elvyn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 agaclı resimde sag alttaki masa lambası da ayrı bir sanatsal olmus.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Içinde bok atmak için yanıp tutuşan birşeyler olduğu kanaatindeyim evlyn.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ağaçlı resim muazzam görünüyo. keşke daha net görebilseydik. valla manga filan hikaye abin art nouveau ile ilgilensin :)[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 eheh bok atmak? begendim sahsen. hem bir resmin cekim kalitesiyle neden ilgileneyim ki.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: Sam, 22 Şubat 2005 01:23 tarihinde demiş ki: sen dur hele, en alasından ince belli çizeceğim bir sonraki buluşmaya.. :-p valla şaka bir yana meşhur bazı mangalardaki çizimler bunlardan daha iyi değil, şu neji, haruka, shikamaru, shino gibi çizse abin sürekli bence rahatlıkla manga çizer.. bunlardan dha iyi değil ama Sam bitün bir seriyi 1000 lerce kareyi gizmekle bu aynı şey değil. Ben bi seferinde heveslendim, "nolcak 5-6 dakkada bi tae yapıyorum bi iki haftada 1000 tane rahat cizerim diye" ama bir seri cizmek bambaşka bişeymiş ben anladım üzüldüm igttim yattım yatağıma. O mertebeye erişmek için deliler gibi calışmak gerekiyo.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bunlar abimin resim defterinden alıntılar hoşunuza gider diye yolladım[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon[Bu mesaj Shikamaru tarafından 25 Şubat 2005 18:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 resimler guzele benziyor da sadece benzetebiiyorum cok flu hic bisey anlamadım. [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 25 Şubat 2005 18:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Olamaaaazzzz cok ozur dilerim ama bu cizimlere nasıl super dersiniz anlamadım anlamak da istemedim.Ben ti maksadıla abin manga kursunamı gitti japonyada diye sordum sende hayır demissin .Boyle konusmak istemezdim fakat siz cizim gormeyen[amator capta]patiler beni sasirttiniz..[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 evet sup supersin biz sana tapıcaz o zaman.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 albatros eşşek misin? scanner daha iyiydi be net çıkmamışlar hakkaten.[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: Cuce, 25 Şubat 2005 11:00 tarihinde demiş ki: bunlardan dha iyi değil ama Sam bitün bir seriyi 1000 lerce kareyi gizmekle bu aynı şey değil. elbette bir değil ama burada ana maksat resimleri değerlendirip cesaretlendirmek ya da yapıcı eleştiride bulunmak değil mi? kendisini bilir arkadaş zaten ve kendini geliştirir ne yönde ihtiyaç duyuyorsa.. "haa süper olmuş" deyip geçmek bana yeterli gelmedi doğrusu zira bazı resimler naruto'nun mangasından çıkmış gibi.. albatros'a neremle güleceğim konusunda bir komisyon toplayacağım ilk fırsatta karar verilmesi için.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Cesaretlendirmek önemli tabikide insan bi gazla hazırlıksız bilmeden başlayıp bu işlerin böle olmadığını anlayınca feci yıkılıyo =) yok kendimden yani biliyorum da ondan sölüyorum ben beceremedim.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 figurleri boya, wow oyna (ozellikle bu), odevlerini hazırla mezun ol. yeter o bi de ona vakit kalmıyor zaten eheh.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 yok öle değil şöle: Wow oyna, e gerisine vakit kalmıyo zaten.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ehueh o da dogru. dur hele kalmamıs turkiyede wow yeni davul alcam para biriktiriyorum. sonra da wowa sıra gelir insallah.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 gerçekten güzel çalışmaları var abinin. Acaba hiç renkli çalışması varmı?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: StRencher, 27 Şubat 2005 11:34 tarihinde demiş ki: gerçekten güzel çalışmaları var abinin. Acaba hiç renkli çalışması varmı? Var olmasına var ama aramam lazım bulunca scan edip buraya koyarım[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar