Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

O.C.

jankis

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
seth'in içinde birşeyler kaldı ama resmen. anna kalbi kırık ayrıldı, üzüldüm. giderken summer'dan çok daha hoş gözüktü nedense gözüme..
Mesaj tarihi:
yya bence annanın gitmesi dışında çok gereksiz bi bölümdü. theresaya zaten alışamamıştım bi de üstüne üstlük ryan eddie denilen elemandan dayak yiyince oh iyi oldu dedim ve theresa gitti iyi oldu:) ya ama anna gitmeseydi yaa ağlayacaktım nerdeyse kız giderken tamam seth e yakışmıyordu bana göre ama genede başka birileri ayarlanabilirdi diziden. ya çok ilginçtir geçen bölüm Jamesle Haileyi görmüştük beraber. bugünkü bölümde Hailey'im canım benim çıkmadı ortaya nerede bu kız?[signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le...
Mesaj tarihi:
hailey gelicek en azından benim anladığım o şekilde,birde dizi başlamadan önceki az sonrada,sanırım bir sonraki bölümden birşeyler gösterdiler
[spo1=Az sonra]Luke ryana biz julie ile yatıyoruz diyor,arkasından da evden dışarı marissa şok olmuş bir şekilde dışarı çıkıyor[/spo]
Mesaj tarihi:
ryan a vals gösterdigi bölümde bambaşka bir sempati ile geldi

ne biliim başka birisi gitse o kdar üzülmem herhalde[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
where is hareket, there is bereket paticiklerim.

Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
Güzel bölümdü. Ryan gene dayak yedi ohh ama annanın gidi$i cok üzücüydü.ke$ke gitmeseydi ya :(
Bu arada dizinin sonunda calan parcanın adını bilen var mı?
Mesaj tarihi:
Biraz önce bitti tekrarı.

Luke gitseydi, Julie ölseydi, Caleb idam edilseydi, havuz taşsaydı, Newport'taki herkes batsaydı ama Anna gitmeseydi.[signature][hline]Penthesilea, 04 Kasım 2004 00:40 tarihinde demiş ki:
Chem, digitürk yapsana?
Mesaj tarihi:
Hala götürüyor, bölüm sonundaki sosyete partisinde biraz yavşarken Marissa'nın babası gördü, kimse duymadan akıllı ol Marissa üzülür bak falan dedi. Julie de "ha ne kim?" ayağına yattı.
Caleb de partiden sonra Julie'ye yavşadı, büyük ihtimalle bir iki bölüm sonra biter bu rezillik.
Ama Ryanla Seth'in onla dalga geçmesinin onla alakası yok.[signature][hline]Penthesilea, 04 Kasım 2004 00:40 tarihinde demiş ki:
Chem, digitürk yapsana?
Mesaj tarihi:
said:
Dojorel, 05 Şubat 2005 01:50 tarihinde demiş ki:
Anna gibi bir karakter bir daha gelmez herhangi bir diziye.

böle konuşuyorsunuz, ikinci sezondan konuşmamak için zor tutuyorum kendimi :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Mesaj tarihi:
evet ;)
dayanamadım ben şahsen :D hatta 1. sezon sonlarını falan bile çekmiştim :P ama cnbc-e de bi tekrar yapıyoruz :D[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Mesaj tarihi:
sabirsiz iradesiz genclik sizi!!!
:P

Marissa bu bölümde "asiri güzeldi" her kamera acisindan hemde gecede giydigi elbisenin icindeykende okulda giydigi esofmanimsi seyin icindeyken bile.. makyaj konusunda biraz daha urassalarmish daha bi abarti olurmush sethin summera davranish bicimi tipik elindekinin degerinini bilmeme modeli hatun öldü öldü dirildi tekrar summerin sethin kuyrugunda öle dolasagi dizinin basinda inanmayacagim bi olaydi :) + bu bölümde cok bakimsizdi hatun..
anna gene stanadrt "ben kendime her kosulda bakar güzel görünürüm" modundaydi o gülümsemesi bile insanin icini isitio yaa niden bizim hayatimiza girmezki böleleri (newportta oturmuoz? milyarder bi ailemiz yok?mu acaba sebebleri)
theresa o kadar güzel deildi bu bölümde :)
coopun babasinin juliyi yakalamasi güzeldi tabi luke'un "popon" diyişide tabi ayrı bi tat katti diziye..
ryanin o kadar cabuk havuza ucmasi kötü oldu harbiden iyi bi dayak yemeliydiki bi iki gün yatakta kalsin :)
sethin "Gerçek Şarapta Saklıdır" diyişine hasta oldum .)

sonuc olarak marissa bu bölümde asmish bi güzel oldugunu kanitladi bence..
[spo=Sonaki bölüm]neden sonraki bölümden bisileri basta gösterdilerki? lukeun juli ile yatioz derken coopun ortamdan firlamasi iyyidi tabi sonlara dogru gene ciftimizin birleşmiş oldugunu gördüktee nie gösterdiler yapmazlardi böle bisi :)[/spo][signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"
Mesaj tarihi:
dc++ da o.c nin bütün sezonları ve gelicek sezonunu bulalabilirsiniz.[signature][hline]Doruk Demişki : ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi
Mesaj tarihi:
Plus kanımıza giren giriyor zaten bi de sen girme.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Mesaj tarihi:
said:
Xarius, 05 Şubat 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
ke$ke gitmeseydi ya :(
Bu arada dizinin sonunda calan parcanın adını bilen var mı?

Nada Surf - If you leave[signature][hline]Penthesilea, 04 Kasım 2004 00:40 tarihinde demiş ki:
Chem, digitürk yapsana?
Mesaj tarihi:
fizboz
sen atıp tuttun paris hilton die
bi sürü kişi arkandan laf söyledi
nerde paris???:)[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
where is hareket, there is bereket paticiklerim.

Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
parisi yiyim ciksa nolur cikmasa nolur :P
adamlar utanmadan (:P) sonaki bölümler hakkinda polemie giriolar ulen kiskirtmayin sunlarii saten bu emule etc cikti mertlik bozuldu :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Bence her hafta bir sonraki bölümü beklemek ayrı zevkli o yüzden dlye sıcak bakmıyorum. Ancak bu kışkırtmalara da insan ne kadar dayanabilir bilemiyorum yani.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Mesaj tarihi:
aslına bakarsan bu emule/edon/kaza/cılarda bi yerden sonra sıkısıp kaliolar nereye kadar down edebilirsinki :) bi yerden sonra seve seve dizinin en son bölümünün tvde cıkmasi icinde bekliceksin.. yani o.c nin abd de ne sıklıkla gösterildigini bilmiyorum ama eger sadece 2 sezon varsa yayinlanmish olan hehe 10-5 bölüm sonra download edecek bi bölümü beklemek zorunda kalicaklar..
onlarda seveeeeeee sevee bekliolar sonuc olarak :) tabi aranizda yönetmeni taniyan vede dzinin sonunun nasil biticegin ondan ögrenebilicek olan biri varsa ayrı tabi :P[signature][hline]
"Angel: Well, personally, I kind of want to slay the dragon. Let's get to work."
Mesaj tarihi:
beyler cnbc-e'de son yayınlanan bölüm kaçıncı bölümdü?[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.
  • Yeni Oluştur...