Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GS Baron Davis'i aldı.

Micheal_

Öne çıkan mesajlar

New Orleans Hornets, bir süredir gizliden gizliye yürüttüğü takas senaryolarını dün akşam sonuçlandırdı ve yıldız oyuncusu Baron Davis'i Golden State Warriors'a gönderdi. Bu sezon yaşadığı sakatlık ve şansızlıklardan dolayı takıma beklenen katkıları sağlayamayan Davis, takımının play-off yarışına erken havlu atmasından sonra da ayrılmak istediğini dile getirmişti. Bunun üzerine gerçekleşen takas sonrasında Hornets Baron Davis'i Golden State Warriors'a gönderirken, karşılığında yetenekli guard Speedy Claxton ve yüklü kontratının son yılında olan veteran Dale Davis'i kadrosuna dahil etti.

saygılar[signature][hline]iyaaaa
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaşlar gerçekten biraz fazla kavgacıyız sonuçta baron davisle ilgili topic yoktu webber topici altında bunu konuşuyoduk arkadaş bunula ilgili ayrı bir topic açmış isteyen yazar
hemen laf atmaya kavgaya gerek yok sonuçta isteyen yazar isteyen yazmaz shapshalın dediği gibi hekez her topici okumak zorunda değil ki zaten bu takasla ilgili topicte yoktu
o yüzden biraz daha sakin ve biribirimize saygılı olalım
Sosyal ağlarda paylaş

neyse takasa bakarsak hornets cap boşaltmak için b davisi gönderdi tabii davis çok önemli bir oyuncuydu ama hornets geleceğine bakarak doğru bir hamle yaptı
önceki sezon phonix de kötü sezonun ardında marbury i yok pahasına takas edip cap boşaltmıştı
bu sezonda aldığı free agent oyuncularla(nash q rich) geldiği durum ortada
hornets de böyle bir rebuilding planlıyor ama bakalım sene sonunda f.a oyuncuları hornetse getirebilecekmi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
paspatur, 26 Şubat 2005 11:09 tarihinde demiş ki:
hah ben de Galatasaray sandım dedim n'oluyo????

ula galatasaryın borcunu odemye parası yok nba dan baron davis imi alıcak muahahaa bende bi gs lıyım bunuda not olarak belirteyim :D[signature][hline]|Sözum Amerikan sinemasına;yıllardır uzaylıyı bir öcu gibi gösterdin... Uzaylıda olsa insan insandır!|
Mail | Msn
Sosyal ağlarda paylaş

suns boşaltmişti ama kadroda yine stoudemire, marion ve joe johnson vardi. hornets da ise magloire disinda pek adam gormuyorum. magloire da bati pivotlarina karsi ne yapar o da mechul bence.[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
Sosyal ağlarda paylaş

ya phoenix gibi hızla yükselir demiyorum zaten magloirenin de son sezonu olduğu için o da glenn robinson gibi gidecek
dolayısyla bayağı boş bir cap alanı olacak ve eğer akıllı hareketler yaparlarsa da 2 3 yıl içinde playofflara oynayacak takımı kurarlar
bi de umarım dan dicau dan da vazgeçmezler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...