mexinth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 valla küçük emrah amerika da desende içinde arabesk filan yok, bu arabeskide hiç anlamam , nefret ederim hatta. Bu kadar sıkıntıyı katlamanın anlamı nedir? Artı direnç kazanmak ve seviye atlamak mıdır olay yani =) Neyse bende beğendim ilk bölümünü izlenir. Klişe hep olabilir önemli olan klişenin sunumunun keyif vermesidir. Kİİİİ bu dizide de arka planda çalan parçalara ayrıca bir kulak kabarttım ve başarılı.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Ryan çıkıp da şarkı söylemediği sürece "Küçük Emrah olmuş buuuu!!!" diyenleri kınıyorum. Ama ben de beğenmedim. Hiçbir özelliği yok bence. Başka bir dizi sadece.[signature][hline]Hayat sövünce güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Şu anda CNBC-E'de tekrar sanırım.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 benim çok hoşuma gitti özellikle theme song çok hoş california direk çektim :D[signature][hline]Boo www.willow.gen.tr Shift Protector thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusarak demiş ki: BEN SARHOŞ DEĞİLİM, BAK BİLİNCİM YERİNDE O BİLGİSAYAR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ilk bölüm tekrarını izledim ve aşık oldum sanırım. summers adlı varlığın adı mischa barton ocak 86 doğumlu .dizi de güzele benziyo. e daha ne isterim. sağol cnbce[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be i've seen it all - there is no more to see! [Bu mesaj Phlox tarafından 13 Eylül 2004 04:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 dizi bana bayik geldi daha iyi bi anlatima sahip olabilirmis, olaylar cok yavas gelisiyolar, mesela bakin LAs Vegasa, Boston Public e, ayni anda 3 farkli karakterin hikayesini anlattiklari icin baymiyosunuz. Belki duzelir, ama o kadar sevmedim[signature][hline]too much, too young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 gecen sene ben bu diziyi her gordugumde aptalca bi siritma oluyodu yuzumde hic izlemedim ama[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 cok guzel dizi ,heyecanla bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 cnbc-e'nin bu seneki en iddialı dizisi bence.. vegas'ta iş yapıcak tabi.[signature][hline]Allah kahr bela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: green_martian, 13 Eylül 2004 08:48 tarihinde demiş ki: gecen sene ben bu diziyi her gordugumde aptalca bi siritma oluyodu yuzumde hic izlemedim ama nerde gördün?[signature][hline]Allah kahr bela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 valla university of california irvine 'a başvurmayı düşünüyodum yüksek lisans için.bunları görünce orda nası yaşayacam lan ben diye bi aklımdan geçirmedim değil.[signature][hline]çok dobiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Fakir gencin zengin mahallesindeki hayatı. :) Kısaca olacaklar belli zaten. Daha ilk bölümden belli olan kızla aşkları bizi kanser edene kadar devam edecek. Siyah saçlı kız bu ikisinin ilişkisini bozmaya çalışcak hatta bizimki ile yatıp muhtemelen 3-5 dizi kavgaya sebeb olucak., Bir bölümde kesin fakir cocugumuz hırsızlıkla suçlanır bu en begenilen temadır. Babası veya akrdeşi belirir bir anda bizim çocugun ona da 2 bölüm ayırırlar. Bir anda mirasa konar ve o da zenginler grubuna katılır vs vs vs[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 miras olayi dışında hepsi olur gibi absolut :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ewt baya saglam dizi yapabilirsem sezon olarak indircem netten bole tv de izlenince pic oluyo dizi bi bolum kaciriyosun reklam fln phantom planet-california ii sarki[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: Kalhiae, 13 Eylül 2004 13:12 tarihinde demiş ki: said: green_martian, 13 Eylül 2004 08:48 tarihinde demiş ki: gecen sene ben bu diziyi her gordugumde aptalca bi siritma oluyodu yuzumde hic izlemedim ama nerde gördün? tv[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ameni Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Güzel dizi yaaa muhtesem summer a öldüm bittim ben[signature][hline]Dünyanın sonu kıyaslıcak hic bir sey kalmadıgında gelecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: green_martian, 13 Eylül 2004 21:21 tarihinde demiş ki: said: Kalhiae, 13 Eylül 2004 13:12 tarihinde demiş ki: said: green_martian, 13 Eylül 2004 08:48 tarihinde demiş ki: gecen sene ben bu diziyi her gordugumde aptalca bi siritma oluyodu yuzumde hic izlemedim ama nerde gördün? tv Umarım Amerikan tv'sinden bahsediyorsundur.. Bu yeni bir dizi tr'de.[signature][hline]Allah kahr bela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Absolut, 13 Eylül 2004 13:26 tarihinde demiş ki: Fakir gencin zengin mahallesindeki hayatı. :) Kısaca olacaklar belli zaten. Daha ilk bölümden belli olan kızla aşkları bizi kanser edene kadar devam edecek. Siyah saçlı kız bu ikisinin ilişkisini bozmaya çalışcak hatta bizimki ile yatıp muhtemelen 3-5 dizi kavgaya sebeb olucak., Bir bölümde kesin fakir cocugumuz hırsızlıkla suçlanır bu en begenilen temadır. Babası veya akrdeşi belirir bir anda bizim çocugun ona da 2 bölüm ayırırlar. Bir anda mirasa konar ve o da zenginler grubuna katılır vs vs vs lol :) tek tek takip edicem bunlar çıkıcak mı diye ki bence de çıkıcak:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Kalhiae, 15 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: said: green_martian, 13 Eylül 2004 21:21 tarihinde demiş ki: said: Kalhiae, 13 Eylül 2004 13:12 tarihinde demiş ki: said: green_martian, 13 Eylül 2004 08:48 tarihinde demiş ki: gecen sene ben bu diziyi her gordugumde aptalca bi siritma oluyodu yuzumde hic izlemedim ama nerde gördün? tv Umarım Amerikan tv'sinden bahsediyorsundur.. Bu yeni bir dizi tr'de. oyle[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 uydu cnbc'yi alıyoosa herkeş izler[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 O.C gerçekten süper bir gençlik dizisi.[signature][hline][ spo1 = ] Sorrow deli bir angel hayranıdır. [ /spo ] [ spo2 = Okumak için Tıklayın ] Aynı zamanda deli bir Uo hastasıdır.[ /spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Hangi günler ve hangi saatlerde yayınlanıyo bu arkadaşlar?[signature][hline][ quote ]zagorx, 05 Eylül 2004 20:11 tarihinde demiş ki: -Merhaba savaşçı. -Selam büyücü. -Hadi geal karfura gidelim auhzuhamauuahm -Gidelim bab. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 cuma 21.00[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 şerefsiz attı kapağı kızların arasınz :-)[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Süperdi bu bölümde ya Tuttum bu diziyi. yaşasın cnbc-e[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar