Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

O.C.

jankis

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Unutmadan;

Dizi gerçekten baymaya başladı. Ryan'ın o salak 'Küçük Emrah' bakışları falan deli ediyor beni. Bu kadar yapmacık olamaz bir insan.[signature][hline]FAUST www.noir.gen.tr
Feel my world shake, like an earthquake. Hard to see clear. Is it me? Or is it fear?
Mesaj tarihi:
o.c oliver yani...

bakalım, ama açıkçası ben gidişattan şimdilik pek umutlu değilim ama bu tip dizilerin genel özelliği olan "iyiler kazanır" ın gelmesi fazla uzun sürmeyecek gibi gözüküor[signature][hline]abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum

Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
said:
-Aeris-, 08 Ocak 2005 12:03 tarihinde demiş ki:
Unutmadan;

Dizi gerçekten baymaya başladı. Ryan'ın o salak 'Küçük Emrah' bakışları falan deli ediyor beni. Bu kadar yapmacık olamaz bir insan.

Ya evet, ne biçim bakıyor bazen Ryan ya, adamı deli ediyor... Biri uyarsın bu cocuu canım, öyle bakmasın...

Bi de o Marissa salaa da... O kadar içti, hırkızlık yaptı Ryan onu terketmedi de, şimdi bi Ryan dolabını karıştırdı diye "bu ilişki yürümiycek" diyip zırt pırt ayrılıyor... O okulun müdiresine de kıl oldum, ben de aynı Marissa gibi Oliver'dan bahsedecek sandım, gitti Ryan'ı gammazladı.

[Bu mesaj KireiMerodii tarafından 08 Ocak 2005 14:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
o bakişlar o saçlar herşeyiyle tam halkın içinden biri acıların çocuğu...
;)
oliver resmen bizim ryanı oyuna getirdi,ben zaten şaşırdım izlerken vay be çok sabırlı davrandı bu sefer vurmadı diyordum ki...iyi benzetti atwoodlara yaraşır şekilde davrandı.

Benim en çok kıl olduğum muabbet luke üç bölümde salata bir adam oldu,yemediği mok kalmamıştı marissa ile çıkarken...
iki bölümde ryan ile kanka oldular halbuki biraz da olsa koymalıydı bu kadar çabuk arkadaş olmaları biraz acayip oldu.

Bir de summer var,o da dizi başladığında baya ortam kızıydı ,şimdi gözü eskiden hiç sallamadığı cohenden başkasını görmüyor.

Yinede bölüm geçişleri ve oyuncuların yapmacık olmayan tavırları nedeniyle zevkle izliyorum

[Bu mesaj Agmahan tarafından 08 Ocak 2005 17:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
birincisi dünkü bölüm adamı uyuz etmek icin özellikle yapilmis.. bi insan salak olurda o kadarmi olur yaa ryanmish pehh..
ya anlamadigim nokta ya bu dizinin senaristlerin adam gibi iliskisi yoktu yada bunlar harbi salak yerine koyuolar insanlari..
birbirinden bu kadar uzak konusmak tan aciz tek iliskileri yiyismek olan bi amerikan gencligi dizisimi izlioz simdi anlamadimki cünkü normal bi iliskide alirsin karsindaki kizi adam gibi konusursun bak böle böle yapma hede hödö ulan nasil bir anlayistir helede ryan gibi adama :P emri vaki de bulunuo "o benim arkadasim" hast*r yok ole arkadas diemio keko :P iste mini cooper adami ne hale soktu teh teh.. gercii bi de baska acidan bakarsak ryan luketan arakaldiydi marissa salani simdide oliver ryandan burdan yola cikarak marissanin ortalik mali olmasina az kaldi dieiblirim yani. bundan baskaa "o bu gece biraz kötü onla kalicam hadi sen git" yuh ole bi laf edicekti bu gune kadar olan sevgililerimden biri yani bilmiyorum nasil bir cinnet gecirip neler yapardim..
" artık sana güvenmiom" hadi yaa adam sana baskasinin evinde kalmana göz yumacak kadar bagliyken edio bu lafi bidee ayy ayy valla cildiricam cok ambele bi dizi olmaya basladi
summer da olmasa cekilmicek hee[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"
Mesaj tarihi:
Bi şekilde marissa gerçeği görmek zorunda kalıcak ki oli. göstericek gerçek yüzünü ona.Yoksa bu marissa iii yolda değil.
ryan sounda dövdü şunu ii oldu haftalardır beklioduk....[signature][hline]
Mesaj tarihi:
-o mektup halka gibi, okuyan ölüyo:D[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.
Mesaj tarihi:
ryan sabirli felan degil bence.
cok sabirsiz ve arkasini hic dusunmeden hareket edior(kahraman :p)
yani bi cok seyi bekliim bi iki gun bu herifin ne bok oldugunu anliacak herkes zaten demioda hemen islemlere baslio. son dovme sahnesinde de ondan onceki olaylarin hepsinde hep kendini suclu duruma dusurttu.

senaristlerin arasinda turk mu var ne, bizimkiler hep bole sever aptal cocugu oynatmayi[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Mesaj tarihi:
bu arada farkettiyseniz müdür de tam şerefsiz. almış parayı oliver'dan ryan'ı marissa'ya kötülüyor.

bence bu marissa ilerde oliver'ın ne halt olduğunu anlamaya yetecek zekaya kavuşacak (tabii ki senaristler sayesinde) ve ryan'a dönecek. hatta oliver bi posta daha dayak yer gibime geliyor. ya ryan'dan ya da muhteşem gatsby'den ;)..
Mesaj tarihi:
ryan zaten benim gördüğüm en anti-kahraman karakterlerden biri(bir diğeri de the guardian da nick fallin di)

ne biliim anti-kahraman olayı dozunda yapıldığında iyidir de biraz abartılıyor gibi geldi bana o.c de

gerçi ben diziyi seyretmeye daldığımda pek dikkat etmiyorum bakışlara ama rahatsız edici olabilio

imza toplayalım?[signature][hline]abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum

Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
Ya fizban gazı vermeeeee. Cuma'yı zor bekliyorum zaten...
Netten çekersem bir sonrakini falanda çekmek zorunda kalıcam. İpin ucu kaçıcak :)[signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Mesaj tarihi:
said:
Azmodai, 08 Ocak 2005 18:26 tarihinde demiş ki:
iyide sende olaya tam realist baktin. Kizla kac kere konusmaya calisti kiz ole bi koruyorki oliveri oda kaybetmemek icin tahammul etmeye claisiyor zaten. aa sizde hemen realist realist takiliosunuz yazik olmuyor bak. :)
canım masal izlemioz ya tabi realist bakıcam :P
bide konusmaya calisti dedigin ryan "boynu bükükleri" oynadi her defasinda + olarak olivere laf sölemek zorunda deilki. >:P hishh kızım senin sevgilin benim o deil demesi lazım :P ki herif abasta kaybetti oliverle bisiler yapmasina göz yumarak tabi bizim acılarin cocuu ne anlar böle selerden bilmiom yani.. senaristler lavuk kesin anladim ben..
bide sey demek istiyorum
ulenn fizzz ulenn fizzz cekme kardisim su sonaki bölümleri aiptir aipppp herkesi tahrik ediosun sonu hech iyi deil bak bu olain :P[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
fizban, 09 Ocak 2005 15:28 tarihinde demiş ki:
bu haftaki 17 idi 18 i çekin bence.

yani tvdekini bekleseniz de kesinlikle çekin 18 süper bi bölüm.

nerden cekecegimizi de yazsaydinda kolaylik olsaydi biraz :P sakın torrent morrent olmasın.. zaten bi bulsam ileriki bolumlerini direk hepsini cekicem cd ye kaydedip surekli izlicem ehe[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer

DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!!
Mesaj tarihi:
said:

yanniz senin dedigin olay anca Turk erkeginde olur :P onlarda yok ole bi karisma hakki o sadece bizde var heuhe

valla yabanci bir cok arakdasim var kizli erkekli sirf meraktan bu muhabbeti onlarada yaptik. norvecli 2-3 tanesi de "nasssı baska bi erkegin evinde kaliomush onunla gezip tozuomushta sorna gelip bana sevgilim diebilio kiririm bacaklarini" gibisinden konustular:P
daha sayabilecegim bi sürü örnek var:P sadece norvecli kankalar en yakın lafı ettilerde ehe
kizlar desen sevgilimin benim hayatima benim onun hayatina karisma hakkim kadar hakki var yani eger adam suu yapma derse o andan itibaren aynıs eyi bende ona söylerim eger ben onun söledigini yapiorsam oda benimkini yapiosa sorun yok.. bide öle bisiyi yapmak icin erkek arkadasimi gözden cikarmam lazim ha gözden cikardiysam zaten istedigim adamla gezer tozarim kimsede karisamaz tabi yok onla olmayi seviosam hoslaniosam öle bisi yapmak ne haddime etc etc

yok yane abartmayin macoluk bi turk isi deil :P ispanyol bi elaman direk gebertirim diodu mesala :P ha sen gidip elin hollandalisina sorarsan adam o geziosa ben gezmeninde ötesine gecerim yatar kalakrim cevredekilerle moduna gecio :)

sınırlamasinda abii nolursa olsun yaa hangi mantık alio allah askina direk flört boynuz yemenin yumusatilmish halini sineye cekebilicek kadar genish bir "erkek" yok bu dünyada karisindaki insani seviosa.. bana göre.. :)
ha bir olur iki olurda 3 olursa direk sonuca baglanir yani :)
bide iste neymish bilmem ne daglarina camp yapmaya gidicez "sizide götürüoz tabi" bu ne bu!
adami varyaaa :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
arcane, 09 Ocak 2005 17:01 tarihinde demiş ki:
adam bu kadar küçük emrah hikayesi çevirdikten sonra ryan da türklük aramamamızı bekleyemezsin..
dogru sölüon ama aslinda sadece kücük emrah demekle emraha aip edioz emraha haa emrah olcakti coktan ucurduydu kellesini o oliverin
demekki bu "yumusak" kücük emrah :)
türklük deilde ne bilim azcık daha erkeklik filan :P luke gelip ryanla kavga etmedimiydi :P aynı mantık iste
:)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Ryan'in boynuzlari fizandan görülür bi hal aldi.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Mesaj tarihi:
fizbane uydum çektim izledim.
teeeey tey be.
süpermiş ehe.
bi tek şeye üzüldüm
[spo1=ilk spoiler ım :p]aptal seth anna yı kaçırdı.[/spo][signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
  • Yeni Oluştur...