Micheal_ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 New Orleans Hornets, bir süredir gizliden gizliye yürüttüğü takas senaryolarını dün akşam sonuçlandırdı ve yıldız oyuncusu Baron Davis'i Golden State Warriors'a gönderdi. Bu sezon yaşadığı sakatlık ve şansızlıklardan dolayı takıma beklenen katkıları sağlayamayan Davis, takımının play-off yarışına erken havlu atmasından sonra da ayrılmak istediğini dile getirmişti. Bunun üzerine gerçekleşen takas sonrasında Hornets Baron Davis'i Golden State Warriors'a gönderirken, karşılığında yetenekli guard Speedy Claxton ve yüklü kontratının son yılında olan veteran Dale Davis'i kadrosuna dahil etti. saygılar[signature][hline]iyaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 arkadaşım SABO'NUN AÇTIĞI TOPİCTE KONUŞULUYOR OK ?[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 laf olsun torba dolsun diger topicleri okumadan topic açma.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Micheal_ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 sanane?[signature][hline]Bu basketbol dünyasında 2 kişi fazla ya BEN ya LeBron.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Ne demek sanane? Forumları kullanıyorsan belli kurallara uyman gerekir.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 hah ben de Galatasaray sandım dedim n'oluyo????[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ulan galatasaray baron davisi alsa, off be garanti avrupa sampiyonu olurlar bence.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: paspatur, 26 Şubat 2005 11:09 tarihinde demiş ki: hah ben de Galatasaray sandım dedim n'oluyo???? +1[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline Türk DaoC sunucusu bekleriz herkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Ben Golden S. oldugunu anladim :) Galatasaraya gelmesi imkansiz.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ne alaka diğer topicleri okumadan açma ya adam her topiği okumak zorunda deil ilgilenmiosa okumaz sonuçta o başka konu bu başka konu bence gayet mantıklı yeni bi topic açması.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ya arkadaşlar gerçekten biraz fazla kavgacıyız sonuçta baron davisle ilgili topic yoktu webber topici altında bunu konuşuyoduk arkadaş bunula ilgili ayrı bir topic açmış isteyen yazar hemen laf atmaya kavgaya gerek yok sonuçta isteyen yazar isteyen yazmaz shapshalın dediği gibi hekez her topici okumak zorunda değil ki zaten bu takasla ilgili topicte yoktu o yüzden biraz daha sakin ve biribirimize saygılı olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 neyse takasa bakarsak hornets cap boşaltmak için b davisi gönderdi tabii davis çok önemli bir oyuncuydu ama hornets geleceğine bakarak doğru bir hamle yaptı önceki sezon phonix de kötü sezonun ardında marbury i yok pahasına takas edip cap boşaltmıştı bu sezonda aldığı free agent oyuncularla(nash q rich) geldiği durum ortada hornets de böyle bir rebuilding planlıyor ama bakalım sene sonunda f.a oyuncuları hornetse getirebilecekmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: swswsw, 26 Şubat 2005 15:48 tarihinde demiş ki: Ben Golden S. oldugunu anladim :) Galatasaraya gelmesi imkansiz. hayran kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 mauehauhe fistan püskürdüm monitöre.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solinari Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: paspatur, 26 Şubat 2005 11:09 tarihinde demiş ki: hah ben de Galatasaray sandım dedim n'oluyo???? ula galatasaryın borcunu odemye parası yok nba dan baron davis imi alıcak muahahaa bende bi gs lıyım bunuda not olarak belirteyim :D[signature][hline]|Sözum Amerikan sinemasına;yıllardır uzaylıyı bir öcu gibi gösterdin... Uzaylıda olsa insan insandır!| Mail | Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ya onu bırak nba'den bi oyuncunun türkiye ligi'ne gelmesine olanak varmı ? takım olarak bakma.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 suns boşaltmişti ama kadroda yine stoudemire, marion ve joe johnson vardi. hornets da ise magloire disinda pek adam gormuyorum. magloire da bati pivotlarina karsi ne yapar o da mechul bence.[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ya phoenix gibi hızla yükselir demiyorum zaten magloirenin de son sezonu olduğu için o da glenn robinson gibi gidecek dolayısyla bayağı boş bir cap alanı olacak ve eğer akıllı hareketler yaparlarsa da 2 3 yıl içinde playofflara oynayacak takımı kurarlar bi de umarım dan dicau dan da vazgeçmezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar