birine dicem abi şıkıstım para lazım fln diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 kucuk emrah artik ortamci cemal oldu iste dedigimiz gibi giderek alisiyo[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 said: Maedhros_Laorx, 01 Ekim 2004 23:52 tarihinde demiş ki: said: Gabe_Logan, 01 Ekim 2004 23:30 tarihinde demiş ki: seni de biri o kadar eksin sadece 1 gece için istemeyerek kullanacak olsun bakalım naparsın o zaman. hatun ne kadar güzel olursa olsun farketmez haha görrüm seni...deniz akkaya bir geceliğine kullanmak istesin seni:D valla sadece bir gecelik dans için gelse ve yanımda başka biri olsa reddederim nolacak :). bir kere yanındakine ayıp olur, değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 said: Gabe_Logan, 02 Ekim 2004 12:20 tarihinde demiş ki: said: Maedhros_Laorx, 01 Ekim 2004 23:52 tarihinde demiş ki: haha görrüm seni...deniz akkaya bir geceliğine kullanmak istesin seni:D valla sadece bir gecelik dans için gelse ve yanımda başka biri olsa reddederim nolacak :). bir kere yanındakine ayıp olur, değil mi? Yanimdakine ayip olucak die Deniz Akkayayi kaçirmam açikçasi:). Isterse beni kullanilmis bir mendil gibi atsin komaz bir geceden sonra.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 şimdi bunlar high society olarak tanıtılıyor bize fakat konuştukları rakamlar komik kalıyor, biri 100k dolar borç aldı,bu abartıldıkça abartıldı 100k nedir ki o şartlarda.Bir diğerinin bütün birikimi 250k falan avrupa jet sosyetesinin yanında halt etmiş bu oc ciler avrupa'da 100000 dolar bir gecede harcanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar