Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

O.C.

jankis

Öne çıkan mesajlar

bencede. ryan bastan beri hissediyordu cocugun ne mal oldugunu, marissa saf kizlar gibi o benim arkadasim diyip durdu bolumler boyu. ileri goruslu bir ryan var dizide, seth bile anlayamadi.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

oliver zeki ama marissa'da sarışın olmamasına rağmen çok aptal. kendi erkek arkadaşıyla geçirmediği kadar zaman geçiriyor oliver'la ve daha sonra ryan'ın kıskançlığını nedense anlayamıyor. insan biraz düşünür "yahu ben bu oliver'la 24/7 görüşmeye başladığımdan beri ryan'a bi haller oldu neden acaba?" diye. ayrıca o natalie denen hatun yalan bence bu adam uyduruyor.

bu arada dayağı çok geç ve az attı bence. ben orda olsam önce ıstakayı kafasına geçirir, ondan sonra yumruklardım. hıncımı ancak öyle alabilirdim ryan yerinde olsam.
Sosyal ağlarda paylaş

ne olucağını tahmin ediyorum izlemediğim halde,kesinlikle oliver piskopat çıkıcak marissa tekrar ryan'a dönücek...eminim yaa herzaman böyle olmazmı??[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.
Sosyal ağlarda paylaş

okulda değillerdi, sanmıyorum birşey olacağını
bi de atılmaz yani ana karakter başka okulda olursa senaryo yazmak zorlaşır ;)

danny ile seth in oyun oynamasıyla başlayıp seth ile sandy nin diyaloğuyla devam eden kahkaha tufanı süperdi , yarıldım ya haha ard arda geldi hepsi bi anda.acaip güldüm süperdi :lol:

oliver a feci kıl olmamın yanında marissa ya da kıl olmaya başladım, fazla abarttı bence samimiyeti.[signature][hline]Hugocuların Dela Abisi
Sosyal ağlarda paylaş

Ya okuldalardı ya da Oliver'ın Ryan'a "bana bi şans ver hede hödö" dediği yer okul değil. İkisi aynı yer çünkü. Hem orası bende acayip "okul burası!" hissi uyandırdı (Ryan kitap çıkardı vs vs.)
Olmayabilir de tabi. :)

Ama okulda olmasalar ordaki Summon Marissa büyüsünü nasıl açıklıyorsun? :-)[signature][hline]Ee nolcak şimdi?

[Bu mesaj Eraq tarafından 08 Ocak 2005 01:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

orası kütüphane olabilir ama bu mektup olayında ben bile döt oldum ekran başında,oliver zaten herşeyi bilerek yapmış bunu biz anladık hala odun ryan anlamadı(ehehe cok kaptırdım),neyse iyi bölümdü[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity...
Sosyal ağlarda paylaş

Bence atılmaz sonuçta o oliver herifi tarik etti o nedenle yine uzaklaştırma fln alır. Ayrıca oliver zeki fln değil eğer o kadar zeki olsaydı aynı anda Ryanla kanka kalırdı. Türkiye 'de olsaydı o oliver denen lavuk bayaa sağlam dayak yerdi ve kimsecikte bişi yapamazdı. Oliver'a deli kıl olmaktayım ve anti-oliver adlı bir grup açalım diyorum.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Bence Ryan atılır, yada atılmanın eşiğine gelir ama son anda Oliver'ın piskopatlığı ortaya çıkar ve Ryan'da temize çıkar diye düşünüyorum.

Oliver'a acaip kıl kaptım. Yani o derece geldim ki elimde yastıkları yumrukladım dizinin sonuna doğru. Neyseki Ryan içimi okudu hepimizin yerine vurdu 1-2 tane. Rahatladım azıcık.

Gerçi ben bir önceki bölümün bitişinden dolayı bu bölüm Oliver'dan kurtuluruz diye düşündüm. Sonuçta Marissa ile odada baş başa kaldılar, Oliver'da iyice kendini kaybetmişti zaten. O gece bişeyler olur ve bu bölümde de Ryan gelir kurtarır falan sandım. Ama böyle daha iyi olmuş.[signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...