prozzak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bilmiorm ama arada rock fm de çalıo[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Luke ve Julie'ye bir beğğğk gönderiyorum... Walla aralarında birşey olacağını daha Luke Marissa'nın odasındayken anlamıştım. Kadın zırlıo felan... Belliydi yani. Neyse kendini tuttu bari. İyi bir anne olamadım diye geberirken bi de kızının eski bfsiyle fingirdicekti az kalsın. Luke kuşlar, kelebekler, çiçekler, böcekler çocuu oldu son bölümlerde. Summer da deişti, bayaa şirin bişi oldu. Marissa'nın x'ine asılmaya bile kalkmıştı bir zamanlar. Ne salak bir kızdı. Anna'ya yazık oldu. Şaşırmıştım zaten Seth Anna'yı tercih ettiği zaman. Sevinmiştim de. Ama şimdi Summer'ın Anna'dan daha çekici göründüğü kesin. Tatlı kız oldu ya Summer. Ne güzel bakıyor öyle Seth'e. Anna gidici görünüyor. Ya Oliver'a demediiinizi bırakmadınız. Ben kötü hissettim walla. Her bölümde şirin, kırılgan bir köpek/kedi yawrusuna bakıyormuşum gibi hissettim hep. Hele bi gün camdan bunları seyrediyordu ya. Bayaa bir üzülmüştüm. Son sahne için de keşke Oliver Marissa'nın bacaana sıksaydı. Bu arada Marissa tam Luke'a layık bir kız diye düşünüyorum. Gerzeğin teki. Annesine çekmiş, onun kadar para delisi olmasa da.[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 marissa nın annesi bayağı tuhaf kadın valla.bi onla bi onla ayıp bi yerde yane...seth daha önce bi ilişki yaşamadığından bence hareketlerine kara veremiyo.ama anna ya bayaa ayıp etti.oliver a ben de acıyorum hani yakışıklı diil de diyemem.marissa ryan a inanmadı ama hatasını görünceye kadar ryan arada bayaa ezildi zavallım.ben zaten the o.c. yi en çok seth için seyrediyorum desem yeridir diğerlerini de seviyorum ama hiçbirini seth kadar diiil:))[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 yok ya benim sagligima zararli bu dizi her izleyisimde sinir oluyorum shu oliver bi siksaydi kendi kafasina ryanda bi defetseydi basindan marissayi ne guzel olurdu walla en adam gibi adam luke olma yolunda gidiyordu oda marissanin annesi julie ile abuk bi duruma girmek uzere ne guzel tam adam oldu ryan a filan destek oluyor derken boyle de hata yapilmazki yahu...[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 the eels - love of the loveless. baska sarki bulamadilar heralde bu bolum, surekli love of the loveless caldilar..[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 julie ve luke ilerde bişiy olacak mı acaba ehueh, dizinin şimdiye kadarki en heyecanlı sahnesiydi valla haha eh be sonunda kurtulduk o oliver mıdır nedir ehe, dövecem dövemiorum :D[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near Fight fire with fire - Bursting with fear You all shall die! *bangs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ehe :) bende dayanamayıp gelecek bölümü çektim simdiden söliyim süper bence yine luke komik bi laf edecek bu arada :D bu haftaki iydi valla ama seth in krallığı sona erdi bence .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Dojorel, 15 Ocak 2005 23:35 tarihinde demiş ki: the eels - love of the loveless. baska sarki bulamadilar heralde bu bolum, surekli love of the loveless caldilar.. teşekkürler dojorel[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Summer ve sethin askını izlicez bundan sonraki bölümlerde ne güzell ryan direk affetmez isallah (gerci o salak kuzu bakislarindan o anlasiodu ya) peh luke vs julie biraz zorlama gibi geldi + luke tam abaza döneminde saten marissaylayken bi sürü kiz pesindeydi adamin (holy moly) simdi kimseler yok teh :P[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: jankis, 15 Ocak 2005 17:43 tarihinde demiş ki: bölümde 3 kere çalan bi şarkı var her ryan yalnız kalışında çalıyo hatta diziye de o şarkıyla giriliyo adını bilen ya da öğrenebilecek birileri var mı !? love of the loveless olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 çok güzel bölümde ayrıca nereye hangi şarkıyı uydurcaklarını iyi biliyo bu yapımcılar.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Creel, 16 Ocak 2005 13:49 tarihinde demiş ki: + luke tam abaza döneminde saten marissaylayken bi sürü kiz pesindeydi adamin (holy moly) simdi kimseler yok teh :P adamın babası 'yumoş' çıkınca kızlarda da bir kuşku oluştu herhalde 'yoksa buda mı babası gibi' diye. sonuçta babası öyle çıkınca arkadaşlarının tavrı direk değişmişti. benim anlayamadığım luke'a yapılan zeka yüklemesi. adam o konser bölümünde tam bir gerizekalı gibiyken bu bölümde julie ile caleb'in ayrıldığını julie'nin tek sözünden anlıyor. birden 'yahu bu adam bu kadar zeki değildi' diyor insan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ben de bir parça sorucam o.c reklamlarında calan bir parca varmıs(arkadas istedi de) bu elemanların bi grubun konserine gittiklerinde de calan bir parça hatırlayabilen varsa ii olur ya...[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 sadece o degil luke ile ilgili yok arastırma yapması, yok mantık yürütmesi, en dogru cümle ile "kendi başına bir şeyler yapabilmesi" inanılmaz dercedeydi bu bölümde luke un, abartmışlar gereksiz yere bu arada anna-summer olayından değil de ryan ile olan ilişkisinden dolayı da seth az i.ne degil hani, bu kadar mı bencil olur bir insan, kendinden başkasını görmez...[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Luke işi berbat etti Julie ile yakınlaşarak demiş bir arkadaşımız. Allahaşkına elini vicdanına koy sen öyle bir fırsat bulsan affeder misin? Sonuçta hiç bir zorlama yok ama bana Julie'nin bi fazla olgun bi fazla genç olayını komik buldum. Kadın erkekler dünyasını baştan başa keşfediyor resmen.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Zaugna_Khaldun, 16 Ocak 2005 18:41 tarihinde demiş ki: ben de bir parça sorucam o.c reklamlarında calan bir parca varmıs(arkadas istedi de) bu elemanların bi grubun konserine gittiklerinde de calan bir parça hatırlayabilen varsa ii olur ya... o şarkı bir bölümde çıkan rooney isimli grubun hatırladığım kadarıyla, ama şarkının ismini bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 rooney miydi o grup konsere cıkan grubundu onu biliorum, konserde söylemislerdi ama bilmiorum ben de ismini[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 www.fox.com/oc de featuresda o bölümde çalan şarkıların listesi olacaktı sanırım tek tek yazmışlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Rooney-Blueside güzel grup indirdim albümlerini ben.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 blue side mı ben 4 parçaya indirdim orada sorry sorry, blue side, i'm shakin ve popstars die ancak hangisi odluğunu bilemedim saolun[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 en iyi şarkılarını indirmişsin.bide daisy duke var güzel.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 19. bölüm yani bu cuma izliceiniz bölüm çoooooooooooook süper arkadaşlar. yani sakın kaçırmayın. bu kadar olur öyle diim. tek bi şey kötü oldu. [spo1=ufacik bisi ama]ryan güwenmem sana gibisinden marissayı geri çewirdi 3 kere. mal.[/spo][signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 yok yaw ii olmuş..marissa çok gaza gelmişti bu aralar.sürünsün biraz:D[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bi sonraki bölümün adından yola çıkarak ne olacağını tahmin edene golden globe weriyorum :p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 soyle fiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar