MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bu ryan aptal ya ):[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ne aptali en kralini yapiyo delikanli iste boyle olunur. iki gun evvel tanistigi ile neredeyse yatacakti kiz.dogal olarak bunlari haketti. ah ulan kiz anasini basiyo sandim .megersem ryan in evine gitmis. =)[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Today is gonna be the day That they're gonna throw it back to you By now you should've somehow Realized what you gotta do I don't believe that anybody Feels the way I do about you now marissa sok gecirdi walla hak etti de simdi isin doğrusu summer ı sevmem ama güsel oldu yine de odun seth!!![signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Bir yerde ama gelene git demiycen.Eger sevgilin yoksa ve sapsan ve bir seyler yasamamissan .gecircen abicim raconu bu bence.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Hello Sunshine......Come in to my lifeee....:P[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ilk 15 dakikayi kacirdim. geldigimde hello sunshine caliyordu =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 yanlız luke'da hello sunshine'ı dinledi:p[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Marissaya az bile oldu[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 yalniz, - i sucked so bad - cok kotu emdim. boyle ceviri gorulmedi.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 marissa disinda herkesler mutluydu bu bolumde, cok uzuldum marissa'ya. /edik:oha dojo dikkatimden kacmis o, haha okuz turk cevirmenler ya.[signature][hline]taze bitti. [Bu mesaj thanatos tarafından 21 Ocak 2005 22:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 julie'ye de bir oha yakışır. hatun genç, yaşlı dinlemiyo. hadi başka biri olsa birşey denmez belki de, kızının eski çıktığıyla da olmaz ki be kardeşim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 luke un MILF dediği sahne nası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 kizina bak anasini al olmus.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Seth'le babasının dialogu süperdi. -Sennin hazır olman onun da hazır olduğu anlamına gelmez +ben her zaman hazırım -işte Cohen erkeği :D :D :D[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 dizide herkes birbirine kaynıyor böyle şey görmedim ben :p entrika manyağı olmuş :d[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Dojorel, 21 Ocak 2005 22:06 tarihinde demiş ki: - i sucked so bad - cok kotu emdim. . :Daahaha benimde aklıma neler geldi bunu okuyunca.... neyse ya bu dizide seth falan 16 yaşında değilmi ya?.nası babasıyla konuşur "baba geçen bi kız götürdüm" gibisinden alla alla...tabi amerika orası:Pneyse....[kızda 16 oluyo doal olarak][signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bu arada daha kötü bir çevirme biliyorum. yine cnbc-e'de görmüştüm ama büyük ihtimal çevirmenlerin sıkıldığını ve insanları 'vay be öküzlere bak ne biçim çevirmişler' dedirtmek için yaptıklarına eminim. cümleyi hatırlamıyorum fakat mississipi'den bahsediliyordu ve mississipi'yi 'bayanissisipi' diye çevirmişlerdi.. (yemin ederim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Gabe_Logan, 21 Ocak 2005 22:51 tarihinde demiş ki: bu arada daha kötü bir çevirme biliyorum. yine cnbc-e'de görmüştüm ama büyük ihtimal çevirmenlerin sıkıldığını ve insanları 'vay be öküzlere bak ne biçim çevirmişler' dedirtmek için yaptıklarına eminim. cümleyi hatırlamıyorum fakat mississipi'den bahsediliyordu ve mississipi'yi 'bayanissisipi' diye çevirmişlerdi.. (yemin ederim) espriydi o. adam da Miss Isippi diye telafuz ediyordu.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 21 Ocak 2005 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 :utaniem: :utaniem: :utaniem: neyse ben dizi hakkında yorum yapmaya devam edeyim, bak sen summer'a, cici kızmış aslında :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: aktiftablet, 21 Ocak 2005 22:17 tarihinde demiş ki: Seth'le babasının dialogu süperdi. -Sennin hazır olman onun da hazır olduğu anlamına gelmez +ben her zaman hazırım -işte Cohen erkeği :D :D :D bu diyalog komediydi okuyunca koptum ya ayrıca marissa da haketti valla helal ryana ne diyim luke da işi götürdü ama seth biraz odunluklar yapsa da iyiydi bu bölümde hatta kızın gönlünü aldığı sözler...:D summer da harbiden cici kızmış bu arada;)[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 dizidekiler kaç yaşında?yani dizide....merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 16:) liseye gidiyo hepsi lafta..[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. [Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 22 Ocak 2005 00:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ha ok ben üni'ye gittiklerini sanıyordum da ondan sordum american life böyle bişiy olsa gerek:) [Bu mesaj Bloodscalp tarafından 22 Ocak 2005 00:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 samııııırrr of ya one bölümdü ya. sethin sen ne dersen evet diyeceğim lafı süperdi kızı çıplak görünce:) bu arada ryan bence büyük hıyarlık yaptı kızı reddederek. kıza istediğini yaptırabilirdi hıyar yaa. gitti ex-görlfirendini(Avrupa yakasında öyle deniyor ehehjs:)) buldu. Luke zaten hayatının olayını yaşıyor ohh misss kıvamında...[signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 :D Sıpoylırcıların dediği kadar varmış, çok güzel bir bölümdü. Hele en sonunda o plak çalan şeyde "hello sunshiiiine" çalacak diye beklerken Wonderwall çalması bitirdi beni, izlediğim en iyi bölümdü diyim ben en iyisi :)[signature][hline]Penthesilea, 04 Kasım 2004 00:40 tarihinde demiş ki: Chem, digitürk yapsana? [Bu mesaj Eraq tarafından 22 Ocak 2005 01:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar