Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

O.C.

jankis

Öne çıkan mesajlar

ne aptali en kralini yapiyo delikanli iste boyle olunur.
iki gun evvel tanistigi ile neredeyse yatacakti kiz.dogal olarak bunlari haketti.
ah ulan kiz anasini basiyo sandim .megersem ryan in evine gitmis. =)[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

Today is gonna be the day
That they're gonna throw it back to you
By now you should've somehow
Realized what you gotta do
I don't believe that anybody
Feels the way I do about you now

marissa sok gecirdi walla
hak etti de simdi isin doğrusu

summer ı sevmem ama güsel oldu

yine de odun seth!!![signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
where is hareket, there is bereket paticiklerim.

Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Seth'le babasının dialogu süperdi.

-Sennin hazır olman onun da hazır olduğu anlamına gelmez
+ben her zaman hazırım
-işte Cohen erkeği
:D :D :D[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dojorel, 21 Ocak 2005 22:06 tarihinde demiş ki:
- i sucked so bad
- cok kotu emdim.
.

:Daahaha benimde aklıma neler geldi bunu okuyunca....
neyse ya bu dizide seth falan 16 yaşında değilmi ya?.nası babasıyla konuşur "baba geçen bi kız götürdüm" gibisinden alla alla...tabi amerika orası:Pneyse....[kızda 16 oluyo doal olarak][signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada daha kötü bir çevirme biliyorum. yine cnbc-e'de görmüştüm ama büyük ihtimal çevirmenlerin sıkıldığını ve insanları 'vay be öküzlere bak ne biçim çevirmişler' dedirtmek için yaptıklarına eminim.

cümleyi hatırlamıyorum fakat mississipi'den bahsediliyordu ve mississipi'yi 'bayanissisipi' diye çevirmişlerdi.. (yemin ederim)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gabe_Logan, 21 Ocak 2005 22:51 tarihinde demiş ki:
bu arada daha kötü bir çevirme biliyorum. yine cnbc-e'de görmüştüm ama büyük ihtimal çevirmenlerin sıkıldığını ve insanları 'vay be öküzlere bak ne biçim çevirmişler' dedirtmek için yaptıklarına eminim.

cümleyi hatırlamıyorum fakat mississipi'den bahsediliyordu ve mississipi'yi 'bayanissisipi' diye çevirmişlerdi.. (yemin ederim)

espriydi o. adam da Miss Isippi diye telafuz ediyordu.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 21 Ocak 2005 23:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aktiftablet, 21 Ocak 2005 22:17 tarihinde demiş ki:
Seth'le babasının dialogu süperdi.

-Sennin hazır olman onun da hazır olduğu anlamına gelmez
+ben her zaman hazırım
-işte Cohen erkeği
:D :D :D

bu diyalog komediydi okuyunca koptum ya

ayrıca marissa da haketti valla helal ryana ne diyim
luke da işi götürdü
ama seth biraz odunluklar yapsa da iyiydi bu bölümde hatta kızın gönlünü aldığı sözler...:D
summer da harbiden cici kızmış bu arada;)[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

samııııırrr of ya one bölümdü ya. sethin sen ne dersen evet diyeceğim lafı süperdi kızı çıplak görünce:) bu arada ryan bence büyük hıyarlık yaptı kızı reddederek. kıza istediğini yaptırabilirdi hıyar yaa. gitti ex-görlfirendini(Avrupa yakasında öyle deniyor ehehjs:)) buldu. Luke zaten hayatının olayını yaşıyor ohh misss kıvamında...[signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le...
Sosyal ağlarda paylaş

:D Sıpoylırcıların dediği kadar varmış, çok güzel bir bölümdü.

Hele en sonunda o plak çalan şeyde "hello sunshiiiine" çalacak diye beklerken Wonderwall çalması bitirdi beni, izlediğim en iyi bölümdü diyim ben en iyisi :)[signature][hline]Penthesilea, 04 Kasım 2004 00:40 tarihinde demiş ki:
Chem, digitürk yapsana?

[Bu mesaj Eraq tarafından 22 Ocak 2005 01:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...