ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 okumadan duramadım spoiler ı da ben de mi ceksem ya???[signature][hline]abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Valla 2 gün kaldı, çekmiyorum, beklicem.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Belemek daha bi heyecanli daha bi zevkli oluyor.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ben dedim ama fiz yüsünden bu bi zincirleme etki dogurucak herkesler cekicek sonra da cnbce ya biz izledik sonraki bölümleri verin artik die toplu mail atariz filan yani[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 öyle hakkaten de bi sorakini dayanamıcam ben başlıcam bu gece çekmeye.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 eheh persembeyi beklemek ayri iskence oluo arada 15gun falan bekliosun da bu hafta baya ilginc oldu cektim izleyemedim daha bu gece yenisi verilecek sanirim birlikte izleriz :P[signature][hline]everyone claims that "mac gamer" is a contradiction in terms but then again, so is "Microsoft Works". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Azmodai, 12 Ocak 2005 22:46 tarihinde demiş ki: 15 yil aralarinda yasadim breh pek yok ole :) vay adiler lafa gelince bid bid bid.. icraat sifir yani .. bırak bırak ben avrupali filan olmicam o ne beee daitirim leann :P[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: fizban, 12 Ocak 2005 22:50 tarihinde demiş ki: creel ben üstüste 4 bölüm çektim sırf bu cuma yayınlanacak olanı izledim. hasta bölüm çünkü bu :) hich utanmion dimi kendindennn bunca gencecik zihni karartmak filan yakisiomu sanaaa yapma etme dogru yola dön zamaninda isle su diziyi :P bölece bizde ulaaan ulaaaannn adamlar bilio her bisiyii biz bekliozzz cuamlara kadar demekten kurtulalim olmuo böle heee[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Demon_of_Hell, 10 Eylül 2004 22:30 tarihinde demiş ki: ortamcı cemal uhauha bittim ya :)[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Azmodai, 13 Ocak 2005 00:17 tarihinde demiş ki: iste bole bole baslarsiniz sonra benim gibi her hafta persembeyi beklemek zorunda kalirsiniz sonra :) di mi ehuehue 2-08 bu gece nihaha[signature][hline]"Still every ghost must haunt in its own way" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 sabaha cikmis olur herhalde torrentleri[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 diziyi bikaç bölümdür takip edemiyorum. bi baktım oliver diye bi adam çıkagelmiş marissayı kapma raddesine kadar getirmiş olayı falan. bu oliver meselesinin ortaya çıkmasından beri en önemli olay olarak ne oldu ve ryan la marissa nın ayrılmasının asıl sebebi tam olarak nedir bana kısaca anlatır mısınız? bugünkü bölümü şu an izliyorum olayları az buçuk anladım gibi aslında da gene de oliver nerden çıktı marissa buna nasıl yüz verdi falan biraz anlatsanız çok iyi olur. bu arada dizi iyice entrikalar zincirine dönüyo. julie adamdan ayrıldı gitti luke a vuruldu, luke nerdeyse motherfucker oluyodu :) inşallah sevgili olmaları gibi saçma sapan bi olay olmaz hakkaten üzülürüm yani. marissa nın da salaklıklarını görüyoruz bu bölümde. artık ryan ağzındaki baklayı tümüyle çıkartmış, marissa yı ikna etmeye çalışıyo oliver ın deli olduğuna, kız dinlememekte ısrar ediyo. şimdi hatasını anlicak. tam pembe dizi entrikası bea[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 anladı :). yine luke'ta patlicak gibi geliyor bana. vurulması olası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ryan o çocuğa uyuz oluyordu ama marissa da onunla iyice yakınlaştı tabi ryan iyice kıllandı sonra oliver bi mektup verdi marissaya ryan da dolaptan mektubu çaldı. mektup aşk mektubuydu okuyunca tmm marisaya göstereyim nasılsa ben haklıyım dedi. Ancak mektubu marisaya gösterin ce dumura uğradı çünkü mektubu çocuğun yalandan sevgilisine yazmışlardı.Sonra da ayrıldılar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ilk kez oc izlerken "oha nasi lan?" dedim, fizban'in spoilerinda bahsettigi olaydan dolayi, lol ayrica oliver'in aradan cikmasi pek guzel oldu, ama anna giderken icim acidi ya.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Harika bölümdü ya. Ulan hafta daha beklicez şimdi pff.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ama öyle olunca da bir hafta bekliyosun azmo[signature][hline]Sabancı ve kafam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 oliverde tam p** genç..delirtti beni akşam akşam..bi tane de ben çakasım geldi[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: zaidral, 14 Ocak 2005 22:05 tarihinde demiş ki: ama öyle olunca da bir hafta bekliyosun azmo Evet haklı bölümleri indirmek sadece anlık bir çözüm sonra gene makus talihimiz olan bekleme safhası başlıyor:)[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 julie-luke olayı mükemmeldi ahah ama daa olay başlamadan biraz tahmin eder gibi oldum ondan kutladım kendimi :P neyse marissa gerizekalılığın doruklarına varmıştı .. oliver gittikten sora artık düzelir heralde ama şu son 2-3 bölümdür diziyi şu oliver'ın ryan'a kazıkları için feci seviyodum şimdi de böyle birini bulsunlar ahaha[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 he bi de seth'in babasının seth'in kafasına vurduğu yerde güldüm baya lol[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: jankis, 15 Ocak 2005 00:43 tarihinde demiş ki: he bi de seth'in babasının seth'in kafasına vurduğu yerde güldüm baya lol ya orası komedi idi abi fena değildi bu bölüm[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 güzelmiş be bu o.c. :) izlicem bundan sonra.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 julie - luke olayına birisi söylediğinde inanmamıştım, şimdi de hafif dumurla seyrettim ama orda sadece duygu bosalması vardı... bölüm harbi güseldi, sezonun en iyi 2 bölümünden biri diebilirim(digerini de sölicektim ama unuttum) ben oliver ın ateş etmesini bekledim ama yapmadı, yazık etti:) güsel bölümdü, indirmeye deger bence...[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 kiz milleti boyle iste. hem saf hem seytan. iki gunluk adama inanirsa olacagi olaylar bunlar..[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar