Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga Çizimleri

Shikamaru

Öne çıkan mesajlar

said:
Sam, 22 Şubat 2005 01:23 tarihinde demiş ki:
sen dur hele, en alasından ince belli çizeceğim bir sonraki buluşmaya.. :-p

valla şaka bir yana meşhur bazı mangalardaki çizimler bunlardan daha iyi değil, şu neji, haruka, shikamaru, shino gibi çizse abin sürekli bence rahatlıkla manga çizer..

bunlardan dha iyi değil ama Sam bitün bir seriyi 1000 lerce kareyi gizmekle bu aynı şey değil.

Ben bi seferinde heveslendim, "nolcak 5-6 dakkada bi tae yapıyorum bi iki haftada 1000 tane rahat cizerim diye" ama bir seri cizmek bambaşka bişeymiş ben anladım üzüldüm igttim yattım yatağıma.
O mertebeye erişmek için deliler gibi calışmak gerekiyo.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Olamaaaazzzz cok ozur dilerim ama bu cizimlere nasıl super dersiniz anlamadım anlamak da istemedim.Ben ti maksadıla abin manga kursunamı gitti japonyada diye sordum sende hayır demissin .Boyle konusmak istemezdim fakat siz cizim gormeyen[amator capta]patiler beni sasirttiniz..[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i]
Işıgın hep parlasın deli elmas!
İtinayla seytan cıkarılır...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 25 Şubat 2005 11:00 tarihinde demiş ki:
bunlardan dha iyi değil ama Sam bitün bir seriyi 1000 lerce kareyi gizmekle bu aynı şey değil.

elbette bir değil ama burada ana maksat resimleri değerlendirip cesaretlendirmek ya da yapıcı eleştiride bulunmak değil mi? kendisini bilir arkadaş zaten ve kendini geliştirir ne yönde ihtiyaç duyuyorsa..

"haa süper olmuş" deyip geçmek bana yeterli gelmedi doğrusu zira bazı resimler naruto'nun mangasından çıkmış gibi..

albatros'a neremle güleceğim konusunda bir komisyon toplayacağım ilk fırsatta karar verilmesi için.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
StRencher, 27 Şubat 2005 11:34 tarihinde demiş ki:
gerçekten güzel çalışmaları var abinin.
Acaba hiç renkli çalışması varmı?

Var olmasına var ama aramam lazım bulunca scan edip buraya koyarım[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...