MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 luke zaten adam dakka 90da topu degajla saha dışına attı çok ilginç bişi çıktı ortaya. ama Haileyin striptiz yapması bence çok saçmaydı. tamam harbiden güzel hatun da charity olayları falan zaten kazanıyordu para diye hatırlıyorum. Summera gelince...Summer gene her bölüm olan erkeklere yavşamasını yaptı açıkıçası artık hiçbirşey demiyorum. Seth öküzü de hala mal mal bakıyo kızın arkasından...ciddi olarak "Gögüs" haline geldi hatun:)(aslında biraz da "bitch"lik içermiyor değil:))[signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le...
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 evet luke cok degisken, oc'de konser olan bir bolum vardi luke'un moronlugunun tavana vurdugu hehe[signature][hline]taze bitti.
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 orange county?? *!ewww*!!! :D[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
arcane Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 luke nası bi hayvandır ya ilişkimi bitirdim falan der insan haha bu arada OC bi başka emrah geyiğine noktayı koydu: Marissa yetiş eheh..[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon
Way Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ayni olay angel da basima gelmisti canım kıllık yapmak istedi yazıyorum.. fizban lutfen spoiler verme diziden aldıgım zevk kacıyo..
Way Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 aynı seyi bende yazmıstım angel topic inde ama milletin zevki kaciyomus bole en ufak bilgide..
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 zaten önceden izleyenlerin %90'ı önümüzdeki bölüm müthiş dio:D[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bana da soran oldu "lan bu dizi izlenir mi?" diye, gecistirdim ama dusunmedim degil neden izliyorum ben bunu diye. reklami cok iyi yapildi heralde. :p[signature][hline]taze bitti.
Eraqrest Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Beğenmedim ya. Anna gittiğinden beri sürekli bir düşüş var kalitede! Anna'yı isteriz! :hrr: said: arcane, 12 Şubat 2005 02:04 tarihinde demiş ki: Marissa yetiş eheh.. Ahuehehahhaeuhaehe :D :D :D Yuh ya yuh yuh muhahahaha[signature][hline]horacegoesskiing, 14 Ocak 2005 18:48 tarihinde demiş ki: iki şey söylicem. birincisi kargaya yavrusu şahin görünürmüş, ikincisi kedi g..ünü görmüş ben bu yaradan ölürüm demiş. :) evet bu kadar. [Bu mesaj Eraq tarafından 12 Şubat 2005 04:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Creel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Way, 12 Şubat 2005 02:25 tarihinde demiş ki: ayni olay angel da basima gelmisti canım kıllık yapmak istedi yazıyorum.. fizban lutfen spoiler verme diziden aldıgım zevk kacıyo.. said: Way, 12 Şubat 2005 02:34 tarihinde demiş ki: aynı seyi bende yazmıstım angel topic inde ama milletin zevki kaciyomus bole en ufak bilgide.. hehe eedd fizzz yapmaaa böleee "milletin" zevki kacio :P ne diolardi psikolojide "pozitif yönlendirme" "negatif yönlendirme" negatif yönlendirmeler kötü olyo :P yani dizi cok "*oktandi" cok göze batarken "süperdi" o kadar göze batmio :P burdan yola cikarsak çifte standart ousturarak "pozitif" elestiriler o kadar da kötü deildir :P ama buna ragmen yapilmamasi daha iyi :P daha öncede söledigimiz gibi :) diziyi izleme olayina gelince.. başlarda ilk 2-3 bölümü izlememiştim ben cok "dawson" bi dizi bu nie izliyim diodum arkadaslar paso anlatinca yanimda bi izliyim lan dedim o günden beri kacirmiyom hatta bazı bölümlerin tekrarini izlemek icin işten izin aldigim (cumartesi 15.00 matinesi :P) günler bile oldu :P son bölümde yine marissa cok güzel gözüktü, bana nolyosa son iki bölümde marissaya bi hayranlikla bakar oldum o kurbaga bakislari yok ondanmidir nedir bilmiom.. luke hiar ötesi bi varlik oldugunu tescilledi artik.. ryanla marissanin sonaki bölümde birlesecegini düsünüom dizi başlamadan önceki "sırada o.c" hedesindede gözüktügü üzre marissa ve ryan yine beraberler.. paris hilton mu gözükmek istedi dizide yoksa yönetmenmi gözükmesini istedi onu merak ettim :) gidipde sethe asılmasi süprisdii :) haileyin striptiz yapmasi banada sacma geldi o kadar güzel kız yapacak baska bi iş mutlaka bulur yav die düsünmekteyim.. [signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" "Angel: Well, personally, I kind of want to slay the dragon. Let's get to work." [Bu mesaj Creel tarafından 12 Şubat 2005 10:28 tarihinde değiştirilmiştir]
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 "motherfucker luke" rofl! ya o kadar da güzel bir bölüm degildi, gectighimiz bölümlerden sonra özellikle, marisssa-ryan olayı gariğp bir duruma girdi walla[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 marissa aslında pişman o kararı verırkende cok zorlandı ama yine kopamıyo ryan dan.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 cok guzel kurmuslar cunku karakterleri. herkes birseyler buluyor.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ya bu luke ne kadar salak sanki julie dese ryan anlamıcak salak gitti bi de cooper filan dedi ufff moron ya !! onun dışında paris mükemmeldi!!!!!!! ıyyy dedi ya bi yerde yerim ben onun ağzını :D[signature][hline]Resistance is futile
cenavar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 merak etmeyin coop ın kız kardeşi biraz daha buyusun onunladasevişecek çunku u fak kız acayip bakıyo luke a:D[signature][hline]-Emrah koş anani zi..yolar ---Merak etme kedidir o kedi
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Abartmayalım beyler komik değil..[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 dün izleyememiştim, bugün tekrarını izlerim dedim. başlamasına son 2-3 dk kala 400 metrelik bi deparla eve koştum tekrarına yetiştim! dizi iyice sinirlerimi bozmaya başladı. ne kadar kötü şey varsa her birinden bi örnek çıktı dizide, özellikle bu son bölümle birlikte. hailey, senaryoda böyle bi atraksiyona hiç gerek olmamasına rağmen kötü yola düşmüş olarak karşımıza çıktı. summer saçma bi şekilde, grady bridges denen herifin gerçek amacını göremedi. gerizekalı falan olmak lazım bunun için be. julie, artık sınırları zorluyo. yaptığı "hede"yi geçtim (artık alıştık julie nin bu haline zaten), luke la son konuşmasından sonra anında caleb a program yapalım diye telefon açtı! öehhh be kadın amma yüzsüzsün! luke zaten tam bi hayvan. birbirinden fena iki tane hayvanlık yaptı. birincisi julie ile ilişkilerini bitirmek hakkında konuşmaya gitmişken bile "hadi bi son dakka golü daha atiyim" dedi, sonuçta konuşamadı olayı. ikincisi daha da hayvan; ulan insan arkadaşının evine girer girmez "heüüee bunla yatmayı bıraktım artık ben olm ehüehe" der mi, hadi ona neyse "JULİE COOPER'LA ŞEETMEYİ BIRAKTIM ARTIK" ne ulan?! be öküz yine mahvettin olayları. marissa bu olayı da duydu ya, bence intihar etmesi falan yakındır yani. paris hilton öehh dedirti bana tv başında: "beni ara..."[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Elandir Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 arkadaşlar bence dizi manyak cnbc-e deki en kaliteli dizilerden biri hele birde marissa yok mu bitiyorum.Ben o ryan oın yerinde olcan o kızı kıramıyım onu kıracagıma kafamı kırarım..
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 abi tek anlamadığım bunlar 16 yaşında nasıl araba kullanıp şehirler arası yol gidiyolar?
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Amerika'da o yaşta alıyolar ehliyeti. Eskisi kadar komik depğil artık dizi, sıkmaya başladı yavaştan.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Bloodscalp, 12 Şubat 2005 19:59 tarihinde demiş ki: abi tek anlamadığım bunlar 16 yaşında nasıl araba kullanıp şehirler arası yol gidiyolar? oradaki stajyer öle oluo LOL[signature][hline]Resistance is futile
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: aktiftablet, 12 Şubat 2005 20:24 tarihinde demiş ki: Amerika'da o yaşta alıyolar ehliyeti. Eskisi kadar komik depğil artık dizi, sıkmaya başladı yavaştan. cih cih cih[signature][hline]Resistance is futile
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 yok iyiydi bence ama farkı oncekılere gore eglence faktoru daha azdı malum buyukanne durumundan.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Peradur Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 marissa beni oldurucek, kızın ryan icin yapmadıgı kalmadıı; ryanda hala tık yok.ryanı atsınlar o diziden, ben geliyoooruummmm
jankis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 idare bi bölümdü niye az heyecanlı olduğunu da mephinx sölemiş zaten ;)[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Öne çıkan mesajlar