Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bencede. ryan bastan beri hissediyordu cocugun ne mal oldugunu, marissa saf kizlar gibi o benim arkadasim diyip durdu bolumler boyu. ileri goruslu bir ryan var dizide, seth bile anlayamadi.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 hehe emule dan başka indrime yolu var mi fizban?emule pek sevmiyorum da...yani torrent fln deniliyordu [Bu mesaj Bloodscalp tarafından 07 Ocak 2005 22:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 hehe boşver o zaman 1 hafta bekleriz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 aresde mevcuttu cogu bolum.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 hmm ok bi de ares i deneyelim bakalim not:1000. mesajımda oc ye feda olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 emule pek sevmiyorum ama dediğin gibi akşam birakip sabaha almak en iyisi saol bu arada link için cidden her bi dizi var [Bu mesaj Bloodscalp tarafından 07 Ocak 2005 22:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ben cekemiyorum emuledan gecede 1gb, ne bunun sirri? hep netlimiter kullanan t3'lu moronlara kurban gidiyorum.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 oliver süper zeki adam takdir ettim iyi dövdürdü kendini marissa kadar gerizekalı bi insan da yoktur dünyada takılsınlar beraber hehe ryan olsam summer ı götürürdüm :P[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 güzel bölümdü;herif acaip zeki ha,tam sinsi....[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 lol azmo nun 5 kelimesinden biri spoiler artık tırsma abi olabilir insan hata yapar ;)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 oliverin acayip zeki olduğuna katılıyorum, o mektubu ryanın alacağını bilerek dolabına koydurtması (dolabı açıkken vermesi), vs.. adam çok zeki ne kadar kıl olursa olsun ryan aptal kalıo yanında :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 zeki meki yedi dayagi ehe.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 oliver zeki ama marissa'da sarışın olmamasına rağmen çok aptal. kendi erkek arkadaşıyla geçirmediği kadar zaman geçiriyor oliver'la ve daha sonra ryan'ın kıskançlığını nedense anlayamıyor. insan biraz düşünür "yahu ben bu oliver'la 24/7 görüşmeye başladığımdan beri ryan'a bi haller oldu neden acaba?" diye. ayrıca o natalie denen hatun yalan bence bu adam uyduruyor. bu arada dayağı çok geç ve az attı bence. ben orda olsam önce ıstakayı kafasına geçirir, ondan sonra yumruklardım. hıncımı ancak öyle alabilirdim ryan yerinde olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 oh ozaman ryan hıyarı bi de okuldan atılır tam olur cohenler buna hayatı zehir eder off yandı gülüm keten helva.[signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ne olucağını tahmin ediyorum izlemediğim halde,kesinlikle oliver piskopat çıkıcak marissa tekrar ryan'a dönücek...eminim yaa herzaman böyle olmazmı??[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Ya o kadar ıstaka ve bilardo topu varken gitti odun gibi daldı. (2-3 kişi zor tutuyordu ama eheh) Atacaksın masayı kafasına, yer misin yemez misin! :hrr: Ryan okuldan kesin atılır artık.[signature][hline]Ee nolcak şimdi? [Bu mesaj Eraq tarafından 08 Ocak 2005 00:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 okulda değillerdi, sanmıyorum birşey olacağını bi de atılmaz yani ana karakter başka okulda olursa senaryo yazmak zorlaşır ;) danny ile seth in oyun oynamasıyla başlayıp seth ile sandy nin diyaloğuyla devam eden kahkaha tufanı süperdi , yarıldım ya haha ard arda geldi hepsi bi anda.acaip güldüm süperdi :lol: oliver a feci kıl olmamın yanında marissa ya da kıl olmaya başladım, fazla abarttı bence samimiyeti.[signature][hline]Hugocuların Dela Abisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Ya okuldalardı ya da Oliver'ın Ryan'a "bana bi şans ver hede hödö" dediği yer okul değil. İkisi aynı yer çünkü. Hem orası bende acayip "okul burası!" hissi uyandırdı (Ryan kitap çıkardı vs vs.) Olmayabilir de tabi. :) Ama okulda olmasalar ordaki Summon Marissa büyüsünü nasıl açıklıyorsun? :-)[signature][hline]Ee nolcak şimdi? [Bu mesaj Eraq tarafından 08 Ocak 2005 01:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 orası kütüphane olabilir ama bu mektup olayında ben bile döt oldum ekran başında,oliver zaten herşeyi bilerek yapmış bunu biz anladık hala odun ryan anlamadı(ehehe cok kaptırdım),neyse iyi bölümdü[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 işi gücü yok bunları düşünüo işte oliver rahatsız ruh hastası. orası okul olsa gerek ya. atılır kesin.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Bence atılmaz sonuçta o oliver herifi tarik etti o nedenle yine uzaklaştırma fln alır. Ayrıca oliver zeki fln değil eğer o kadar zeki olsaydı aynı anda Ryanla kanka kalırdı. Türkiye 'de olsaydı o oliver denen lavuk bayaa sağlam dayak yerdi ve kimsecikte bişi yapamazdı. Oliver'a deli kıl olmaktayım ve anti-oliver adlı bir grup açalım diyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ryana söylemesi gerekmezdi ama ego işte.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Bence Ryan atılır, yada atılmanın eşiğine gelir ama son anda Oliver'ın piskopatlığı ortaya çıkar ve Ryan'da temize çıkar diye düşünüyorum. Oliver'a acaip kıl kaptım. Yani o derece geldim ki elimde yastıkları yumrukladım dizinin sonuna doğru. Neyseki Ryan içimi okudu hepimizin yerine vurdu 1-2 tane. Rahatladım azıcık. Gerçi ben bir önceki bölümün bitişinden dolayı bu bölüm Oliver'dan kurtuluruz diye düşündüm. Sonuçta Marissa ile odada baş başa kaldılar, Oliver'da iyice kendini kaybetmişti zaten. O gece bişeyler olur ve bu bölümde de Ryan gelir kurtarır falan sandım. Ama böyle daha iyi olmuş.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 fizban hangi bolumu indirdiysen sole spoil edeyim [Bu mesaj HellHound tarafından 08 Ocak 2005 10:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 18. bölüm harbiden karışacak. Yani bu hafta yayınlanacak.[signature][hline]FAUST www.noir.gen.tr Feel my world shake, like an earthquake. Hard to see clear. Is it me? Or is it fear? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar